Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ecomike σαν σενάριο έχει λογική και θα ικανοποιούσε και τους πτυχιούχους και τους μη... Τι να πω μακάρι... Σχετικα με το λιμενικό τι παίζει... Μου είπε ένας φίλος ότι περιμένουν και νέα προκήρυξη για όλη την Ελλάδα αλλά ο συγκεκριμένος λέει πολλά γενικά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Xen93 έγραψε:Ecomike σαν σενάριο έχει λογική και θα ικανοποιούσε και τους πτυχιούχους και τους μη... Τι να πω μακάρι... Σχετικα με το λιμενικό τι παίζει... Μου είπε ένας φίλος ότι περιμένουν και νέα προκήρυξη για όλη την Ελλάδα αλλά ο συγκεκριμένος λέει πολλά γενικά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να το πιστέψω
Για αξιωματικους μόνο.
ΛΦ θα τραβάει επιλαχόντες απ την τελευταία, δεν ξαναβγαίνει.
Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να βγει η προκήρυξη εφόσον βγούνε οι πίνακες από τη τράπεζα της Ελλάδος. Σήμερα παίρνουν τηλέφωνα για ισοβαθμία για να βγουν οι τελικοί πίνακες. Θα δείτε ότι μετά από μερικές που θα βγούνε οι πίνακες, θα βγει και η προκήρυξη για οππι.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Διασώστη ευχαριστώ για την απάντηση. Εφεδρε με όλο το θάρρος δεν νομίζω πως η Αυγή είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή για ευνόητους λόγους...
Κάποτε δεν μπορούσες να φύγεις από την Δίας ή έστω εφευγες με πολύ καλό βύσμα... Πλέον θα γίνει το αντίθετο... Δεν θα μπορείς να πας. Υπάρχει η σκέψη αν προχωρήσει η προκήρυξη να πάρουν κάποια άτομα μόνο για τμήματα.
Δεύτερη προκήρυξη δλδ ;
Μακάρι να ισχύει οτί μετά την τράπεζα της Ελλάδος θα βγει για την ΟΠΠΙ... Σήμερα παίρνουν τηλέφωνα να ενημερώσουν γιατί Δευτέρα γινεται κλήρωση Για ισοβαθμία κτλπ... Μακάρι να βγει σύντομα η ΟΠΠΙ
Το είδες κάπου αυτό Σπύρο?
Μπορούμε να κάνουμε ένα νήμα να δούμε πόσοι είμαστε περίπου οι υποψήφιοι για ΟΠΠΙ στο φόρουμ;
Όχι ούτε έχω κάποια πληροφορία φυσικά... Ελπίζω απλά, εικασίες κάνουμε ολοι...
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Ναι παιρνουν τηλεφωνα για την ασφαλεια τραπεζας πηραν και εμενα οποτε τωρα λογικα ειναι η επομενη προκυρηξη για πανεπιστημια μακαρι για ολους
Εγώ πάντως τώρα γύρισα παιδιά από τμήμα (είχα πάει για την τράπεζα της Ελλάδος) και ρώτησα έναν καλό άνθρωπο ευτυχώς που τα είπαμε λίγο... Μου είπε αν μου έλεγες πριν 1 μήνα θα σου έλεγα περιμένουμε να βγει... Του λέω εσεις τι πιθανότητες δίνεται προσωπικά; Μου λέει καθαρά εγώ προσωπικά τώρα το δίνω 50-50... Τώρα τι να πω...
Μακάρι να βγει παιδιά σύντομα...
Μακάρι να βγει παιδιά σύντομα...
Xen93 έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε ένα νήμα να δούμε πόσοι είμαστε περίπου οι υποψήφιοι για ΟΠΠΙ στο φόρουμ;
Υπαρχει και μια κλειστη ομαδα στο fb για τους οππι.(λεγεται ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2021 (ΟΠΠΙ))
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης