Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Που το άκουσες αυτό; Ειναι έγκαιρη πηγή;
Πουθενα gpap δεν γραφει ηλικια 28 ετών μονο το νομο περι των προσόντων... Πουθενααααααααα... Οχι οτι αυτο σημαινει πως θα ανεβει αλλα μη λες οτι να ναι. Κανε copy paste και δειξε μας στο φεκ το σημείο που λεει ηλικια 28 ετων
Προσωπικά συμφωνώ με την αύξηση του ορίου ηλικίας διότι θα δοθούν ευκαιρίες σε περισσότερους ανθρώπους. Εγώ ενώ έχω τα μόρια είμαι γεννημένη το 93 και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη γιατί από ότι καταλαβαίνω είναι αμφιλεγόμενο το αν θα μας πιάσει ή όχι.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Νεο μικτο σωμα φυλαξης επισημων προανειγειλε ο Υπουργος Προπο σε τρεις εβδομαδες νομοθετικη ρυθμιση στην Βουλη.
GUNS ROSES έγραψε:Τελευταια νεα οριο ηλικιας 35 υψος γυναικων 1,50 και κιλά μεχρι 120 μοριοδοτηση εχουν δυστυχώς 100 μόρια οι ξανθοί και +100 οσοι εχουν κοιλιακούς απο στιγμη σε στιγμη θα βγουνε
150 cm 120kg εμπίπτει και η γιαγια μου... Έκλαψα... Καταντήσε το forum να γράφει ο καθενας οτι του κατέβει... Το αλλο το παλικαρι ειπε με 1.67 υψος θα κανει αιτηση... Και του το επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των φρουρών άλλα δεν του ειπε οτι με 1.67 κανεις ενασταση στο τμημα περνας επιτροπή εντος της γενικής αστυνομικης διεύθυνσης και δεν καταθέτεις καν φακελο εκτος αν εισαι 170 cm και ανω... Τι να πεις;
GUNS ROSES έγραψε:Τελευταια νεα οριο ηλικιας 35 υψος γυναικων 1,50 και κιλά μεχρι 120 μοριοδοτηση εχουν δυστυχώς 100 μόρια οι ξανθοί και +100 οσοι εχουν κοιλιακούς απο στιγμη σε στιγμη θα βγουνε
18-65 τώρα μόλις
-Bildakoss-
Με πολυ μαγκιά μπήκες εσύ. Πάνε στις προηγούμενες σελίδες και δες το. Λέει σύμφωνα με το νόμο " τάδε" ... Και αν ανοίξεις αυτό το νόμο, γράφει όριο ηλικίας 28. Αρκετά ασχολήθηκα στα προσωπικά σου μηνύματα.Elena99 έγραψε:Πουθενα gpap δεν γραφει ηλικια 28 ετών μονο το νομο περι των προσόντων... Πουθενααααααααα... Οχι οτι αυτο σημαινει πως θα ανεβει αλλα μη λες οτι να ναι. Κανε copy paste και δειξε μας στο φεκ το σημείο που λεει ηλικια 28 ετων
-
marinakouf
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 17
Καλησπερα, στην περιοχη σας αφηνουν να μπειτε στα γηπεδα να κανετε προπονηση; Στην περιοχη μου που ρωτησα Το απερριψαν και Ειπαν μονο αθλητες σωματειων μπορουν να μπουν. Βλεπω ομως απο φιλους μου που ζουν στην αθηνα να προπονουνται κανονικα στα γηπεδα
Για να ειναι ετοιμοι.
Για να ειναι ετοιμοι.-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Το όριο ηλικίας λόγω πτυχίων πρέπει να πάει 32 ετών για να υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι με πτυχιο.
Glock 19
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Τα έκανα όμως μας αδικεί καθώς όπως έχω εξηγήσει έχουμε το πιο σχετικό πτυχιο. Οι καθηγητές μας έκαναν μαθήματα παράλληλα με το Δημόσιο ΙΕΚ στην Αστυφυλακων. Τα μαθήματα μας είναι παρόμοια με την Αστυφυλακων.Limenikos έγραψε:ENOPLE FROURE, σ έβγαλε προκήρυξη στην τράπεζα που σ έδωσε 500 μόρια, κανε εκεί ρε φίλε. Και πολύ Καλα έκανε κ έδωσε τόσα εκεί
Glock 19
Το σχέδιο του υπουργού είναι να απεμπλακεί η αστυνομία από πάρεργα... Όπως φύλαξη στόχων,(ατόμων και κτιρίων) και σε λίγο καιρό θα πάρει Φρουρούς για δικαστήρια... Αν κ υπάρχει σκεπτικό να το αναλάβουν οι εξ φρουροί των φυλακών...
Οσοι είστε (από 28 και κάτω) ΔΥΝΑΤΟΙ σε μόρια η πιθανή αύξηση της ηλικίας στα 32 δεν έπρεπε ούτε να σας ενοχλεί ούτε να σας φοβίζει.
glock έγραψε:Το σχέδιο του υπουργού είναι να απεμπλακεί η αστυνομία από πάρεργα... Όπως φύλαξη στόχων,(ατόμων και κτιρίων) και σε λίγο καιρό θα πάρει Φρουρούς για δικαστήρια... Αν κ υπάρχει σκεπτικό να το αναλάβουν οι εξ φρουροί των φυλακών...
Κάτσε ρε γκλοκ εσύ πιο παλιά δεν ανέβασες άρθρα ότι δεν φτάνουν τα άτομα στις φυλακές και δεν βγαίνουν υπηρεσίες; Τώρα θα φυλάνε και δικαστήρια; Περίεργο αυτό που λες
-Bildakoss-
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

Φίλε από ότι κατάλαβα είσαι Στο ΣΕΦΕΑΑ μήπως ξέρεις αν ία βγάλουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αδικία που γίνεται εις βάρος του Δημοσίου ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων που του δίνουν μόλις 2 μόρια ενώ στο κάθε άσχετο πτυχιο δίνουν 10 μόρια;glock έγραψε:Το σχέδιο του υπουργού είναι να απεμπλακεί η αστυνομία από πάρεργα... Όπως φύλαξη στόχων,(ατόμων και κτιρίων) και σε λίγο καιρό θα πάρει Φρουρούς για δικαστήρια... Αν κ υπάρχει σκεπτικό να το αναλάβουν οι εξ φρουροί των φυλακών...
Glock 19
kta3 έγραψε:Προσωπικά συμφωνώ με την αύξηση του ορίου ηλικίας διότι θα δοθούν ευκαιρίες σε περισσότερους ανθρώπους. Εγώ ενώ έχω τα μόρια είμαι γεννημένη το 93 και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη γιατί από ότι καταλαβαίνω είναι αμφιλεγόμενο το αν θα μας πιάσει ή όχι.
Καλα κανεις και συμφωνεις αλλα Μην λες οτι ειναι αμφιλεγομενο αν θα μας πιασει η οχι. Ουδεποτε γραφτηκε και να γραφτηκε ειναι εντελως χαζο οτι δεν θα παρουν του 93. Ποτε η αστυνομια δεν εβαλε οριο κατω απο 28. Ωστοσο εως 1/1/93 μπαινουνε. Απο εκει και περα ακουγεται κατι για αυξηση οριου ηλικιας που δεν πιστευω οτι θα γινει ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες