Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Kostasdim έγραψε:
Fousekis έγραψε:Ακυρα πραγματα λες gpap. Οπως και αρκετοι. Πρωτον η κτα το ειπε δεν κερδισε κατι ουτε χασαμε εμεις τσαμπα καχυποπτοι ειστε. Δευτερον δειτε ποσο απλα φτανει 3740. --- 17,4 -αει - ecdl- προφ - ειδικες δυναμεις - διπλωμα - ιεκ σεκιουριτι. Απλα... Δεν ειναι ουτε ουτε τρίτεκνος ουτε τπτ. Ποσοι τετοιοι θα ειναι; Εεε ελπιζω λιγοι ναι.

Πόσοι εδώ μέσα είναι πτυχιούχοι και έχουν τελειώσει ειδικές δυνάμεις και έχουν και το ΙΕΚ δηλαδή;

ειναι μερικοι 32 χρονων χαχαχ επισης το πολυτεχνειο ειναι 5 χρονια και οχι 4
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Ζήτημα να βρεθούν 20 άτομα που να έχουν πάνω από 37000 μόρια...
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

3700*
Relax94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Relax94 »

Παιδιά λογικευτείτε. Κοιτάξτε και την προηγούμενη προκήρυξη. Αυτοί π θα ξεφύγουν θα είναι 50 άτομα οι άλλοι 500 600 θα είναι σαν κ έναν μ πτυχίο απολυτήριο 14 lower αυτοκίνητο ecdl. Κάποιο θα είναι και τρίτεκνοι πολύτεκνοι. Γενικός εκεί στα 2800 θα είναι οι περισσότεροι και θα είναι κ 200 μ 2500...800που θα έχουν απολυτήριο ειδικές κ ότι υπάρχει. Λίγο παράλογο να μπούμε άτομα με ΑΕΙ κτλ. Θα κοιτάξουν την καριέρα τους. Και στην τελική ότι είναι να γίνει θα γίνει μη σκάτε. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Δεν θα πεθάνουμε από το άγχος κιόλας ...
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Μακαρι να ισχυουν αυτα που λετε και να ειναι και 10 Ατομα ουτε καν 20. Απλα αναφερουμε τα μορια μερικων. Εχει και το ιεκ ιδιωτικο αλλα με ενσταση θα τα παρει τα μορια. Ωστοσο απο 3540 παει στα 3740. Να χουμε να λεμε κατι αφου νεα δεν εχουμε. Περιμενω εγω νεο απο καλο κονε οσονουπω αρκετα δυνατο. Θα γραψω εδω μολις μαθω
Άβαταρ μέλους
Dromeas96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Dromeas96 »

Παιδιά τα μορια δεν είναι δύσκολο να μαζευτούν εφόσον παιρνει 1000 το πτυχίο. Εγώ για παράδειγμα με ένα άσχετο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιεργιας, απολυτηριο 14.2,ecdl,lower, διπλωμα αυτοκινήτου και πολύτεκνος μαζεύω 3120.

Φανταστειτε πόσοι τέτοιοι θα υπάρχουν που θα χουν πάει και ειδικές δυνάμεις ή θα χουν και μεγαλύτερο απολυτήριο.

Πάνω από 3200 βλέπω τη βάση.

RedWings
Relax94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Relax94 »

Αυτό θέλω να πω. Χωρίς να προσβάλω κανέναν αποφάσισαν ότι θα έχουν προτεραιότητα οι πτυχιούχοι. Αυτό είναι τέλος δεν αλλάζει. Εγώ προσκοπικά που έχω τα προ αναφερθέντα δουλεύω σε ιδιοτικη εταιρία Και οποίος έχει πτυχίο δεν ενδιαφέρεται. Γενικός μισούν το σώμα. Και δεύτερον μην ξεχνάμε ότι οι πτυχιούχοι θα είναι από 23 χρόνου το ελάχιστο. Σπάνιο φυσικά. Όποτε πέφτει κάπως ο αριθμός μην περιμένετε οτι θα είναι πολύ.
kta3
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από kta3 »

Gpap95 έγραψε:Ο Σπύρος έχει 3500+ από όσο θυμάμαι και μπράβο του. Το θέμα είναι ότι πιαστηκατε με τα μόρια ενός παιδιού και ξεχάσατε το τρολλ που σας έριξε η kta3 που έλεγε ότι θα είναι οι αιτήσεις μέχρι 14/5. Όταν τη ρώτησα από ποτέ θα ισχύει, γιατί για να βλέπει ποτέ λήγει, σημαίνει ότι βλέπει και πότε αρχίζει, μου απάντησε ότι της "πηραν" τη προκήρυξη. Αύριο να σας πει κάποιος εδώ μέσα έχω 4000 μόρια θα τον πιστέψετε και θα αρχίσετε πάλι τα σενάρια. Αποκτήστε δική σας άποψη. Σκεφτείτε και λίγο με τη λογική γιατί το άγχος σας εχει κάνει ευκολοπιστους μερικούς!Εικόνα

Το αν πιστεύεις ότι παραπληροφορώ ή οχι σε παρακαλώ κρατησε το για τον εαυτό σου όπως κάνει και ο καθένας μας εδω μέσα με τόσα πράγματα που διαβάζει. Έτσι και εγώ κάποια τα αμφισβητώ και κάποια τα κραταω, χωρίς ωστόσο να προσβάλω κανέναν. Και για να σου απαντήσω για ακόμη μια φορά, την προκύρηξη την έχω σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν βιαστικά και οι μόνες ημερομηνίες που αναγράφονται είναι πανω δεξια Αθήνα 13 Απριλίου 2021 (προφανώς η ημέρα έκδοσης) και 14/5 στις 15:00 ορίζεται ως η ημερομηνία και ωρα λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. ΔΕΝ αναγράφεται πουθενα η ημερομηνία δημοσίευσής της πράγμα που μου φαίνεται λογικό. Ο λόγος για τον οποίο δεν έχω ξαναγράψει κάτι είναι γιατι δεν έχω μάθει κάτι σχετικό αλλά σε πέριπτωση που μάθω εννοείται πως θα σας ενημερώσω, και προφανώς απευθυνομαι σε αυτούς που πιστεύουν.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Αν ισχύει αυτό το 14/5 λήξη αιτήσεων, τότε η προκηρυξη πρέπει να βγει τη Μ. Δευτέρα, αλλιώς μετά δε βγαίνουν οι μέρες!
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

EcoMike έγραψε:Αν ισχύει αυτό το 14/5 λήξη αιτήσεων, τότε η προκηρυξη πρέπει να βγει τη Μ. Δευτέρα, αλλιώς μετά δε βγαίνουν οι μέρες!

Παίχτη οι αιτήσεις για την ελΑς συνήθως κρατάνε πάνω από 20 μέρες όποτε δεν νομίζω να ισχύει γιατί δεν βγαίνει. Παρόλα αυτά εφόσον το είδε 13/4 ήταν σύμφωνα με το ότι θα μπουν τέλη του μήνα οι 200 αστυνομικοί στα πανεπιστήμια όποτε ίσως να άλλαξε αυτό λόγο το ότι δεν μπήκαν αυτοί οι 200 ... Παρόλα αυτά δεν ξέρω τον λόγο και κάθεστε και σκάτε για το πότε θα βγει η προκ. Αλήθεια το λεω. Εφόσον ψηφίστηκε αργά η γρήγορα θα βγει.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Fousekis έγραψε:Μακαρι να ισχυουν αυτα που λετε και να ειναι και 10 Ατομα ουτε καν 20. Απλα αναφερουμε τα μορια μερικων. Εχει και το ιεκ ιδιωτικο αλλα με ενσταση θα τα παρει τα μορια. Ωστοσο απο 3540 παει στα 3740. Να χουμε να λεμε κατι αφου νεα δεν εχουμε. Περιμενω εγω νεο απο καλο κονε οσονουπω αρκετα δυνατο. Θα γραψω εδω μολις μαθω

αυτο με την ένσταση δεν το καταλαβα! Πιστευεται δηλαδη οτι αυτος που εχει ιδιωτικο ΙΕΚ θα παρει τα μορια; Εγω προσωπικα δεν το νομιζω. Και μην αναφερεται την περιπτωση του 19 με τον δικηγορο που κερδισε τα μορια κλπ... Αυτα ειναι ιστοριες!Ολα τα ΦΕΚ της ΕΛΑΣ αναφερουν δημοσιο ΙΕΚ.

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από spyros94 »

Ευχαριστούμε για την απάντηση Κώστα.Εντάξει δε θέλω να γίνομαι εριστικός απλά ρώτησα αυτό με την ένσταση για να γνωρίζω... Καταλαβαίνω ότι κάποια παιδιά εχουν πραγματικό άγχος με τα μόρια...

Καλό Πάσχα σε όλους!

Relax94
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Relax94 »

Dromeas96 Άρα μας λες ότι ξέρεις και άλλο άτομο Εκτός από εσένα με ΤΕΙ lower ecdl αυτοκίνητο και πολύτεκνος. Ούτε καν τρίτεκνος. Και να τον ενδιαφέρει και να γίνει ειδικός φρουρός. Μπράβο τόσα χρόνια στη πιάτσα εσυ βρήκες 2 λαχεία σε ένα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν. Αλλά όλοι ντε και καλά εδώ ειδικοί φρουροί. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσοι με proficency Και ειδικές δύναμης θα βρεις. Παπά καλυτερα μη μπούμε καν στο κόπο εμείς οι κοινοί άνθρωποι ν κάνουνε αιτήσεις δλδ κτλβ.
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Τα μόρια μαζεύονται παιδιά και πιθανόν η βάση θα ναι σίγουρα 3000 ... Εγώ 3370 έχω και θεωρώ είμαι δύσκολα
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Πως είσαι δύσκολα ρε μπρο αφού έχεις τόσα μόρια και είσαι πάνω από την βαση; Θα μας τρελάνεις...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης