Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ευχομαι να προλαβετε να μπειτε, γιατι ξαναρχεται ο Πολακης με τη Γεροβασιλη!
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Προσπάθησε και εσύ ecomike δν χάνεις κάτι, αγαπητέ διασώστη εδώ είμαστε και θα το δεις όσες κ ν είναι οι αιτήσεις τα μόρια δν θ κάνουν έκπληξη!
EcoMike έγραψε:Ειμαι με το τιμημενο ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλειας οπου ο πασοκος το απαξιωνει και δινει μονο 200 μορια και δινει 1000 σε ασχετες ειδικοτητες! Οι ιδιοι αστυνομικοι που μας εκαναν μαθημα γελανε με τη μοριοδοτηση!Κατσε εσυ να εχεις συναδελφους τις γκομενες με τει κοσμητολογιας!
Ημουν 7 μηνες στη παραμεθωριο Εfedre!
ΙΕΚ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤαααχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχααχααχαχχααχαχααχ.
Και που μπηκαν σε προκηρύξεις τα ΙΕΚ αυτά είναι επειδή πήραν κρατικές μίζες για να τρέξουν όλοι να βγάλουν την άδεια. Όπως και η επαναφορά ιππικού γιατί νομίζεις έγινε ; Για το ένδοξο ιστορικό έθνος;

Sorry EcoMike αλλά οποιοδήποτε ΙΕΚ (ιδίως των σεκιουριτάδων) είναι απλά μια κατάρτιση κατά πολύ κατώτερη από οποιοδήποτε ΑΕΙ-ΤΕΙ Κλωστοϋφαντουργείας !
(Και δε το λέω εγώ, οι νόμοι του κράτους)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Politis 97 φτάνει και συ με τη χολή σου ο καθένας έκανε κάποιες επιλογές στη ζωή του ! Είχε κάποιες ευκαιρίες διαφορετικές δν χρειάζεται ούτε να κρίνεις για να μην κριθείς ! Οπότε κόψε και εσύ τη χολή σου, γράφε ορθά αλλιώς πάνε σε άλλο νήμα και εσύ να διαβάζεις και να γράφεις !
Politi97, εσυ έχεις το ΙΕΚ; Στέλεχος ασφαλείας ;
Efedros2015 έγραψε:Politis 97 φτάνει και συ με τη χολή σου ο καθένας έκανε κάποιες επιλογές στη ζωή του ! Είχε κάποιες ευκαιρίες διαφορετικές δν χρειάζεται ούτε να κρίνεις για να μην κριθείς ! Οπότε κόψε και εσύ τη χολή σου, γράφε ορθά αλλιώς πάνε σε άλλο νήμα και εσύ να διαβάζεις και να γράφεις !
Την χολη φιλε την βγαζει ο μαηκ... Κανεις αλλος.
Efedros2015 έγραψε:Politis 97 φτάνει και συ με τη χολή σου ο καθένας έκανε κάποιες επιλογές στη ζωή του ! Είχε κάποιες ευκαιρίες διαφορετικές δν χρειάζεται ούτε να κρίνεις για να μην κριθείς ! Οπότε κόψε και εσύ τη χολή σου, γράφε ορθά αλλιώς πάνε σε άλλο νήμα και εσύ να διαβάζεις και να γράφεις !
Δεν είναι καθόλου χολή, ο καθένας έχει αξιοσέβαστε επιλογές στη ζωή του χωρίς να προσπαθέι να μειώσει. Κι εμένα στον κλάδο μου υπάρχουν ανώτεροι, δε προσπαθώ να τους μειώσω αλλά να μάθω από αυτούς. Εδώ ο τύπος έβγαλε ΕΔ και ΙΕΚ και μας το παίζει διδάκτωρ και μάχιμος επειδή πήρε 100 κάμψεις.
Limenikos δυστυχώς δεν διαθέτω την οικονομική δυνατότητα να βγάλω αυτή την υψηλού μορφωτικού επιπέδου σχολή.

Κεφτε πολιτη97 δε μιλαμε για τις 105 ωρες λεμε για το ιεκ 2ετιας!Προφανως και τα αει-τει ειναι ανωτερα σα πτυχια, μιλαμε για τη ΣΥΝΑΦΕΙΑ που εχει το ΙΕΚ λογω των μαθηματων που γινονται!
Μπες και δες την ισοτιμια των πτυχιων. Το ΙΕΚ Ασφαλειας με πιστοποιηση ειναι επιπεδου 5 σα την Αστυφυλακων!
Πολιτη97 εισαι υψηλου μορφωτικου επιπεδου αλλα καιγεσαι να μπεις ΕΦ για 800ε, πως και δεν εχεις καλυτερη δουλεια λογω μορφωσης ρε Αινσταιν; Πεφτει πεινα ε;
Μπες και δες την ισοτιμια των πτυχιων. Το ΙΕΚ Ασφαλειας με πιστοποιηση ειναι επιπεδου 5 σα την Αστυφυλακων!
Πολιτη97 εισαι υψηλου μορφωτικου επιπεδου αλλα καιγεσαι να μπεις ΕΦ για 800ε, πως και δεν εχεις καλυτερη δουλεια λογω μορφωσης ρε Αινσταιν; Πεφτει πεινα ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Πέμ Απρ 08, 2021 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α! Και μάγκες, όσους σεκιουριτάδες έχω γνωρίσει σε διάφορους εργασιακούς χώρους που έχω εργαστεί (ξενοδοχεία, σχολή, δημόσιο, γήπεδα) οι 9/10 είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ με κόμπλεξ
Καλα κ συ,ecomike, σαν της αστυφυλάκων δεν θα είναι. Απλά έχει περισσότερα κοινά.
Politi97, λογικά θα έχεις ειδικές δυνάμεις που είναι το ίδιο με το ΙΕΚ εσυ όποτε είσαι οκ
Politi97, λογικά θα έχεις ειδικές δυνάμεις που είναι το ίδιο με το ΙΕΚ εσυ όποτε είσαι οκ
Πολιτη δε θα δεις ποτε σου το μισθο ενος ενοπλου σεκιουριτακου μορφωμενε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Πέμ Απρ 08, 2021 2:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Έλα ποιος είναι ο αντμιν εδώ ; Ρίχτερ μια βδομάδα στα παλικάρια εδώ ! Κούρασε η χολή σ αυτό το φόρουμ. Να πάνε 7 μέρες να χαλαρώσουν ! Υπάρχουν άτομα που δν γνωρίζουν πράγματα και θέλουν να μάθουν
EcoMike έγραψε:ΤΕΙ Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης χαχαχα Αρε Μιχαλη γελαει ο κοσμος, θα κανεις την Αστυνομια Gallery de beaute!
😂😂😂😂😂😂
Καλημέρα, θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει, η μέτρηση ύψους γίνεται με κάλτσες ή χωρίς; Ζητάνε να βγάλουμε και τις κάλτσες ή δεν έχουν θέμα, και ναι, επειδή πολλοί το παίζουν εξυπνάκηδες για να τους προλάβω, είδα την προκήρυξη και με ενδιαφέρει κακό ειναι;

-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
ΙΕΚ Σεκιουριταδων ηρεμήστε. Η μόνη δουλειά που μπορείτε να βρείτε είναι σεκιουριτη η μπράβο. Μας τα έχετε κάνει με αυτό το ΙΕΚ της πλάκας και τα δύο μόρια είναι πολλά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες