Tsakalos13 έγραψε:Καλησπέρα, έχω 2850 μόρια λέτε να έχω ελπίδες η να μην μπω καν στην διαδικασία; Ευχαριστώ
Ρε φίλε τώρα σοβαρά ρωτάς ; Κάνε χαρτιά καο ότι είναι να γίνει θα γίνει το να μην μπω σε διαδικασία δλδ αν σ πω όχι δεν θα κανείς χαρτιά ; Έλεος αυτό το νήμα. Ελπιζω να μην είσαι από τους πτυχιούχους μορφωμένους ... 🤣🤣 (εννοείτε θα κανείς χαρτιά ότι και αν σ λένε οι άλλοι) φιλικά στα λεω και δεν Πάει μόνο για σένα αλλά σε αυτούς π γράφουν σαν εσένα. Καλή επιτυχία
Panellas93 έγραψε:Μέχρι αύριο βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας αύριο να πατάτε refresh Συνεχώς σε επίσημα site ... Έρχεται ... Τικ τακ τικ τακ ... Αύριο μεγάλη μέρα...
Panellas93 έγραψε:Μέχρι αύριο βράδυ και κατά τη διάρκεια της ημέρας αύριο να πατάτε refresh Συνεχώς σε επίσημα site ... Έρχεται ... Τικ τακ τικ τακ ... Αύριο μεγάλη μέρα...
Τικ τακ. Δεν βλεπουμε τιποτα. Τικ τακ
Με τόσες καταλήψεις και κινητοποιήσεις δεν βλεπω να γίνεται τίποτα
Ακυρώθηκε η ΟΠΠΙ. Προτιμούν να πάρουν 500 Ειδικούς Φρουρούς χωρίς πτυχία. Μόνο αγροφύλακες χρειάζεται το δημόσιο από ότι φαίνεται. Θα το θυμόμαστε όταν γίνουν εκλογές και θα πέσει μαύρο.
Τιποτα απολυτως δεν ακυρωθηκε. Αυτο που λεγεται, ειναι οτι δεν εχουν ολοκληρωθει ακομα οι διαδικασιες για τις ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ομαδες ΟΠΠΙ απο τους ηδη υπηρετουντες ειδικους φρουρους. Η διαδικασια της προκυρηξης θα τρεξει κανονικα!
Παιδία καταλαβαίνω το αγχος σας και εγω στην ίδια θέση ειμαι αλλά ειπε οτιδεν θα μπουν οι ομαδες τον απριλιο μεσα στα πανεπιστημια και οτι απλα παγωνη μεχρι νεοτέρας οχι οτι ακυρώθηκε. Λεει απλα οτι το υπουργειο προστασιας χρεωνει την καθυστερηση στο υπουργειο παιδειας εσεις που βλεπετε οτι ακυρωθηκε και τετοια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GUNS ROSES την Τετ Απρ 14, 2021 6:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aston Martin έγραψε:Ακυρώθηκε η ΟΠΠΙ. Προτιμούν να πάρουν 500 Ειδικούς Φρουρούς χωρίς πτυχία. Μόνο αγροφύλακες χρειάζεται το δημόσιο από ότι φαίνεται. Θα το θυμόμαστε όταν γίνουν εκλογές και θα πέσει μαύρο.
Ότι και να γίνει το μόνο σγρ είναι ότι η αστυνομία δν χρειάζεται πτυχια και αηδίες
. Και πτυχια ότι να'ναι ιχθυοκαλλιέργειας και Κοσμηματοπώλη