ΟχιEnoplos Frouros έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε νέο ΦΕΚ η μοριοδοτηση για το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Enoplos Frouros έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε νέο ΦΕΚ η μοριοδοτηση για το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας.
Xaxa Απίστευτος ε και καλά να αλλάξει...
Έκλεισες τηλέφωνο;Enoplos Frouros έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει σε νέο ΦΕΚ η μοριοδοτηση για το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας.
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Μια ερώτηση έκανα δεν έχω μέσον για έχω τέτοιες ενημερώσεις.
Glock 19
-
Panellas93
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 172
Ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση όλοι έχουμε όνειρα μέχρι ένα σημείο ... Ο καθένας λέει θα αλλάξει ΦΕΚ θα αλλάξει ηλικία θα αλλάξει κριτήρια θα αλλάξουν όλα μήπως ξέρετε και τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια η να μας προβλέψατε το μέλλον μας ; Δηλαδή απίθανα πράγματα ακούμε εδώ μέσα... Εγώ λέω καλύτερα να στείλετε μήνυμα στον υπουργό και να σας περάσει απευθείας μέσα
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Αυριο ή Παρασκευη θα βγει η προκ. Εχει κανεις καμια πληροφορια; Τελικα ισχυει οτι δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα μετακινησης και το πολυ πολυ αν αλλαξει η κυβερνηση να τους τοποθεση σε θεση Δημοτικη αστυνομια;
Ας πουμε κατι ουσιωδες βαρεθηκα τους τσακωμους
Ας πουμε κατι ουσιωδες βαρεθηκα τους τσακωμους
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Από τη στιγμή που ανήκουν στην ΕΛΑΣ δν μπορούν να σε πάνε δημοτική ! Τώρα εάν αλλάξεις ποτέ πόστο κανένας δν το γνωρίζει, η λογική λέει μετά από κάποια χρόνια ναι
Ειδικοι Φρουροι ειναι ρε παιδια, σε αλλες υπηρεσιες θα πανε στο μελλον.
Εδώ πριν κάποια χρόνια οι δημοτικοί αστυνόμοι έγιναν ΕΦ... Ποιος είπε αυτήν την ανοησία ότι οι ΕΦ μπορει να γίνουν και δημοτικοί αστυνόμοι στο τέλος... Είναι για γέλια ο τύπος ειλικρινά
-Bildakoss-
nikos521 έγραψε:Ειδικοι Φρουροι ειναι ρε παιδια, σε αλλες υπηρεσιες θα πανε στο μελλον.
Βλέπουμε πολλά εδώ μεσα αλλά αυτήν την ανοησία ξέρω ποιός την άρχισε... Τεσπα
-Bildakoss-
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Δεν ξερω εγω βλεπω τα προηγουμενα νηματα και προσπαθω να αλλαξω το κλιμα να πουμε κατι ουσιωδες. Γιατι οι τσακωμοι ειναι υπερβολικοι εδω μεσα.
Τα ανακριτικα καθηκοντα θα Μεινουν για οππι μονο. Μελοντικα λετε να μπορουν να Δωσουν πιο γρηγορα εξετασεις για ανακριτικοι; Ή να τους δωθει το προνομιο τιμητικα να γινουν αξιωματικοι λιγο πριν την αποστρατεια τους;
Τα ανακριτικα καθηκοντα θα Μεινουν για οππι μονο. Μελοντικα λετε να μπορουν να Δωσουν πιο γρηγορα εξετασεις για ανακριτικοι; Ή να τους δωθει το προνομιο τιμητικα να γινουν αξιωματικοι λιγο πριν την αποστρατεια τους;
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Δηλαδή αν καταργηθεί η ΟΠΠΙ θα τους στείλουν στην Δημοτική Αστυνομία; Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο υπάρχουν πολλές ελλείψεις στο σώμα.
Glock 19
Όσοι έχουν πτυχία κ θέλουν θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις πιο άμεσα από τους παλιούς. Λογικά
Παιδιά θα δείτε ότι θα βγει απόφαση ότι δε μπορούν να δώσουν εξετάσεις για αξιωματικοί. Ή ποαξια έχει βγάλει αφτρες και το έχει απαιτήσει από τον Χρυσοχοιδης να μην έχουν μεγάλη εξέλιξη.
Δλδ εσυ πιστεύεις ότι οι ειδικοί φρουροι οι παλιοί που έμπαιναν με διπλώματα οδήγησης κ ειδικές δυνάμεις μπορούν εενω αυτοί δεν μπορούν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες