Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 11
Τι ΤΕΙ έχεις τελειώσει φίλε;
Έχουμε κανένα νέο;
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

Τίποτα λιμενικε αναμένουμε
Ολοι εσεις εχετε πτυχια;
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

Ναι και από καλές σχολές μερικοί. Εγώ τελείωσα ηλεκτρολόγος μηχανικός αλλα έτσι όπως είναι τα πράγματα καλύτερα σε ενα σώμα ασφαλείας! Είσαι σίγουρος και έχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής !
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
nikos521 έγραψε:Ολοι εσεις εχετε πτυχια;
Καλώς ή κακώς Νίκο η προκήρυξη έχει καθυστερήσει τραγικά και έχει γίνει βούκινο. Πολλοί πτυχιούχοι φίλοι μου, που στην αρχή ήταν αρνητικοί πλέον την σκέφτονται και λογικά θα δηλώσουν. Πιστεύω το 90% θα είναι πτυχιούχοι, μην πω παραπάνω.
Marina, εγώ θεωρώ ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό πτυχιούχων. Την γνώμη μου σου λέω
Πιστεύω ότι δεν το έχουν μάθει ακόμα όλοι και δεν θα είναι όλοι πτυχιούχοι Για αυτό θα είναι πιο χαμηλή η βάση. Ργω όσους ξέρω είτε είναι αρνητικοί είτε δεν το θέλουν. Φοβούνται.
Πραγματικα κριμα για οσους το ηθελαν πραγματικα, και η συγκεκριμενη μοριοδοτηση ουσιαστικα μας αποκλειει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Δευ Μάιος 10, 2021 2:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πως γινεται να ειναι το 90% δεν θα βρεθουν στις 15000 αιτήσεις πχ που θα γινουν (θα γινουν πολυ παραπανω) 3-4 χιλιαδες πτυχιουχοι; Πολυ δυσκολα καποιος χωρις πτυχιο να περασει καποιον που εχει αρα μιλαμε για ποσοστο 98% . Αφηνω ενα 2% που μπορει Να εχει γονιο αστυνομικο που πεθανε εν ωρα υπηρεσιας που δεν νομιζω καν οτι υπαρχει.
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας

Φουσεκη συμφωνώ απόλυτα απλα μημ ξεχνάς οτι υπάρχει περίπτωση να μην γίνουν 1000 αιτήσεις απο πτυχιούχος. Οι περισσότεροι που ρωτάω δδν θέλουν να μπούνε αστυνομία. Ίσως γίνουν απο 600 πτυχιούχους και οι υπόλοιποι να είναι χωρίς.
Εγώ πιστεύω όσοι έχουν πτυχία θα είναι Α κατηγορία και όσοι είναι Β δεν θα έχουν τόσο θέμα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Απόφοιτοι καθηγητικών και παιδαγωγικών σχολών με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν αίτηση θεωρώ
Ρε θα μου πεσουν τα μαλλια. Θελω να βαλω τα κλαματα. Παω σε μια γωνια. Ανεβασα πιεση. Δεν ξερω τι αλλο μα γραψω. Δεν θα κανουν σε ολη την ελλαδα 1000 πτυχιουχοι αιτηση; Το 1/4 των αιτησεων ισως και 35%-40% θα ειναι πτυχιουχοι.
-
El Chapo
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
Κοιτάξτε σίγουρα θα είναι οι περισσότεροι πτυχιούχοι καλώς η κακώςαλλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα πολλές παραπάνω παραιτήσεις απο των ΕΦ του 19.
Όπως έγραψε και ένας χρήστης εδωπέρα οτι πολλοί άρχισαν να το σκέφτονται ενω στην αρχή
ήταν εναντίων. Με λίγα λόγια όλοι αυτοί αργά η γρήγορα με όλα αυτά δεν θα αντέξουν
και θα τραβήξουν παραίτηση αν όχι στον πρώτο μήνα σίγουρα στον δεύτερο με τρίτο.
Όπως έγραψε και ένας χρήστης εδωπέρα οτι πολλοί άρχισαν να το σκέφτονται ενω στην αρχή
ήταν εναντίων. Με λίγα λόγια όλοι αυτοί αργά η γρήγορα με όλα αυτά δεν θα αντέξουν
και θα τραβήξουν παραίτηση αν όχι στον πρώτο μήνα σίγουρα στον δεύτερο με τρίτο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες