Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από mila82 »

Su-35 έγραψε:
mila82 έγραψε:Εμεις στη σσε ημασταν 48 κοπελες μια και μια! Και ξαφνικα βλεπουμε μια 1.55 χοντρουλα να κανει μπαμ. Η κοπελα ειχε κοπει και ηθελε ντε και καλα να δωσει αθληματα...
ολες ειπαμε οτι για να ειναι εδω εχει βυσμα...
σας πληροφορω οτι την εδιωξαν απο την πρωτη στιγμη!
Εικόνα...

μηπως θυμωσες μαζι μου su;Εικόνα
να διευκρινησω: Λεγοντας μια και μια εννουσα οτι ολες μας ημασταν απο 1.65 και ανω με καταλληλο σωματικο βαρος και αρκετα καλες στα αθληματα. Επαθα πλακα φετος...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Χαχα!

Οχι ρε συ mila82 . Ακούς εκεί να θυμώσω!Εικόνα

Κατάλαβα τι έγραψες και χάρηκα που τα πράγματα είναι λίγο πιο (αξιοκρατικά) από άλλες χρονιές.

(Εικόνα) Αυτό είναι το evil smile!

Το angry είναι αυτό (Εικόνα).

Δεν είναι το ίδιο!Εικόνα

Εννοώ οτι είμαι χαιρέκακος που έδιωξαν την "1.55 χοντρουλα που κανει μπαμ"!Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στα ιατρικα συνοπτικα πως ειναι η διαδικασια, μπορει να μας πει καποιος; Απότι ξερω ειναι αιμα, ουρα, ακτινογραφια θωρακος, οφθαλμιατρο, καρδιολογο... Ο δερματολογος τι κοιταει περιπου; Οι αντρες μπαινουν ολοι μαζι γυμνοι Μεσα ή ενας ενας;

babisLar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από babisLar »

aleko εγω οταν έδινα στη Ευελπιδων για να περασω σε στρατιωτικες σχολές δεν με έκοψαν γιατι ήταν μικρού βαθμού. Με κοιταξαν σχολαστικα αλλα με περασαν.2 φορες έδωσα και δεν με έκοψαν για αυτο. Εκεί το ανακάλυψα κιόλας. Ευελπιστω φέτος που θα δόσω για ΕΠ. ΟΠ. Να μην γινει κατι και με κόψουν.

Anonymous

Όταν κοιτάνε αν έχεις 2 όρχεις, ο δερματολόγος ή κάποιος άλλο γιατρός, εξετάζουν και το πέος; Αν μπορείτε απαντήστε μου είναι ψιλοεπείγον. Σας ευχαριστώ

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από geo_gio »

Ενα πολυ βασικο... Οσοι εχουν τελιωσει την κανονικη τους θητεια ως φανταροι. κοιτανε τι Ι εισαι και απο μονοι τους υπηρεσιακα

Anonymous

Γεια σας, θα ηθελα να μου λθσετε μια απορια. Την Τεταρτη 23 του μηνος εδωσα τις ιατρικες εξετασεις και ο ορθοπεδικος με εβγαλε Ι/3 για μια επεμβαση που ειχα κανει μωρο (ρεβοιποποδια ο αχιλειος τενωντας ηταν μικροτερος και στα 2 ποδια) Μας εβαλε λοιπον να κανουμε κατι ασκησεις την ωρα της εξετασης οπως να μεινουμε στις μυτες των ποδιων και στις φτερνες και επειδη δεν μπορεσα να κρατηθω για μερικα λεπτα με εκοψε. Θα ηθελα να ρωτησω τωρα μπορω να κανω αιτηση επανεξατασης και αν ναι πως; Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δεν υπαρχει αιτηση επανεξετασης φιλε μου. Θα μπορουσες μονο εαν εφτανες στην ΑΥΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ). Αν σε εκοβαν εκει, θα μπορουσες εντος δεκαπεντε ημερων να ζητησεις αναθεωρηση και επανεξεταση. Τωρα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Πηρα σημερα τηλεφωνο στο νοσοκομειο που περασα τις ιατρικες εξετασεις και μου ειπαν οτι μπορεις να κανεις ενσταση για το αποτελεσμα της εξετασης μπορω να κανω κατι με την ενσταση η να το αφησω;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από illy »

Εαν σου ειπαν κατι τετοιο απο το νοσοκομειο τοτε κυνηγησε τοΕικόνα Αλλα μεσα στις πορκηρυξη το λεει ρητα οτι δεν ειναι δεκτες οι ενστασεις... Ωστοσο εσυ δεν εχεις να χασεις κατι, κανε τοΕικόνα
Dum spiro spero
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

Εγω παιδια θα ηθελα να μαθω αν εξεταζουν και στα κεντρα εκπαιδευσης. Κανουν εξετασεις και τετοια. Πιο πολυ με νοιαζει για την μυωπια.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στο ΚΕΝ (Κέντρο Νεοσυλλέκτων) σίγουρα κάνουν κάποιες επανεξετάσεις (αίματος - ούρων) και ύψος - βάρος πάλι. Μυωπία άν είσαι μέσα στα όρια που ορίζει η προκύρηξη (4.50 βαθμοί) τότε δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Μα απο ποτε γινονται τοσο πολυ εμπεριστατωμενα οι ιατρικες εξετασεις στο στρατο;
εγω οταν περασα δεν εξεταστηκα καθολου!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλλάξανε τα πλάνα μου. Διόρισα την μάνα μου. Εικόνα Εικόνα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ratatoulis »

cristi έγραψε:Μα απο ποτε γινονται τοσο πολυ εμπεριστατωμενα οι ιατρικες εξετασεις στο στρατο;
εγω οταν περασα δεν εξεταστηκα καθολου!
άλλο τι γινόταν πριν 20 χρονια άλλο τώρα!Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες