BilD έγραψε:Kwstas26 έγραψε:Την Κυριακή θα ανακοινωθεί το καινούριο φεκ υπομονή
Αστείος ε;
Ρε bild τι είναι αυτοί ρε φίλε; Ε και καλά να αλλάξει το ΦΕΚ , αφού είπαμε ότι δεν αλλάζει ξανά αυτό ήταν!

BilD έγραψε:Kwstas26 έγραψε:Την Κυριακή θα ανακοινωθεί το καινούριο φεκ υπομονή
Αστείος ε;

GUNS ROSES έγραψε:Καλά το θέμα ειναι στα πρώτα κοτρονίδια πόσοι θα παραιτηθούν εκει θα ειναι το αστείο
Kostasdim έγραψε:GUNS ROSES έγραψε:Καλά το θέμα ειναι στα πρώτα κοτρονίδια πόσοι θα παραιτηθούν εκει θα ειναι το αστείο
Ισχύει και εγώ αυτό πιστεύω θα φύγουν πολλά άτομα. Στους ε. Φ το 19 πόσοι έφυγαν σε βάθος χρόνου;

BilD έγραψε:Kostasdim έγραψε:GUNS ROSES έγραψε:Καλά το θέμα ειναι στα πρώτα κοτρονίδια πόσοι θα παραιτηθούν εκει θα ειναι το αστείο
Ισχύει και εγώ αυτό πιστεύω θα φύγουν πολλά άτομα. Στους ε. Φ το 19 πόσοι έφυγαν σε βάθος χρόνου;
Κώστα κανεις δεν ξέρει με σιγουριά πόσοι έφυγαν... Παντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν Κάλεσαν επιλαχόντες για να καλύψουν τις θέσεις!
Kostasdim έγραψε:Κανονικά όμως δεν έπρεπε να καλύψουν από επιλαχόντες τις θέσεις; Κάποιος είχε πει κάποτε ότι είχαν φύγει γύρω στα 200 άτομα αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό.
Sec_police έγραψε:Κατανοούμε όλοι ότι μερικοί εδω μέσα έχετε ονειρο να μπείτε Στην ΕΛ. ΑΣ αλλά μην κατηγορείτε και ειρωνεύεστε παιδιά που στρώθηκαν και διάβασαν και πήραν ένα πτυχίο και παίρνουν μόρια για αυτό
Καλώς ή κακώς έτσι έγινε η μοριοδότηση και κατ εμέ είναι δίκαιη κατά το ήμισυ και καλύτερα έτσι να μοριοδοτουνται πτυχία πάρα να πασχίζει ο καθένας να μπει στην ΕΛ ΑΣ Απο την πίσω πόρτα...
Αν και στην τελική το έχεις όνειρο μακάρι να μπεις εγώ μπήκα το 19 ...

λοιπον με όλο το σεβασμό και επειδή θεωρώ οτι εχω μόρια να μπω θα εμπιστευόμουν ατομα απο ε. Δ περισσοτερο διότι περάσαμε καλως η κακός τα όρια μας εστω και μία φορά σωματικά και ψυχολογικά. Και ναι ειδικά τον πρωτο καιρό θα είμαστε κοκκινο πανί για τον κάθε αριστερό μέσα στα πανεπιστήμια και ναι οταν φεύγουμε απο την βάρδια εγώ τουλάχιστον θα κοιτάω και πίσω μου και θα φευγω ψιλιασμένοςmarinakouf έγραψε: Διαβαζω απο την πρωτη μερα που δοθηκαν τα μορια στους πτυχιουχους Επιχειρηματα του τυπου στο πρωτο ντου θα τρεχουν να φυγουν, αν πεσει ξυλο δεν θα ξερουν τι να κανουν. Συγνωμη αλλα ποιος μπηκε στην αστυνομια με την λογικη οτι θα φαει ξυλο; Δηλαδη σε τυχον ερωτηση στα ψυχοτεχνικα Θα πειτε μπορω να φαω ξυλο και μπορω να σαπισω και 5-6 ατομα μαζι αμα τυχη; Η εκπαιδευση γι αυτο γινεται! Για να μαθεις να αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις. Ολοι οι αστυνομικοι προσπαθουν να αποφυγουν τετοιες καταστασεις! Δεν τις επιδιωκουν. Ευχομαι να αναθεωρησετε για τον εαυτο σας και να μην τον θεωρειτε σακο του μποξ. Ποτε κανεις δεν ζητησε ατομα για να τρωνε ξυλο στην αστυνομια.
Ποσα μορια εχεις ;GUNS ROSES έγραψε:λοιπον με όλο το σεβασμό και επειδή θεωρώ οτι εχω μόρια να μπω θα εμπιστευόμουν ατομα απο ε. Δ περισσοτερο διότι περάσαμε καλως η κακός τα όρια μας εστω και μία φορά σωματικά και ψυχολογικά. Και ναι ειδικά τον πρωτο καιρό θα είμαστε κοκκινο πανί για τον κάθε αριστερό μέσα στα πανεπιστήμια και ναι οταν φεύγουμε απο την βάρδια εγώ τουλάχιστον θα κοιτάω και πίσω μου και θα φευγω ψιλιασμένος

Ειναι λογικο να εμπιστευεσαι περισσοτερο αυτα τα ατομα καθως ησουν ενα απο αυτα. Οταν πας ομως θα πρεπει να βοηθησεις και τα αλλα παιδια με την εμπειρια σου για να γυρναμε ολοι στα σπιτια μας κανονικα. Δεν πρεπει να προδικαζουμε τιποτα. Μπορει να υπαρχουν ατομα που να μην εχουν βγαλει ειδικες δυναμεις και να σε εκπληξουν απο την ικανοτητα τους να εκτελουν εντολες. Κανεις δεν θα μπει γνωριζοντας τα παντα.GUNS ROSES έγραψε:λοιπον με όλο το σεβασμό και επειδή θεωρώ οτι εχω μόρια να μπω θα εμπιστευόμουν ατομα απο ε. Δ περισσοτερο διότι περάσαμε καλως η κακός τα όρια μας εστω και μία φορά σωματικά και ψυχολογικά. Και ναι ειδικά τον πρωτο καιρό θα είμαστε κοκκινο πανί για τον κάθε αριστερό μέσα στα πανεπιστήμια και ναι οταν φεύγουμε απο την βάρδια εγώ τουλάχιστον θα κοιτάω και πίσω μου και θα φευγω ψιλιασμένοςmarinakouf έγραψε: Διαβαζω απο την πρωτη μερα που δοθηκαν τα μορια στους πτυχιουχους Επιχειρηματα του τυπου στο πρωτο ντου θα τρεχουν να φυγουν, αν πεσει ξυλο δεν θα ξερουν τι να κανουν. Συγνωμη αλλα ποιος μπηκε στην αστυνομια με την λογικη οτι θα φαει ξυλο; Δηλαδη σε τυχον ερωτηση στα ψυχοτεχνικα Θα πειτε μπορω να φαω ξυλο και μπορω να σαπισω και 5-6 ατομα μαζι αμα τυχη; Η εκπαιδευση γι αυτο γινεται! Για να μαθεις να αντιμετωπιζεις τετοιες καταστασεις. Ολοι οι αστυνομικοι προσπαθουν να αποφυγουν τετοιες καταστασεις! Δεν τις επιδιωκουν. Ευχομαι να αναθεωρησετε για τον εαυτο σας και να μην τον θεωρειτε σακο του μποξ. Ποτε κανεις δεν ζητησε ατομα για να τρωνε ξυλο στην αστυνομια.

Enoplos Frouros έγραψε:Καλημέρα παιδιά για την βάση λέτε να πάει 3000;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες