Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Sefis23 έγραψε:Θα τα πούμε όταν ανακοινωθούνε τα μόρια, ελπίζω να κρυφτείς τότε!Συνέχισε τώρα να λες για μετρο, βάσεις στα 4000 μόρια, υποβάθμισε και το θεσμό για να χαίρεσαι.

ΥΓ Αν νομίζεις ότι μιλάς με παιδί που έχει βγάλει ΤΕΙ κ έχει απολυτήριο 14 εισαι βαθιά νυχτωμένος!

Εσύ δε θα εμφανιστείς πάντως, το μόνο σίγουρο.

Στο ξαναλέω 3200 βάση εμπέδωσε το.

Δε ξέρω με ποιον μιλάω, αλλά ξέρω ότι στους εποπ ζητούσες αύξηση ορίου επειδή είσαι του 93 και εδώ που σε πιάνει λες να μείνει το ίδιο.

Αυτούς στο στρατό τους λέγαμε γαμοσειρια, και μόνο για ΕΛΑΣ δεν κάνουν.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Sefis ούτε ένα επιχείρημα δεν έχεις δώσει και προσπαθείς να πείσεις με επίκληση στο συναίσθημα Του τύπου (μην αποθαρρυνεστε παιδιά) , λες και περίμεναν εμάς να μάθουν τι γίνεται για να κάνουν τα χαρτιά τους, και όλο αυτό χωρίς σεβασμό, αν μπεις στο σώμα τι θα κάνεις με όποιον δε συμφωνεί με σένα, ρητορική ερώτηση. Όσο πιο γρήγορα πάρουν χαμπάρι κάποιοι ότι είναι πολύ δύσκολη προκήρυξη για τους μη έχοντες πτυχίο τόσο το καλύτερο. Εχω ξανά πει, κακός έχουν πει την ΟΠΠΙ ΕΦ, καμία σχέση δεν έχει ο τρόπος εισαγωγής, η στολή, τα καθήκοντα με τους ΕΦ, τα έχουν κάνει κ@λο,45 σώματα σε ένα υπουργείο, δούλεψε στο ένα σωστά και φτιάχνεις και δεύτερο, τρίτο. Είναι βλακες στο εξωτερικό που τους έχουν χωριστά και το κάθε σώμα έχει τις δικές του απαιτήσεις. Εμείς το ψηφίζουμε, τσαπατσουλια στα παντα. Τρεις Έλληνες πέντε απόψεις.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από XristosMP »

Σεφη εισαι οτι χειροτερο εχει περασει απο δω μεσα μετα τον Αβραμιδη.Εισαι πολυ μεγαλη γλιτσα και δεν με ενδιαφερει αν θα αποκλειστει ο λογαριασμος μου μετα απο αυτο.

Εισαι ΓΛΙΤΣΑ και ανεμοδουρα μεγαλη.

Υ. Γ Εκλογες θα γινουν τελικα ρε χιμπατζη η οχι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Πέμ Απρ 08, 2021 6:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Πραγματικά σας παρακολουθώ τόσο καιρό και αναρωτιέμαι. Δεν έχετε βαρεθεί να τσακώνεστε και να γράφετε ***** ; Λες και θα αλλάξει η προκήρυξη άμα τσακώνεστε και γράφει ο καθένας την μ@@@ του. Έλεος η ζωή δεν τελειώνει με έναν διαγωνισμό υπάρχουν χιλιάδες αλλά προβλήματα και δεν σημαίνει ότι άμα μπείτε στο δημόσιο θα τα λύσετε όλα
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Ελπίζω νέα παιδιά εδώ μέσα να μην σας δώσουνε καθόλου σημασία και να κάνουνε τα χαρτιά τους. Τα γραπτά μένουνε, αυτοί που έγραφαν για στατικά και μετρο και δεν ξέρω κ εγώ τι ξέρουνε ποιοι είναι.

Χρησταρα για σένα τι να πω, είδα και εσένα τι έγραψες όταν είδες το 1000αρι για τα πτυχία... Ξέρω πονάει αλλά οκ θα το συνηθίσετε.

Η ζωή δεν είναι μόνο βόλτα καφεδάκια κ σούζα, κ στα 18 να τρέξουμε να μπούμε ΕΔ μπας κ μπούμε από Το παράθυρο σε καμία δουλειά!

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Rad. έγραψε:Sefis ούτε ένα επιχείρημα δεν έχεις δώσει και προσπαθείς να πείσεις με επίκληση στο συναίσθημα Του τύπου (μην αποθαρρυνεστε παιδιά) , λες και περίμεναν εμάς να μάθουν τι γίνεται για να κάνουν τα χαρτιά τους, και όλο αυτό χωρίς σεβασμό, αν μπεις στο σώμα τι θα κάνεις με όποιον δε συμφωνεί με σένα, ρητορική ερώτηση. Όσο πιο γρήγορα πάρουν χαμπάρι κάποιοι ότι είναι πολύ δύσκολη προκήρυξη για τους μη έχοντες πτυχίο τόσο το καλύτερο. Εχω ξανά πει, κακός έχουν πει την ΟΠΠΙ ΕΦ, καμία σχέση δεν έχει ο τρόπος εισαγωγής, η στολή, τα καθήκοντα με τους ΕΦ, τα έχουν κάνει κ@λο,45 σώματα σε ένα υπουργείο, δούλεψε στο ένα σωστά και φτιάχνεις και δεύτερο, τρίτο. Είναι βλακες στο εξωτερικό που τους έχουν χωριστά και το κάθε σώμα έχει τις δικές του απαιτήσεις. Εμείς το ψηφίζουμε, τσαπατσουλια στα παντα. Τρεις Έλληνες πέντε απόψεις.

Τι επιχείρημα περιμένεις να δώσω;

Ειπα στα παιδιά να δούνε τι έγραφε πριν και μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης των πτυχίων.

Επίκληση στο συναίσθημα δεν θα κάνω ποτέ, απλά επειδή κ εγώ πέρασα από την ηλικία των 19-20 και επηρεαζόμουνα εύκολα... Προτείνω στα παιδιά να κάνουνε το ιδιο.

Επειδή ένας Διασώστη η ένας αστροναύτης λέει για βάση στα 4000 μόρια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουνε στα σοβαρά αυτά που λέει.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Ρε παιδιά έλεος ! Έλεος ! Δυκ κάνε ένα νήμα μόνο για αυτούς και ονόμασε Το «***** να είχαμε να λέγαμε» παιδιά κανείς δεν ξέρει πόσες αιτήσεις θα γίνει, πόσοι θα έχουν πτυχία, κτλπ κτλπ κάντε άπαντες χαρτιά και ότι είναι να γίνει θα γίνει ! Κανενας δεν ξέρει βάσεις και ούτε θα ξέρει μέχρι να ανακοινωθούν ! Τωρα αν ο ένας από εδώ λέει για βάση 4κ και ο άλλος δεν πάει να κάνει χαρτιά επειδή ένας σε απρόσωπο νήμα τον είπε ότι η βάση θα είναι 4κ είναι άξιος της μοίρας του. Όποτε σταματήστε μας ζαλίσατε με όλο τον σεβασμό.

*ΥΓ δεν έχω πτυχίο

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

3200 είπε βάση όχι 4000! Δε καταλαβαίνω γτ σου φαίνεται περίεργο το 3200.

Μπορει να είναι και 3100 πάντως 3000+ θα είναι σίγουρα!

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Sefis23 »

Player7 έγραψε:3200 είπε βάση όχι 4000!Δε καταλαβαίνω γτ σου φαίνεται περίεργο το 3200.

Μπορει να είναι και 3100 πάντως 3000+ θα είναι σίγουρα!

Σταματαω τη συζήτηση εδώ, δεν μιλάω μόνο για τη βάση που έδωσε.

Μιλάω για την όλη του στάση από όταν έμαθε για το 1000αρι, το λέω και το ξαναλέω.

Εγώ σταματαω τη συζήτηση εδώ. Καλό απόγευμα!

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από XristosMP »

Sefis23 έγραψε:Ελπίζω νέα παιδιά εδώ μέσα να μην σας δώσουνε καθόλου σημασία και να κάνουνε τα χαρτιά τους.Τα γραπτά μένουνε, αυτοί που έγραφαν για στατικά και μετρο και δεν ξέρω κ εγώ τι ξέρουνε ποιοι είναι.

Χρησταρα για σένα τι να πω, είδα και εσένα τι έγραψες όταν είδες το 1000αρι για τα πτυχία... Ξέρω πονάει αλλά οκ θα το συνηθίσετε.

Η ζωή δεν είναι μόνο βόλτα καφεδάκια κ σούζα, κ στα 18 να τρέξουμε να μπούμε ΕΔ μπας κ μπούμε από Το παράθυρο σε καμία δουλειά!

Προσωπικα στο μεσαιο μου αν δωσει 1.000 ή 5.000 γιατι απλα δεν ενδιαφερομαι για την αστυνομια.

Επισης ποτε δεν εκραξα τα πτυχια αλλα την υπερμοριοδοτηση αυτων.

Θα αρπαξεις τρελα χαστουκια απο τους μαλλιαδες εσυ αν μπεις, να το θυμασαι. Δεν αγαπας αυτο που πας να κανεις (εποπ η οππι) το εχεις δηλωσει αλλωστε.

Μονο μπαντες κανω, τις σουζες τις φοβαμαι.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Sefis23 έγραψε:Τι επιχείρημα περιμένεις να δώσω;

Ειπα στα παιδιά να δούνε τι έγραφε πριν και μετά την ανακοίνωση της μοριοδότησης των πτυχίων.

Επίκληση στο συναίσθημα δεν θα κάνω ποτέ, απλά επειδή κ εγώ πέρασα από την ηλικία των 19-20 και επηρεαζόμουνα εύκολα... Προτείνω στα παιδιά να κάνουνε το ιδιο.

Επειδή ένας Διασώστη η ένας αστροναύτης λέει για βάση στα 4000 μόρια, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουνε στα σοβαρά αυτά που λέει.

Ωραία ο Διασωστης είπε για βάση 3200, εσύ διαφωνείς με αυτό πάμε παρακάτω. Αυτό που σου είπα πριν αλλά βλέπω ότι ξανά έγραψες είναι ότι βλέπω πως έχεις την ιδέα πως θα αποθαρρύνουν τα όσα γράφουμε κάποιους και δε θα κάνουν τα χαρτιά τους, κάθε μήνα περνάει απ το φόρουμ και ενας Seftis να το πει αυτό, όταν έρθει η ώρα θα μας γράψουν όλους εκεί που δε πιάνει η μελάνι και θα ετοιμάσουν την χαρτουρα. Το να κάνουμε αναλύσεις με βάση τα όσα έχουμε δει είναι φυσιολογικό και θεμιτό, το κατά πόσο στέκουν το κρίνει ο καθένας μόνος του. Μη νομίζεις πως ότι γράφουμε το γράφουμε με δόλο, άλλωστε τα μηνύματα σου τα εγκρίνει ο Διασωστης. Ας μιλήσουμε για βάση 2800. Το λιγότερο που παίζει και συμφωνείτε με αυτή. Πόσοι από εσάς την πιάνετε. Είστε ένα δείγμα, ρωτήστε φίλους γνωστούς, εγώ μέχρι τώρα μόνο πτυχία βρήκα, αν κατεβάσουν και το ύψος, μόνο προσευχή.

Για να απαντήσω και στο παιδί που έγραψε για την γυναίκα του όσον αφορά το ύψος, πως θα κάνει ένσταση και θα μπει, δε πιστευω πως θα είναι η διαδικασία τόσο γρήγορη, ας το ψάξει, το δεδικασμένο υπάρχει βέβαια και καλό είναι όποιος όποια δεν έχει το ύψος αλλά έχει τα μόρια και λίγα χρήματα να κάνει το ίδιο.95% μέσα θα είναι για να μη πω 100% και είμαι υπερβολικός.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Τι βάση με αυτή τη μοριοδοτηση τη καθορίζουν οι πτυχιουχοι ΑΕΙ ΤΕΙ μετέπειτα κατά πόσο έχουν απολυτήριο πάνω από 15 Και τελικά στο τι μόρια έχουν από ειδ δυνάμεις και τριτεκνος πολυτεκνια οπότε δεν είναι εύκολο να βγει συμπέρασμα. Γνώμη μου η βάση θα παίξει 2800 με 2900. Αφου στην προηγούμενη το2019 μετά τα αθλήματα πέρασαν τελικά άτομα με 2560
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

3370 καλή επιτυχία σ όλους
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Εγώ έχω 3370 κ με αυτά που ακούω είμαι από έξω απογοητεύομαι ... Πάντως η προσωπική άποψη η Βάση θ ξεπεράσει τα 3200 μην εκπλαγούμε κ δούμε 3500 ... Είπαμε η φετινή προκυρηξη θ ναι έκπληξη σε όλα τα επίπεδα... Καμία σχέση μ ε. Φ του 19
economist21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από economist21 »

Rad. έγραψε:Ωραία ο Διασωστης είπε για βάση 3200, εσύ διαφωνείς με αυτό πάμε παρακάτω. Αυτό που σου είπα πριν αλλά βλέπω ότι ξανά έγραψες είναι ότι βλέπω πως έχεις την ιδέα πως θα αποθαρρύνουν τα όσα γράφουμε κάποιους και δε θα κάνουν τα χαρτιά τους, κάθε μήνα περνάει απ το φόρουμ και ενας Seftis να το πει αυτό, όταν έρθει η ώρα θα μας γράψουν όλους εκεί που δε πιάνει η μελάνι και θα ετοιμάσουν την χαρτουρα. Το να κάνουμε αναλύσεις με βάση τα όσα έχουμε δει είναι φυσιολογικό και θεμιτό, το κατά πόσο στέκουν το κρίνει ο καθένας μόνος του. Μη νομίζεις πως ότι γράφουμε το γράφουμε με δόλο, άλλωστε τα μηνύματα σου τα εγκρίνει ο Διασωστης. Ας μιλήσουμε για βάση 2800. Το λιγότερο που παίζει και συμφωνείτε με αυτή. Πόσοι από εσάς την πιάνετε. Είστε ένα δείγμα, ρωτήστε φίλους γνωστούς, εγώ μέχρι τώρα μόνο πτυχία βρήκα, αν κατεβάσουν και το ύψος, μόνο προσευχή.

Για να απαντήσω και στο παιδί που έγραψε για την γυναίκα του όσον αφορά το ύψος, πως θα κάνει ένσταση και θα μπει, δε πιστευω πως θα είναι η διαδικασία τόσο γρήγορη, ας το ψάξει, το δεδικασμένο υπάρχει βέβαια και καλό είναι όποιος όποια δεν έχει το ύψος αλλά έχει τα μόρια και λίγα χρήματα να κάνει το ίδιο.95% μέσα θα είναι για να μη πω 100% και είμαι υπερβολικός.

Απο τα πιο σωστα σχολια. Μιλαμε για βαση σιγουρα 3000 και αν γινει στροφη απο πτυχιουχους Μπορει να πλησιασει και τα 3400 που αναφερονται πιο πανω, αριθμος ακρως ρεαλιστικος καθως ενα πτυχιο ενα απολυτηριο λυκειου εστω και με 15, ενα β2 στα αγγλικα, ενα διπλωμα αυτοκινητου, και μια πιστοποιηση σε υπολογιστες εχει και η κουτση ΜΑΡΙΑ σημερα στην ΕΛΛΑΔΑ. Δεν εχει να κανει με προθεσεις αλλα με απλη λογικη και τιποτα αλλο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 08, 2021 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες