Δεν νομίζω να γίνει αύξηση στην ηλικία αλλά η προκηρύξει πιστεύω θα βγει σύντομα θα μας λύσει της απορίες.Δοκιμος07 έγραψε:Φίλοι αστυνομικοι λένε ότι η ηλικία αυξήθηκε όσα και τα έτη φοίτησης !
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Aston Martin
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 16
Ετσι είναι. Περιμένουμε με αγωνία επιτέλους να βγει αυτή η προκήρυξη , όλοι έχουμε άγχος, αλλά μην ρωτάμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και γεμίζουμε ανασφάλεια τα υπόλοιπα άτομα που μπαίνουν εδώ. Υπομονή, θα σκάσει...
Τι σχέση έχει το ακαδημαϊκό με την αστυνομία; Το τερματισες! Επίσης τα έτη φοίτησης μειώθηκαν σε ν+2, όχι αυξήθηκαν. Ότι να ναι εντελώς!Δοκιμος07 έγραψε:Φίλοι αστυνομικοι λένε ότι η ηλικία αυξήθηκε όσα και τα έτη φοίτησης !
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
-
Tsakalos13
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
Άποψη μου είναι οποίος ξέρει να φτιάξει ένα καινούριο poll να δούμε τι γίνεται με τα μόρια των υποψηφίων
Tsakalos13 έγραψε:Άποψη μου είναι οποίος ξέρει να φτιάξει ένα καινούριο poll να δούμε τι γίνεται με τα μόρια των υποψηφίων
Μην ταράζεσαι θα ειναι πολυ ψηλα τα μορια. Και καινουριο να φτιαξουν τα ιδια θα βαλουν πανω κατω. Ισως η βαση παει πανω και απο 3100. Παντως κατω απο 3000 δεν θα ειναι . αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Και οι θεσεις απευθύνονται φυσικα κατα 99,9 σε πτυχιουχους. Οποιος ειναι απο επαλ με πτυχιο απο τει - αει ειναι μέσα. εχουν φοβερα ψηλα απολυτηρια απο γενικο αλλαζει το πραγμα εγω οσους εχω δει απο επαλ εχω βαλει τα κλαματα ολοι 18+ στην χειροτερη.
Tsakalos13 έγραψε:Άποψη μου είναι οποίος ξέρει να φτιάξει ένα καινούριο poll να δούμε τι γίνεται με τα μόρια των υποψηφίων
Οχι! Φτανει με τα πολλ
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Fousekis έγραψε:Tsakalos13 έγραψε:Άποψη μου είναι οποίος ξέρει να φτιάξει ένα καινούριο poll να δούμε τι γίνεται με τα μόρια των υποψηφίων
Μην ταράζεσαι θα ειναι πολυ ψηλα τα μορια. Και καινουριο να φτιαξουν τα ιδια θα βαλουν πανω κατω. Ισως η βαση παει πανω και απο 3100. Παντως κατω απο 3000 δεν θα ειναι . αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Και οι θεσεις απευθύνονται φυσικα κατα 99,9 σε πτυχιουχους. Οποιος ειναι απο επαλ με πτυχιο απο τει - αει ειναι μέσα. εχουν φοβερα ψηλα απολυτηρια απο γενικο αλλαζει το πραγμα εγω οσους εχω δει απο επαλ εχω βαλει τα κλαματα ολοι 18+ στην χειροτερη.
εχω την εντυπωση πως αυτοι που εχουν απολυτηριο απο ΕΠΑΛ Μαλλον παιρνουν μερος στην Β΄κατηγορια... ;
Αν δεν κανω καποιο λαθος εχουν και απολυτηριο κανονικο αλλα και πτυχιο ειδικοτητας που μπορουν με αυτο να δηλωσουν στην β κατηγορια.
Καιρό είχαν να εμφανιστούν προφήτες... Θα μας πείτε και αριθμό αιτήσεων μήπως; Σταματήστε με την τρομολαγνοια... Έλεος πια με τις προβλέψεις για τα μόρια... ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΑ-ΤΕ! Να σας το πω και πιο λαϊκά: Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε... Ναι μας πείσατε όλοι οι πανεπιστημονες με πτυχία και Βαρβάτα απολυτήρια θα θέλουν να μπουν στην ΟΠΠΙ...
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Βάση 3700 καθώς όλοι οι αριστούχοι πτυχιούχοι θέλουν να τους βρίζουν και τους φτύνουν για 800?.
Glock 19
20000 αιτησεις thank me later.
Fousekis έγραψε:20000 αιτησεις thank me later.
Εγω παντως δεν τα εκανα

Μάγκες. Πολύ έχετε θέματα ελπιζω να είμαι ξεφτέρια στα ψυχοτεχνικα και να πάρουν πολύ δρόμο 🙏🙏
Βκμδ η πιο σωστή κουβέντα από την πρώτη μέρα του νήματος μέχρι σήμερα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες