Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Gpap95 έγραψε:
spyros94 έγραψε:Άρα επομένως προτείνεις τη φύλαξη για την Τράπεζα της Ελλάδος;
Στα είπα και σε προσωπικό μήνυμα πιο παλι. Κοιτάζω τωρα τους πίνακες και μετανιώνω που δε τα έκανα στη Β ομάδα γιατί θα ήμουν επιλαχών 8 και θα είχα μερικές πιθανότητες για Αθήνα. Πας να συγκρίνεις τη Μπαρτσελόνα με ομάδα Γ τοπικό. Η ευκαιρία που σου δόθηκε έχει μόνο καλά προτερήματα. Πληρώνεσαι από τη τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχεις επικινδυνότητα όσο έχει η αστυνομία έξω στο δρόμο με τον κάθε προβληματικό και πόσο μάλλον στα ΑΕΙ που θα γίνεται της πουτα... Θα είσαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Βρέξει χιονίσει θα είσαι κάτω από στέγη και όχι έξω στο δρόμο με βροχή και κρύο. Καλοκαίρι κλιματισμό, χειμώνα ζέστη και αρντάν! Και σου είπα ότι αυτή τη δουλειά θα τη κάνεις και στα 25 αλλά και στα 55. Ο εφ και στα 25 θα τρώει βροχή και στα 55. Τώρα είμαστε νέοι και λέμε Κλάιν Μάιν. Αλλά αν περάσουμε εφ και πάμε 40-50 και θα είμαστε ακόμα στις φασαρίες στο πονοκέφαλο κτλπ, δε θα τη παλεύουμε! Εγώ στη θέση σου με λίγα λόγια θα πήγαινα ! Τώρα αν εσύ είσαι καυλωμενος με την αστυνομία και λες αυτό και τίποτα άλλο, τότε μη πας. Θα πετάξεις όμως μια ευκαιρία που στα 50 σου θα λες τι μαλακι... Α έκανα και δε πήγα τότε και τωσα κάθομαι εδώ σαν εφ και τρώω βρισιμο και μαλωματα. Ελπίζω να σου έδωσα μερικά μακροπρόθεσμα παραδείγματα. Μη κοιτάς μόνο το τώρα. Στη τελική, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου αλλά να ξέρεις και τις συνέπειες!

Σωστός!

-Bildakoss-
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από spyros94 »

Ναι Νικ είμαι στους επιτυχόντες... Σας ευχαριστώ όλους για τις σουμβούλες σας, τις εκτιμάω!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

BilD έγραψε:
Gpap95 έγραψε:
spyros94 έγραψε:Άρα επομένως προτείνεις τη φύλαξη για την Τράπεζα της Ελλάδος;
Στα είπα και σε προσωπικό μήνυμα πιο παλι. Κοιτάζω τωρα τους πίνακες και μετανιώνω που δε τα έκανα στη Β ομάδα γιατί θα ήμουν επιλαχών 8 και θα είχα μερικές πιθανότητες για Αθήνα. Πας να συγκρίνεις τη Μπαρτσελόνα με ομάδα Γ τοπικό. Η ευκαιρία που σου δόθηκε έχει μόνο καλά προτερήματα. Πληρώνεσαι από τη τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχεις επικινδυνότητα όσο έχει η αστυνομία έξω στο δρόμο με τον κάθε προβληματικό και πόσο μάλλον στα ΑΕΙ που θα γίνεται της πουτα... Θα είσαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Βρέξει χιονίσει θα είσαι κάτω από στέγη και όχι έξω στο δρόμο με βροχή και κρύο. Καλοκαίρι κλιματισμό, χειμώνα ζέστη και αρντάν! Και σου είπα ότι αυτή τη δουλειά θα τη κάνεις και στα 25 αλλά και στα 55. Ο εφ και στα 25 θα τρώει βροχή και στα 55. Τώρα είμαστε νέοι και λέμε Κλάιν Μάιν. Αλλά αν περάσουμε εφ και πάμε 40-50 και θα είμαστε ακόμα στις φασαρίες στο πονοκέφαλο κτλπ, δε θα τη παλεύουμε! Εγώ στη θέση σου με λίγα λόγια θα πήγαινα ! Τώρα αν εσύ είσαι καυλωμενος με την αστυνομία και λες αυτό και τίποτα άλλο, τότε μη πας. Θα πετάξεις όμως μια ευκαιρία που στα 50 σου θα λες τι μαλακι... Α έκανα και δε πήγα τότε και τωσα κάθομαι εδώ σαν εφ και τρώω βρισιμο και μαλωματα. Ελπίζω να σου έδωσα μερικά μακροπρόθεσμα παραδείγματα. Μη κοιτάς μόνο το τώρα. Στη τελική, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου αλλά να ξέρεις και τις συνέπειες!

Σωστός!

1+

Σωστος

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

spyros94 έγραψε:Μια ερώτηση (κατά κάποιο τρόπο σχετική) για όσους μπορούν και θέλουν να μου πουν σοβαρά τη γνώμη τους με επιχειρήματα... Είμαι από τα Χανιά, μεταξύ ΟΠΠΙ και φύλαξης στην Τράπεζα της Ελλάδος τι θα επιλέγατε και γιατί... Μισθολογικά, συνθήκες εργασίας κτλπ... Το ότι είμαι από τα Χανιά το αναφέρω για το ενδεχόμενο μελλοντικής μετάθεσης από την Αθήνα στην πόλη μου (ξέρω 10-15 χρόνια σίγουρα) ...

Οποίος θέλει να μου στείλει και προσωπικό παρακαλώ...

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων για όποιον μου πει τη γνώμη του!

Σου ειχα απαντησει ξανα σε αυτη την ερωτηση που εκανες πριν λιγες μερες αλλα μαλλον την προσπερασες.

Η απαντηση ειναι αυτη ακριβως που σου εδωσε πολυ σωστα ο Gpap, δεν τιθεται καν θεμα επιλογης αν εχεις περασει στη Τραπεζα Ελλαδος.

Ο μισθος εκει περα ειναι αρκετα πιο πανω αποτι των Ε. Φ (μαζι με ολα τα επιδοματα που μπορει να παρει καποιος νεος Ε. Φ) . Αλλες συνθηκες εργασιας, αλλα ωραρια κτλπ κτλπ.

Αν εχεις περασει και στα 2 και σαρεσουν και τα 2 τοτε να επιλεξεις την 2η επιλογη, διοτι αν σου αρεσε τοσο πολυ η 1η, τοτε δεν θα υπηρχε καν θεμα 2ης επιλογης και σκεψης.

Μη κοιτας μονο τη καυλα της ηλικιας, να κοιτας κι αν μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια και στα 40 σου και στα 50 σου και το σημαντικοτερο ... Με οικογενεια μαζι.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
spyros94 έγραψε:Μια ερώτηση (κατά κάποιο τρόπο σχετική) για όσους μπορούν και θέλουν να μου πουν σοβαρά τη γνώμη τους με επιχειρήματα... Είμαι από τα Χανιά, μεταξύ ΟΠΠΙ και φύλαξης στην Τράπεζα της Ελλάδος τι θα επιλέγατε και γιατί... Μισθολογικά, συνθήκες εργασίας κτλπ... Το ότι είμαι από τα Χανιά το αναφέρω για το ενδεχόμενο μελλοντικής μετάθεσης από την Αθήνα στην πόλη μου (ξέρω 10-15 χρόνια σίγουρα) ...

Οποίος θέλει να μου στείλει και προσωπικό παρακαλώ...

Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων για όποιον μου πει τη γνώμη του!

Σου ειχα απαντησει ξανα σε αυτη την ερωτηση που εκανες πριν λιγες μερες αλλα μαλλον την προσπερασες.

Η απαντηση ειναι αυτη ακριβως που σου εδωσε πολυ σωστα ο Gpap, δεν τιθεται καν θεμα επιλογης αν εχεις περασει στη Τραπεζα Ελλαδος.

Ο μισθος εκει περα ειναι αρκετα πιο πανω αποτι των Ε. Φ (μαζι με ολα τα επιδοματα που μπορει να παρει καποιος νεος Ε. Φ) . Αλλες συνθηκες εργασιας, αλλα ωραρια κτλπ κτλπ.

Αν εχεις περασει και στα 2 και σαρεσουν και τα 2 τοτε να επιλεξεις την 2η επιλογη, διοτι αν σου αρεσε τοσο πολυ η 1η, τοτε δεν θα υπηρχε καν θεμα 2ης επιλογης και σκεψης.

Μη κοιτας μονο τη καυλα της ηλικιας, να κοιτας κι αν μπορεις να κανεις την ιδια δουλεια και στα 40 σου και στα 50 σου και το σημαντικοτερο ... Με οικογενεια μαζι.
Λευτέρη μου βλέπω εχεις διαβάσει μερικά από τα καλά του Johnny depp και μ αρέσει!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Απτους αγαπημενους μου quoters, αδερφε ! Εικόνα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Απτους αγαπημενους μου quoters, αδερφε !Εικόνα
Συμφωνώ!

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Το θυμάμαι φυσικά φίλε Λευτέρη απλά καταλαβαίνεις το άγχος της επιλογής είναι μεγάλο... Διότι ίσως να είναι από τις πιο σημαντικές αποφασίσεις στη ζωή μου...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Φιλε Σπυρο, δεν πρεπει να σε επηρεασει η γνωμη κανενος εδω μεσα.

Εμεις απλα ειμαστε καποιοι περαστικοι που λεμε τις αποψεις μας και το τι θα καναμε στη θεση σου,
η επιλογη ομως θα ειναι καθαρα δικη σου, με βαση το οικονομικο κομματι που βρισκεσαι τωρα, με βαση τις μελλοντικες σου σκεψεις ειτε σε μεταθεσεις ειτε περι οικογενειων και φιλων και το βασικοτερο ... Με βαση την καρδουλα σου.

Να επιλεξεις αυτο που πραγματικα αγαπας και θελεις να κανεις ως λειτουργημα για το υπολοιπο της ζωης σου διοτι οι ευκαιριες σε αυτη τη ζωη ερχονται μονο μια φορα και μετα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο αν δεν τις αρπαξουμε.

Βαλτα κατω, σκεψου μονος ή και με την οικογενεια σου και εν τελει, αφου εχεις ολες τις επιθυμητες πληροφοριες στο μυαλο σου, ρωτα την καρδια σου τι θελει και ζυγισε καρδια και μυαλο και ακου τι εχουν να πουν.

Καλη σου επιτυχια κομμαντο και ευχομαι να παρεις τη σωστη αποφαση που θα σε συνοδευει για το υπολοιπο της ζωης σου !
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Να είσαι καλά Λευτέρη!
Elie
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Elie »

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Με λίγα λόγια είπε και αυτή ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει η προκήρυξη όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αν έχω Δευτέρα, σίγουρα μέσα στη βδομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αν όχι Δευτέρα*
Elie
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Elie »

Gpap95 έγραψε:Με λίγα λόγια είπε και αυτή ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει η προκήρυξη όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Αν έχω Δευτέρα, σίγουρα μέσα στη βδομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.

Ακριβώς!

Peiratis1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Peiratis1995 »

Ηλικια 28; Εως 1993; Ξερει καποιος?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες