Ρε παίδες όντως κάποιες φορές δν σκέφτεστε σοβαρα Πολύ απλά χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα δεν έχετε μυαλό, απολυτήριο 19-20 ξέρει τι σημαίνει Εφόσον έχουν περάσει σε ΑΕΙ ; Σχολές όπως ιατρική νομική κλπ δν μιλάμε για αλλά πράγματα ! Λογική θέλει όχι τρόμο !
2800-3000 βάση.Ηλικία θα παραμείνει η ίδια, και στο ΦΕΚ των ΕΠΟΠ τίποτα δεν είχανε ανακοινώσει αλλά όλοι ξέραμε ότι θα παρέμενε το ίδιο.
Δύσκολο να δηλώσουνε άτομα με 19 απολυτήριο,2 ξένες γλώσσες κτλπ, αν ήταν θα έμπαιναν μέσω πανελληνίων.
Επίσης, πολλά άτομα θα φύγουνε στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ, που σημαίνει ότι θα μειωθεί ο ανταγωνισμός για ΟΠΠΙ γιατί και στους ΕΠΟΠ παίρνει ειδικότητες με πτυχία.
Τώρα μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα μισθολογικά και τις κρατήσεις των ΕΦ;
Να ξέρουμε που παμε, και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Επίσης, το πτυχίο θα μας βοηθάει να ανεβούμε βαθμό πιο γρήγορα;
Και αν, μετά από 5 χρόνια ενας ΕΦ μπορεί να αλλάξει υπηρεσία μέσω εσωτερικού διαγωνισμού της ΕΛΛΑΣ;
Ήδη ξέρω δύο κοπέλες με 3300 και 3400 χωρίς να βγω απ το σπίτι να μιλήσω με κόσμο. Δε μίλησε κανένας για ιατρική και νομική. Πλέον το 1000ρικο είναι πλαφόν και προνόμιο στην Ελλάδα, το ξέρουν όσοι έχουν πτυχίο. Υπάρχουν πανεπιστήμια που δεχονται κόσμο, ενώ η απορρόφηση απο την αγορά εργασίας ειναι μηδέν και η αναμονή για δημόσιο τουλάχιστον μια δεκάρα χρόνια, βλέπε παιδαγωγικά, φιλολογία κτλ. Ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι μόνο αυτοί; Αυτοί δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία ούτε τα φόντα για συμμετοχή σε μια τέτοια προκήρυξη. Αν πάνε και το ύψος στο 1.65 που υπαρχει και δεδικασμένο. Δύσκολα τα πράγματα.
Παιδια για να ε ει απολυτηριο 19 οποιος εδωσε πανελληνιες σημαινει οτι εγραψε πανω απο 18.000 μορια που σημαινει οτι θαε αι πιασει σοβαρη σχολη, δυσκολο να ειναι πολλα ατομα... Απολυτηρια απο 17.5 και κατω θα παιζουν κυριως για ατομα με πτυχια
Τι λέτε ρε παιδιά επειδή έχει 19 απολυτηριο σημαίνει ότι έγραψε Καλά στις πανελλήνιες; 5 συμμαθητές μου έχουν 18+ απολυτήριο και με το ζόρι μπήκαν σε ΤΕΙ με 8500 μόρια!
Sefis23 έγραψε:2800-3000 βάση.Ηλικία θα παραμείνει η ίδια, και στο ΦΕΚ των ΕΠΟΠ τίποτα δεν είχανε ανακοινώσει αλλά όλοι ξέραμε ότι θα παρέμενε το ίδιο.
Δύσκολο να δηλώσουνε άτομα με 19 απολυτήριο,2 ξένες γλώσσες κτλπ, αν ήταν θα έμπαιναν μέσω πανελληνίων.
Επίσης, πολλά άτομα θα φύγουνε στην προκήρυξη για ΕΠΟΠ, που σημαίνει ότι θα μειωθεί ο ανταγωνισμός για ΟΠΠΙ γιατί και στους ΕΠΟΠ παίρνει ειδικότητες με πτυχία.
Τώρα μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα μισθολογικά και τις κρατήσεις των ΕΦ;
Να ξέρουμε που παμε, και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Επίσης, το πτυχίο θα μας βοηθάει να ανεβούμε βαθμό πιο γρήγορα;
Και αν, μετά από 5 χρόνια ενας ΕΦ μπορεί να αλλάξει υπηρεσία μέσω εσωτερικού διαγωνισμού της ΕΛΛΑΣ;
Μισθολογικα δες το μιρθολογιο των εφ, στην αρχη θα εχεις καποιες κρατησεις ομως θα παιρνεις 650-700 ευρο. Το πτυχιο ετσι οπως ειναι τωρα ο θεσμος βοηθαει μονο οταν δωσεις εξετασεις για αρχιφυλακας στα 9 χρονια να γινεις πιο γρηγορα ανθυπαστυνομος,
Player7 έγραψε:Τι λέτε ρε παιδιά επειδή έχει 19 απολυτηριο σημαίνει ότι έγραψε Καλά στις πανελλήνιες;5 συμμαθητές μου έχουν 18+ απολυτήριο και με το ζόρι μπήκαν σε ΤΕΙ με 8500 μόρια!
Και εγω εδωσα πανελληνιες και ειχα 19+ απολητυριο και με πανελληνιες που εγραψα 14+ πηγα 17.5 δεν βγαινουν τα νουμερα αν ε ουν γραψει 8500