Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εγω πήρα στο αρχηγείο και μ ειπαν δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτό π ρωτάς χαχαχα
Μάλλον στο Δαφνί πήρες εσύ.Kwstas26 έγραψε:Εγω πήρα στο αρχηγείο και μ ειπαν δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτό π ρωτάς χαχαχα
Kwstas26 έγραψε:Εγω πήρα στο αρχηγείο και μ ειπαν δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτό π ρωτάς χαχαχα
Η βλακεία δεν έχει όρια !
Καλησπέρα και από εμένα παιδιά,Παρακολουθώ ανελλιπώς από την αρχή το forum, αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω στην συζήτηση.
Στέλνω μόνο για να παραθέσω τις πληροφορίες που έχω.
Μίλησα με το αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού, και μου ανέφεραν πως τους έχουν ενημερώσει πως η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί έως και την ερχόμενη Πέμπτη.
Η υπουργός Παιδείας, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.
Όποιος θεωρεί πως θα "βασιλεύσει" το βύσμα, κάνει λάθος. Και τον πρωθυπουργό να έχεις, δύσκολα θα μπεις αναξιοκρατικά.
Εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία σε όσους θέλουν να υπηρετήσουν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή το γουστάρουν, και όχι επειδή ψάχνουν μια θέση στο δημόσιο!
Υπομονή!
Στέλνω μόνο για να παραθέσω τις πληροφορίες που έχω.
Μίλησα με το αστυνομικό τμήμα του Κορυδαλλού, και μου ανέφεραν πως τους έχουν ενημερώσει πως η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί έως και την ερχόμενη Πέμπτη.
Η υπουργός Παιδείας, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αλλά και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.
Όποιος θεωρεί πως θα "βασιλεύσει" το βύσμα, κάνει λάθος. Και τον πρωθυπουργό να έχεις, δύσκολα θα μπεις αναξιοκρατικά.
Εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία σε όσους θέλουν να υπηρετήσουν στην Ελληνική Αστυνομία επειδή το γουστάρουν, και όχι επειδή ψάχνουν μια θέση στο δημόσιο!
Υπομονή!
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Ακουσα στο σκαι οτι σε λιγες μερες θα κινηθουν οι διαδικασιες για την ασφαλεια στα αει
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Θεμα ημερών το πολύ
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 9
Για να πεφτει έξω σ αυτά που λεει ο υφυπουργός φαντάσου όλοι εσεις που λετε ότι θέλετε ποσό μακριά είστε από την πραγματικότητα
Ας έβαζες ΕΡΤ1 που μιλάει ο Μητσάκης, έλεγε για την οππι. Αλλά εσύ τράβα κάνε παρέα με τον Kwsta.Selby23 έγραψε:Για να πεφτει έξω σ αυτά που λεει ο υφυπουργός φαντάσου όλοι εσεις που λετε ότι θέλετε ποσό μακριά είστε από την πραγματικότητα
Selby23 έγραψε:Για να πεφτει έξω σ αυτά που λεει ο υφυπουργός φαντάσου όλοι εσεις που λετε ότι θέλετε ποσό μακριά είστε από την πραγματικότητα
Μα ηταν γνωστο οτι θα βγει ! Θα συμφωνησω με τον guns and roses οτι ειναι θεμα ημερων.
Kwstas26 έγραψε:Εγω πήρα στο αρχηγείο και μ ειπαν δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτό π ρωτάς χαχαχα
Έλα ρε Κώστα με τα κονέ σου! Έμαθες κάτι καινούργιο δεν θα βγει λες;
-Bildakoss-
-
Billblad
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
- Επάγγελμα: Ρεφερι
Το είπα και παρασκευή αν και τα λέμε μια φορα θα το ξαναπώ τελευταία μέχρι το βράδυ κώστα μην χαθείς! απο αυριο ξεκινανε οι αιτησεις εφοσον διαβασετε ευλαβικα την προκυρηξη
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Άρε σε λίγες ώρες η λίγες μέρες τι κολοτουμπες θα δούμε από τους επιστήμονες οι οποίοι έλεγαν ακύρωση και αλλαγή κριτηρίων ... Έρχεται το ανακοίνωσε η πρωθυπουργαρα μας
Panellas93 έγραψε:Άρε σε λίγες ώρες η λίγες μέρες τι κολοτουμπες θα δούμε από τους επιστήμονες οι οποίοι έλεγαν ακύρωση και αλλαγή κριτηρίων ... Έρχεται το ανακοίνωσε η πρωθυπουργαρα μας
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγει, ουτε αλλαγες θα γινουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης