Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εντωμεταξυ ο δρομεας οντως δεν τρολαρει απλα ειναι κουτο και εχει και πτυχιο 😂 Με αυτο το στομα που εχει βεβαια βλεπω να βγαζει το χιλιομετρο σε 5.
Έπαιζα μπάλα χρόνια, τα αθλήματα τα έχω για πρωινό. Ερε κωλοφαρδοι που είμαστε με ένα ΤΕΙ της πλάκας θα μπούμε αστυνομία.
RedWings
Nikos 10 εσύ τι αγχώνεσαι αφού δε θα μπορείς να συμμετέχεις. Πάνω από 28 δεν είσαι;
Dromeas96 έγραψε:Έπαιζα μπάλα χρόνια, τα αθλήματα τα έχω για πρωινό.Ερε κωλοφαρδοι που είμαστε με ένα ΤΕΙ της πλάκας θα μπούμε αστυνομία.
Πόσα μόρια έχεις φιλε;
-Bildakoss-
Δρομέα θα σου πω κάτι φιλικά, πήγαινε δες έναν ψυχολόγο για αρχή και αν δεν σε βοηθήσει δες και έναν ψυχίατρο... Ίσως υπάρχει ακόμα μια μικρή ελπίδα να βγεις από τον μικρόκοσμο που έχεις χτίσει... Ξέρεις εκεί που μόνο εσύ είσαι σημαντικός! Δεν είσαι καλύτερος και πιο άξιος από κανέναν από εδώ μέσα... Υ. Γ: Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου πρώτος εσύ μην περιμένεις ότι θα σε αγαπήσει κανεις άλλος (που δεν τον αγαπάς γιατί αν τον αγαπούσες δεν θα συμπεριφεροσουν σαν απροσαρμοστο νήπιο)
BilD έγραψε:Παιδιά πάρτε ποπ κορν και αφήστε τον δρομέα να λέει 🤣🤣🤣🤣

Ρτμς πόσο είμαι ξέρει.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Dromeas96 έγραψε:Έπαιζα μπάλα χρόνια, τα αθλήματα τα έχω για πρωινό.Ερε κωλοφαρδοι που είμαστε με ένα ΤΕΙ της πλάκας θα μπούμε αστυνομία.
Φιλικά. Εσύ έχεις Πρόβλημα κατωτερότητας διόρθωσετο όσο είναι καιρός γιατί είναι κρίμα νέο παιδί να μιλά έτσι
Dromeas φαντάσου πόσο άχρηστος είσαι στην ζωή σου που δεν μπορείς να βρεις δουλειά άλλου και απλά περιμένεις να γίνεις μόνιμος για να μπορείς να ζήσεις γιατί σε συντηρούν οι δικοί σου
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Στα τμήματα θα πάτε αν σταματήσει η οππι αν λέω... Αλλά εσυ χαίρεσαι με αυτό; Ξερεις τι επικρατεί εκει ; Θέλω να σε δω μετά από χρόνια εκει να μου πεις απόψεις αχχαχαχχαDromeas96 έγραψε: Στα τμήματα θαα πάμε άμα διαλυθεί η οππι και θα ειμαστε στα γραφεία.Ξεχάστε κομμαντιλικια και καγκουριες εσείς οι ειδικόδύναμητες. Η αστυνομία θέλει επίπεδο και μόρφωση, όχι οπλαρχηγους και σφιχτες, ευτυχώς ο Χρυσοχοιδης το κατάλαβε.
Έλα τελείωσε τώρα. Προχωράμε.
Άιντε. Παιδάκια.
Το προφίλ του τρολ απενεργοποιήθηκε.
Σαν 5χρονα κάνετε.
Άιντε. Παιδάκια.
Το προφίλ του τρολ απενεργοποιήθηκε.
Σαν 5χρονα κάνετε.
Ωραίος D.Y.K
Για τους επι πτυχιω ξερετε αν θα δωθει σχετικη μοριοδοτηση;
ευχαριστω
ευχαριστω
Έχουμε απαντήσει 100 φορές το ίδιο πράγμα. Όχι δε θα υπάρχει μοριοδότηση. Το λέει στο ΦΕΚ ξεκάθαρα το ποιοι θα πάρουν μόρια!EIRINI96 έγραψε:Για τους επι πτυχιω ξερετε αν θα δωθει σχετικη μοριοδοτηση;
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες