Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλό Πάσχα σε ολους!
Καλημέρα φίλε χρόνια πολλά καλη Ανάσταση με υγεία. Έχεις καλη πηγή; Είναι σίγουρο για μεσα στον Μάιο;ΕΦ21 έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Καλό Πάσχα εύχομαι με υγεία πάνω από όλα! Και αναμένουμε την προκηρυξη τέλη Μαΐου από ότι ξέρω!
Καλό Πάσχα καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους με υγεία. Καλή επιτυχία με την προκήρυξη!
Απορω αν το πανε τελη μαιου Τι υπνο ριχνουνε. Δηλαδη στις σχολες θα πανε απο σεπτεμβρη; Εμενα η πληροφορια μου ειπε το πολυ μεχρι την αλλη βδομαδα αρα στο επομενο πενθημερο πρεπει να βγει. Ελπιζω να ισχυει. Γιατι δεν βγαινει.
-
Coyote
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Προφανώς και θα κόψουν απο την εκπαιδευση μέρες, για εκει το κοβω να παει. Πάνω απο 1.5 μήνα δε θα κάτσουν στις σχολές. Ολα σε φαστ φοργουορντ οπως και το 19 που κάνανε πραγματική εκπαιδευση ενός μήνα. Ειδάλλως Σεπτέμβρη δεν παίζει να είναι στα πανεπιστήμια.
Μακάρι...Fousekis έγραψε:Απορω αν το πανε τελη μαιου Τι υπνο ριχνουνε. Δηλαδη στις σχολες θα πανε απο σεπτεμβρη; Εμενα η πληροφορια μου ειπε το πολυ μεχρι την αλλη βδομαδα αρα στο επομενο πενθημερο πρεπει να βγει. Ελπιζω να ισχυει. Γιατι δεν βγαινει.
Fousekis έγραψε:Απορω αν το πανε τελη μαιου Τι υπνο ριχνουνε. Δηλαδη στις σχολες θα πανε απο σεπτεμβρη; Εμενα η πληροφορια μου ειπε το πολυ μεχρι την αλλη βδομαδα αρα στο επομενο πενθημερο πρεπει να βγει. Ελπιζω να ισχυει. Γιατι δεν βγαινει.
Αδερφέ χωρίς να θέλω να φανώ ότι στην λεω αλλά εσένα γενικά η πληροφορίες σ πέφτουν έξω. Παρόλα αυτά θα βγει παιδιά κουλαρετε. Όπως και να έχει και τώρα να βγει πάλι δρν ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟ μην λέμε κάθε φορά τα ίδια κουρασαμε. Παρόλα αυτά παιδιά καλό Πάσχα με υγεία και ευλογια σε εσάς και στις οικογένειες σας και ελπιζω το όνειρο μας να βγει αληθινό.
Βμκδ δεν ειχα και καμια αλλη πληροφορια μια ηταν που ελεγε η αυτη που μας περασε η την προσεχή βδομαδα θα βγει. Ωστοσο ακομα δεν ξερεις αν εχει πεσει εξω και προτρεχεις. Απο εκει και περα δεν εγινε και κατι πεσει μεσα η εξω το ιδιο και το αυτο ειναι τι βγει αυτη τι βγει σε 2 βδομαδες το θεμα ειναι οτι θα βγει. Δεν εισαι εξυπνος με το να λες πεφτουν εξω η πληροφοριες εδω μεσα γραφουμε αυτα που γνωριζουμε και αυτα που πιστευουμε τωρα απο εκει κει περα ο καθενας φιλτραρει και παιρνει απο το καθε τι οτι πιστευει αυτος.
Fousekis έγραψε:Βμκδ δεν ειχα και καμια αλλη πληροφορια μια ηταν που ελεγε η αυτη που μας περασε η την προσεχή βδομαδα θα βγει. Ωστοσο ακομα δεν ξερεις αν εχει πεσει εξω και προτρεχεις. Απο εκει και περα δεν εγινε και κατι πεσει μεσα η εξω το ιδιο και το αυτο ειναι τι βγει αυτη τι βγει σε 2 βδομαδες το θεμα ειναι οτι θα βγει. Δεν εισαι εξυπνος με το να λες πεφτουν εξω η πληροφοριες εδω μεσα γραφουμε αυτα που γνωριζουμε και αυτα που πιστευουμε τωρα απο εκει κει περα ο καθενας φιλτραρει και παιρνει απο το καθε τι οτι πιστευει αυτος.
Έγινε φίλε μ καλή ανάσταση
-
Anna Maria
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 34
Καλησπέρα παιδιά καλό Πάσχα με υγεία σε όλους! Εγώ δεν έχω κάποιον να μου πει ποτέ περίπου θα βγει το δυστυχώς... Μόλις διάβασα και το άρθρο όμως ... Δεν αναφέρει τίποτα για δημοσίευση της προκυρηξης... Έστω στο περίπου... Και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται...
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Anna Maria έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καλό Πάσχα με υγεία σε όλους! Εγώ δεν έχω κάποιον να μου πει ποτέ περίπου θα βγει το δυστυχώς... Μόλις διάβασα και το άρθρο όμως ... Δεν αναφέρει τίποτα για δημοσίευση της προκυρηξης... Έστω στο περίπου... Και δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζεται...
Ζούμε στο άγνωστο δυστυχώς!
Στηρίζει την πανεπιστημιακή αστυνομια. Τι θέλετε να πει ; Θα βγει την ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ; Στηρίζει τον εγχείρημα της πανεπιστημιακής, θα βγει η προκήρυξη και όλα Καλα.
Συμφωνώ με τον Λιμενικό. Δουλειά του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η προκήρυξη όχι της Κεραμεως. Προχωράει κανονικά το όλο προτζεκτ. Σε μια βδομάδα έχει μιλήσει δύο φορές υπέρ της οππι και του ότι Προχωράει υο οκο θέμα. Ας μπούμε και Οκτώβριο Νοέμβριο μέσα στα πανεπιστήμια. Θα γίνει. Περιμένετε
Που είστε εσεις που δίνατε και προθεσμίες μέχρι 14 Μαΐου ; Εντάξει καταλάβαμε όλοι ότι όλοι μας εδώ μέσα είμαστε μια παραφιλολογία και ότι πέφτετε σε όλα έξω !
Καλη Ανάσταση με υγεια εύχομαι !
Καλη Ανάσταση με υγεια εύχομαι !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες