Αφισα του Σιμητη θα επρεπαι να εχεις😂EcoMike έγραψε:Εγώ πάντως προσφέρω λάδι Καλαμάτας και φέτα Τριπόλεως σκληρή και πικάντικη!Δεν έχω κάτι άλλο να δώσω, Μιχάλη σε παρακαλώ είχα αφίσα του Ανδρέα στο δωμάτιο μου, αλλά μου τη κατέβασε ο πατέρας μου!
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Η συνολική βαθμολογία του υποψηφίου 32Χ100 (συντελεστής) = 320 Μόρια. Το worknet υποτίθεται ότι είναι έγκυρο site και κάνει αυτό το πολλαπλασιασμό και βγάζει αυτό το αποτέλεσμα;3200 κάνει, Όχι 320. Κλαίω. Δείτε τι sait κάθεστε και πιστεύετε. Απορώ τι άτομα είναι εκεί.
Θα βγει φεκ προκήρυξης, εως 19.4.2011 Με ηλικια 28 ετών...99,9%
Elena99 έγραψε:Θα βγει φεκ προκήρυξης, εως 19.4.2011 Με ηλικια 28 ετών...99,9%
Γιατί αυτό το φεκ που βγήκε τι ήταν 😅
-Bildakoss-
Παιδια αν λεει του 93 και μετα και να μην εχει κλησει το 28 ετος της ηλικιας του τι σημενει αν ενας ειναι του 93 αλα γεναρη τα εχει κλησει ειναι μεσα η οχι;
Αυτό ήταν το φεκ της μοριοδοτηση της οππι!
ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας αναφέρει στο παράδειγμα του το workenter, μέχρι και τα sites σας τρολλαρουνε😂
Gpap95 έγραψε:Η συνολική βαθμολογία του υποψηφίου 32Χ100 (συντελεστής) = 320 Μόρια. Το worknet υποτίθεται ότι είναι έγκυρο site και κάνει αυτό το πολλαπλασιασμό και βγάζει αυτό το αποτέλεσμα;3200 κάνει, Όχι 320. Κλαίω. Δείτε τι sait κάθεστε και πιστεύετε. Απορώ τι άτομα είναι εκεί.
320 εννοουν 3200
Δεν θελει πολυ μυαλο. Και του 19 ετσι τα υπολογιζανε. Για να βγαζεις την πραξη οιο ευκολα
Αυτο ηταν φεκ τροποποιησης μόριοδοτησης. Φεκ προκηρυξης ξεκαθαρα 28 ευτυχώς για εμας δυστυχώς για 29 και 30
-
odysseasnik
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 9
Δεν αναφέρει εάν οι θέσεις είναι μια κατηγορία, από τους Επαλ μετράει το απολυτήριο λυκείου ή το πτυχίο της ειδικότητας, γνωρίζει κάποιος ή αν Καταλάβε κάτι παραπάνω ;
80 % γελ με απολυτήριο η απολυτήριο λυκείου επαλ β κατηγορία 20% μονο πτυχια επαλ ξεκαθαρα το λεει.
Σε ολες τις προκυρηξης γθα εφ συνρθακους ανεκαθεν σε σχεση με τιν ασεπ ειναι ιδιες. Δεν αλλαξε κατι ουτε κ τωρα... Κανεις δεν μοαινει με τενεκε λαδι... Αν εχεις τα μιρια τελος. Μπαινεις. Απλα ειναι τα πραγματα
-
economist21
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 3
Καλησπερα, διαβασα με αρκετο ενδιαφερον διαφορα σχολια. Πανελληνιες εδωσα το 13 περασα αστυφυλακων τοτε βεβαια μας επαιρναν μετα απο δυο χρονια. Τελικα τα παρατησα και σπουδασα οικονομικα. Τωρα βρισκομαι σε διαδιακασια αποκτησης MSc εδω ΕΛΛΑΔΑ. Μετα απο χρονια ισως ειναι η πρωτη φορα που αρχιζω καπως μεσα μου να κανω δευτερες σκεψεις για το αν τελικα εκεινο το 18 χρονο παιδι πηρε την σωστη αποφαση παρα τις ασφυκτικες πιεσεις του στενου του οικογενειακου περιβαλλοντος. Τεσπα εχω καταφερει να εργαστω για χρονια σερβιτορος ειτε σε νησια ειτε αθηνα που σπουδασα. Οσα ονειρα και φιλοδοξιες ειχα γκρεμιζονται χρονο με το χρονο. Απλα θελω να δωσω ενα στιγμα για το πως πολλοι ανθρωποι οι οποιοι εχουν πτυχια θα οδηγηθουν σε αυτη τη προκυρυξη. Ευχαριστω για το χρονο σας.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός

- Posts in topic: 24
Το όριο θα είναι 21-30 για 0ΠΠ1. Για να καταλάβετε βάζει χέρι και το Πανεπιστήμιο στην ηλ1κ1α. Όπως αναφέρει και εδώ ένας μεγάλος, αν δεν πετύχει η ομάδα ίσως τους κάνουν δημοτικούς
.Όταν βάζεις μοριοδότηση πτυχίων ΑΕΙ_ΤΕΙ σε κατηγορία ΔΕ τότε ανεβάζεις και το όριο ηλικίας.
.Όταν βάζεις μοριοδότηση πτυχίων ΑΕΙ_ΤΕΙ σε κατηγορία ΔΕ τότε ανεβάζεις και το όριο ηλικίας.-
User212223
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 30
Καλησπέρα καιμκαλη επιτυχία σε όλους! Μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί είναι πολλές οι σελ για να ψάξω μια μια. Περίπου που βλέπετε τα μόρια να παίζουν; Εγώ έχω περίπου 3000 υπάρχει ελπίδα; 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες