Paola έγραψε:Καλημερα παιδια να ρωτησω πώς ειναι αυτες οι εξετασεις που θα περασουμε υγειονομικες-ψυχολογικες και απο την Απαλλαγων; Ευχαριστω!
Παολινα μου οταν λες πως ειναι τι εννοεις; Τι κανουμε εκει; Υγειονομικα περναμε γιατρους, ουρα-αιμα, υψος-βαρος, ακτινα θωρακος... Ψυχοτεχνικα θα ζωγραφιζεις μια γυναικεια κ μια αντρικη φιγουρα κ να πεις διαφορα για σενα κ η επιτροπη απαλλαγων ειναι αυτοι που θα σου πουν αν συνεχιζεις στην επομενη φαση των αθληματων ή οχι
Εδωσε κανενας χθές η σημερα; Υποτιθεται οτι ξεκινησαμε... Αν μπορεί καποιος ας πει εντυπώσεις... Ποση ωρα σε κρατανε; Ρωταω γιατι 3 δουλευω και δεν ξερω αν θα προλάβω. Αφου είναι 5 εργασιμες. Τι κανουμε καθε μερα; Απο οσο ξερω τη 1 μερα ειναι ιατρικες εξετασεις. Τη δευτερη;3 μερα ειναι οι ψυχοτεχνικες.4 επιτροπη απαλλαγων και 5 αθληματα; Τα λεω σωστά; Εγω παρουσιαζομαι στη Παλαια Πεντέλη αυριο... Εκτος της ημέρας των αθλητικών καθε μερα θα είμαι εκει;
Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
ΧΡΗΣΤΙΝΑ έγραψε:Παιδια γεια σας. Ήθελα να ενημερώσω τις κοπελες που δινουν πρώτα στα υγειονομικα οτι οσες ειναι αδιαθετες θα κανουν παλι επανεξεταση ούρων, οταν γινουν εντελώς καλα κ πανε πισω. Δηλαδη μπορει κ να μην τελειώσουν την ημερα που περιμεναν. Γιατι αν εισαι αδιαθετη δεν περνας επιτροπη απαλλαγών που σημαινει ότι δεν κανεις κ τα αθληματα!
ναι θυμαμαι οτι ετσι γινοταν και στη προηγουμενη προκυρηξη. Ομως δε καταλαβαινω το γιατι! Και τι γινετε αν ειναι η πρωτη μερα; Περιμενουμε να περασουν 6 μερες και μετα παμε να δωσουμε υγειονομικα; Μετα παει πολυ πισω το πραγμα!
Κάνεις όλα τα άλλα κ αφήνεις τελευταία την επιτροπή απαλ. Και θα ξαναδώσεις εξέταση ούρων όταν θα είσαι εντελώς εντάξει κ την ίδια μέρα επιτροπή απαλλαγών κ την επόμενη αθλήματα (αν περάσεις την επιτροπή απαλλαγών). Σήμερα περάσαμε από ψυχολόγο. Από τις 93 κόπηκαν περίπου 30.