Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Αυτό που κάποιοι ξέρετε και το πρόγραμμα τι να πω μπράβο ... Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο ... Καλοκαίρι θα μπουν όσοι προσληφθούν κ εξόδους θα έχει γτ ΔΕν θα χει κ κρούσματα κ θα βγαίνουν ... Και δεύτερον η εκπαίδευση είναι 2 με 2.5 μήνες κ μετά δυο μήνες πρακτική σ τμήματα
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από spyros94 »

Τι εννοείς 350 ευρώ το μήνα; Αν μπορείς να κάνεις μια περιληπτική ενημέρωση
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παιδιά μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά και να λύσετε τις "διαφορές" σας. Ξέρω θα υπάρχουν αρκετοί που θα πουν, "ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ". Υπάρχουν άτομα εδώ όμως που πραγματικά έχουμε περιορισμένο χρόνο και μας ενδιαφέρει το θέμα, τόσο καιρό υπάρχει μια μουρμούρα με τους πτυχιούχους, τη γενικότερη μοριοδότηση κτλπ. Αφήστε το να μην το γκαντεμιάζουμε το πράγμα, να βγει με το καλό και μετά βλέπουμε. Εν πάση περιπτώσει.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω να μου απαντήσει κάποιος (και προσωπικά κανένα πρόβλημα απλά ίσως να ενδιαφέρει και άλλους). Βάσει της υποτιθέμενης μοριοδότησης μπορεί κάποιος να μου γράψει με ακρίβεια τα μόρια μου;

-Δίπλωμα Πολυτεχνείου

-Βαθμός απολυτηρίου από Γενικό Λύκειο με βαθμό 17,4

-Ειδικές Δυνάμεις (Αλεξίπτωτα)

-Proficiency στα Αγγλικά

-Δίπλωμα αυτοκινήτου

-ECDL στις έξι ενότητες

Επιπλέον, το χαρτί Security (ΟΧΙ από δημόσιο) που έχουμε βγάλει μέσω ΕΟΠΠΕΠ. Μοριοδοτείται; Γιατί κάτι έχω ακούσει για ενστάσεις κτλπ

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιος απαντήσει και καλή επιτυχία σε όλους!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

spyros94 έγραψε:Παιδιά μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά και να λύσετε τις "διαφορές" σας. Ξέρω θα υπάρχουν αρκετοί που θα πουν, "ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ". Υπάρχουν άτομα εδώ όμως που πραγματικά έχουμε περιορισμένο χρόνο και μας ενδιαφέρει το θέμα, τόσο καιρό υπάρχει μια μουρμούρα με τους πτυχιούχους, τη γενικότερη μοριοδότηση κτλπ. Αφήστε το να μην το γκαντεμιάζουμε το πράγμα, να βγει με το καλό και μετά βλέπουμε. Εν πάση περιπτώσει.

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω να μου απαντήσει κάποιος (και προσωπικά κανένα πρόβλημα απλά ίσως να ενδιαφέρει και άλλους). Βάσει της υποτιθέμενης μοριοδότησης μπορεί κάποιος να μου γράψει με ακρίβεια τα μόρια μου;

-Δίπλωμα Πολυτεχνείου

-Proficiency στα Αγγλικά

-Δίπλωμα αυτοκινήτου

-ECDL στις έξι ενότητες

Επιπλέον, το χαρτί Security (ΟΧΙ από δημόσιο) που έχουμε βγάλει μέσω ΕΟΠΠΕΠ. Μοριοδοτείται; Γιατί κάτι έχω ακούσει για ενστάσεις κτλπ

Πτυχιο = 1000
Απολυ. Λυκειου χ 100 = 1740
Ειδικες Δυναμεις = 200
Αριστη ξενη γλωσσα = 300
Διπλωμα αυτοκ = 100
ECDL = 200
ΙΕΚ Στελεχων Ασφαλειας Προσωπων = 200 (αν εννοεις οτι φοιτησες σε ΙΕΚ και εδωσες για πιστοποιηση)

Τα μορια σου ειναι = 3.740

Εισαι ηδη μεσα σειρουλα, απτους πρωτους κιολας.Καλη σου επιτυχια Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Απρ 15, 2021 1:38 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι είσαι καλά φίλε Λευτέρη!Για το χαρτί Security για να το διευκρινήσουμε. Αναγράφει χαρακτηριστικά «Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 1 της ειδικότητας Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας»... Μέσω του ιεκ ακμή το έκανα και μετά έδωσα εξετάσεις στη μεσογείων και πήρα το χαρτί μετά από αρκετό καιρό από το ΑΤ της περιοχής μου.

Επειδή για τη μοριοδότηση γράφουν συγκεκριμένα οι προκυρηξεις μόνο από ΔΗΜΟΣΙΟ... Τι διαδικασία πρέπει να κάνουμε ώστε να πάρουμε και εμείς τα μόρια; Κάτι για ένσταση είχα δει και είχε γράψει κάποιος στο παρελθόν και ότι γίνεται δεκτή.

Ευχαριστώ και πάλι

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Πανω σε αυτο το θεμα, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν γνωριζω.

Πιστευω θα ηταν καλυτερο, να παρεις ενα τηλ το ιδιο το ΙΕΚ σου και να τους ενημερωσεις για τη συγκεκριμενη προκηρυξη και τι πρεπει να κανεις με το πτυχιο σου.

Και παλι ομως, εχεις 3.740 μορια, ακομα και να μη παρεις τα 200 ας πουμε, πας στα 3.540 μορια.

Παλι, απτα πρωτα ατομα θα εισαι, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο εκατομμυριο να μη περασεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Απρ 15, 2021 1:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

Rad. έγραψε: Τα κριτήρια δε θα αλλάξουν ούτε με θαύμα, ποσο μάλλον με επιστολές, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο για εσάς.Δείξτε σεβασμό σε όλους, πτυχιούχους και μη, όλοι χρειάζονται για να πάει μπροστά μια χώρα, όσο ελευθερια σας δίνετε να κρίνετε τον καθένα άλλο τοσο υποχρεωμένοι είστε να γνωρίζετε το αυτονόητο παραπάνω.

Σε σωστά κράτη με παιδεία πάνω απ όλα, κάποιος με πτυχίο δε πρόκειται να πάει στην αστυνομία, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι χαμηλά αμειβμενοι, ούτε το ίδιο το κράτος τον θέλει εκεί, άρα στην Ελλάδα του 2021 με την ανεργία στο Θεό και μηδενική σχεδόν απορρόφηση πτυχίων, εφόσον του δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής στην αστυνομία, σας φταίει ο πτυχιούχος που θέλει να μπει; Πολύ κοντά βλέπετε. Επίσης το επάγγελμα του απλού αστυνομικού είναι εύκολο (δεν με ενδιαφέρει πως το εκλαμβάνει ο καθένας) διότι δεν υπάρχει εξειδίκευση, μπορεί να το κάνει ο καθένας, τόσο εύκολο που ένας απο ΕΔ με τον πτυχιούχο κλωστουφαντουργιας δε θα ξεχωρίζουν σε τίποτα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους τόσο εύκολο που σε 1 μήνα θεωρείσαι έτοιμος, απλά έχουμε την τάση να μεγαλοποιουμε τα πάντα και να ηρωοποιουμε με ευκολία (βλέπε "ήρωες" στον Εβρο τον Μάρτιο) που ονόμασαν την κατάσταση με τους μετανάστες εμπόλεμη, θα ξεχάσουμε και όσα ξέρουμε, λέξεις και έννοιες έχουν χάσει το νόημα στο βωμό του εντιπωσιασμου απο ΜΜΕ και κυβερνήσεις, οοο λες τέτοιος ήρωας θέλω να γίνω το έχω και όνειρο,@ρχιδια, θα κρεμάσουν τους ήρωες θα πας και εσύ τζάμπα, κατα 95% στην εργασία σου κλησεις θα κόβεις, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε μπορεί να κάνει το ίδιο ο ζαχαροπλάστης.

Αυτα τα απλά.

Φιλαράκι καπου τα έχεις μπερδέψει... Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι από τα πιο δύσκολα... Γιατί είσαι με το ένα πόδι στον λάκο και το άλλο στην φυλακή... Συνδυάζει νομική που πρέπει να ξερεις για να μην βρεθείς κατηγορούμενος ευστροφία και διορατικότητα γιατί το έγκλημα είναι παντα μπροστά από εσενα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε δευτερόλεπτα που θα στοιχίσουν οι ζωές η την ζωή σου η θα πας φυλακή... Τι κλήσεις και ***** λες; Έτσι νομίζεις είναι; Και δεν υπάρχει απλός αστυνομικός σε όλους μπορεί να τύχει ούτε θα είσαι για παντα σε ένα γραφείο ειδικά τα πρώτα χρόνια... Ακομη και στην κλήση που λες ευκολακι αν κλιμακωθεί η κατάσταση ξερεις πως θα αντιδράσεις; Αυτά θέλουν εμπειρία και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου σε κάθε περιστατικό και μαθαίνεις... Μέσα στο στρες είσαι ...
Mats
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Mats »

Γεια σας παιδιά. Με 3.400 μόρια πιστεύετε υπάρχει ελπίδα ή πάλι εκτός;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mats την Πέμ Απρ 15, 2021 2:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

spyros94 έγραψε:Παιδιά μπορείτε να μιλήσετε προσωπικά και να λύσετε τις "διαφορές" σας. Ξέρω θα υπάρχουν αρκετοί που θα πουν, "ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ". Υπάρχουν άτομα εδώ όμως που πραγματικά έχουμε περιορισμένο χρόνο και μας ενδιαφέρει το θέμα, τόσο καιρό υπάρχει μια μουρμούρα με τους πτυχιούχους, τη γενικότερη μοριοδότηση κτλπ. Αφήστε το να μην το γκαντεμιάζουμε το πράγμα, να βγει με το καλό και μετά βλέπουμε. Εν πάση περιπτώσει.

-Δίπλωμα Πολυτεχνείου

-Proficiency στα Αγγλικά

-Δίπλωμα αυτοκινήτου

-ECDL στις έξι ενότητες

Τελείωσες δηλαδή πολυτεχνείο που θέλει 5 χρόνια και έχει μεγάλη απορρόφηση και μετά πήγες να βγάλεις και ΙΕΚ; Δε ξέρω φίλε, προσωπικά κάτι μου βρωμάει. Παράλογο είναι. Να βγάλεις τόσο δυνατή σχολή και να το γυρίσεις σε ΙΕΚ; Τέλος πάντων, αν το έκανες, έχει καλώς. Καλή επιτυχία!

Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Ασσος »

Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι καπου τα έχεις μπερδέψει... Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι από τα πιο δύσκολα... Γιατί είσαι με το ένα πόδι στον λάκο και το άλλο στην φυλακή... Συνδυάζει νομική που πρέπει να ξερεις για να μην βρεθείς κατηγορούμενος ευστροφία και διορατικότητα γιατί το έγκλημα είναι παντα μπροστά από εσενα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις σε δευτερόλεπτα που θα στοιχίσουν οι ζωές η την ζωή σου η θα πας φυλακή... Τι κλήσεις και #@^&@! Λες; Έτσι νομίζεις είναι; Και δεν υπάρχει απλός αστυνομικός σε όλους μπορεί να τύχει ούτε θα είσαι για παντα σε ένα γραφείο ειδικά τα πρώτα χρόνια... Ακομη και στην κλήση που λες ευκολακι αν κλιμακωθεί η κατάσταση ξερεις πως θα αντιδράσεις; Αυτά θέλουν εμπειρία και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου σε κάθε περιστατικό και μαθαίνεις... Μέσα στο στρες είσαι ...
ετσιι ειναι. Ισως η χειροτερη δουλεια του δημοσιου τομεα και κακοπληρωμενη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 15, 2021 6:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε... ΙΕΚ έκανα απλά των 108 ωρών για να πάρω το «χαρτί» για να μπορώ να εργάζομαι σε εταιρίες φύλαξης (security) κτλπ...

Εγώ προσωπικά κάνω Μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή στο ΠΑ. ΠΕΙ. Δεν είχα καμία σχέση με το προσωπικό ασφαλείας, για βιοποριστικούς λόγους το έκανα επειδή μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο οποιοδήποτε στιγμή...

spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Επίσης μεγάλη απορρόφηση με ποιο κριτήριο το έβγαλες αυτό; Στο Πολυτεχνείο Κρήτης (πανεπιστημιακό ίδρυμα) έχω φοιτήσει είπα, δεν έχω αναφέρει ποτέ ποια σχολή τελείωσα... Άλλη απορρόφηση έχει η κάθε σχολή, άλλη οι ΗΜΜΥ, άλλη οι Αρχιτέκτονες κτλπ... Τέλος πάντων απλή διευκρίνιση ήταν, για να μη ξεφύγουμε.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

spyros94 έγραψε:Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε... ΙΕΚ έκανα απλά των 108 ωρών για να πάρω το «χαρτί» για να μπορώ να εργάζομαι σε εταιρίες φύλαξης (security) κτλπ...

Εγώ προσωπικά κάνω Μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή στο ΠΑ. ΠΕΙ. Δεν είχα καμία σχέση με το προσωπικό ασφαλείας, για βιοποριστικούς λόγους το έκανα επειδή μπορεί να προσφέρει ένα μεροκάματο οποιοδήποτε στιγμή...

Είσαι στα 3540 και είσαι μέσα. Δε το είπα με κακία αυτό που είπα αλλά μου φάνηκε παράξενο γιατί το πολυτεχνείο θέλει αρκετό διάβασμα και μου φάνηκε παράξενο ένα παιδί που διάβασε τόσο πολύ, να πάει σε ΙΕΚ και τώρα να κοιτάει να μπει εφ ενώ κάνεις και μεταπτυχιακό. Καλή επιτυχία πάντως σε ό, τι και αν ακολουθήσεις!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους παλικαρια και οτι καλυτερο !
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

spyros94 έγραψε:Επίσης μεγάλη απορρόφηση με ποιο κριτήριο το έβγαλες αυτό; Στο Πολυτεχνείο Κρήτης (πανεπιστημιακό ίδρυμα) έχω φοιτήσει είπα, δεν έχω αναφέρει ποτέ ποια σχολή τελείωσα... Άλλη απορρόφηση έχει η κάθε σχολή, άλλη οι ΗΜΜΥ, άλλη οι Αρχιτέκτονες κτλπ... Τέλος πάντων απλή διευκρίνιση ήταν, για να μη ξεφύγουμε.
Ε όσο να ναι έχεις χαρτί Πολυτεχνείου. Δε πας με 10.000 μόρια εκεί. Φαντάζομαι πήρες και το πτυχίο σου. Και πάλι καλή επιτυχία αγορίνα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες