Marina2 έγραψε: Μπράβο μου! Εγω την εβαλα την βεβαιωση σπουδών λετε να μου τα βγαλουν λάθος;
Μαρινακι μου εγω τον ρωτησα πως αν βαλω και το πτυχιο μου θα κριθω ακαταλληλη; Μου ειπε κατηγορηματικα οχι, απλα δεν θα μοριοδοτηθει! Οποτε μην ανησυχεις
ιλλυ εσενα γιατι δεν θα μοριοδοτηθει το πτυχιο σου?
Μαρινακι μου ετσι οπως μου τα ειπαν δεν μοριοδοτουνται καθολου Ε τοτε τι εχουν τα μορια της βεβαιωσης; Οτι να'ναι ειναι αυτη η προκηρυξη! Τουλαχιστον στον ξηρας ηταν ξεκαθαρο στο τι θελουν και τι θα μοριοδοτησουν
Εγω μαρινα στην προηγουμενη προκυρηξη που ειχε βγαλει η αεροπορια δεν ειχα παρει ακομα το πτυχιο και δηλωσα μετην βεβαιωση και με ειχαν κοψει απο τα χαρτια και ολας! Στο στρατο ξηρας αντιθετα δεν με εκοψαν απλα επιλαχουσα βγενω... Στην αεροπορια ειναι λιγο πιο αυστηροι με τα χαρτια να ξερετε
Δεν καταλαβαινω γιατι να με κοψουνε σε μια ειδικότητα με απολυτηριο λυκειου επειδη για παραδειγμα εκτος απο το απολυτηριο εβαλα και την βεβαιωση και εφοσον λενε στην προκήρυξη τα μόρια που πέρνουν οι φοιτητές... Τελοσπαντων πολυ συντομα θα τα δουμε ολα!
Δεν καταλαβαίνω γιατι να σε κόψουν. Αντίθετα σε τηλ που πηρα και ρώτησα αν μπορώ να υποβάλλω και τη βεβαίωση σπουδών, μου απάντησαν πως, να στείλω τα χαρτιά που χρειάζονται και οτι παραπάνω έχω...
Marina2 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι να με κοψουνε σε μια ειδικότητα με απολυτηριο λυκειου επειδη για παραδειγμα εκτος απο το απολυτηριο εβαλα και την βεβαιωση και εφοσον λενε στην προκήρυξη τα μόρια που πέρνουν οι φοιτητές... Τελοσπαντων πολυ συντομα θα τα δουμε ολα!
Δεν καταλαβαίνω γιατι να σε κόψουν. Αντίθετα σε τηλ που πηρα και ρώτησα
αν μπορώ να υποβάλλω και τη βεβαίωση σπουδών, μου απάντησαν πως, να
στείλω τα χαρτιά που χρειάζονται και οτι παραπάνω έχω...
Marina2 έγραψε:Δεν καταλαβαινω γιατι να με κοψουνε σε μια ειδικότητα με απολυτηριο λυκειου επειδη για παραδειγμα εκτος απο το απολυτηριο εβαλα και την βεβαιωση και εφοσον λενε στην προκήρυξη τα μόρια που πέρνουν οι φοιτητές... Τελοσπαντων πολυ συντομα θα τα δουμε ολα!
Δεν καταλαβαίνω γιατι να σε κόψουν. Αντίθετα σε τηλ που πηρα και ρώτησα αν μπορώ να υποβάλλω και τη βεβαίωση σπουδών, μου απάντησαν πως, να στείλω τα χαρτιά που χρειάζονται και οτι παραπάνω έχω...
κοιτα αυτοι ειναι και λιγο βλαμ%%. Και μπορει λόγο της μεγαλης συμμετοχής να κόψουν κ για τον πιο ασημαντο λόγο!
Εχω απελπιστει στην κυριολεξεια ομως... Ειμαι αισιοδοξος αν και καποιοι απο τον οικογενειακο μου κυκλο οχι... Λογω τις συνεντευξης που βγηκε εχασα τα μορια. Και τωρα εχω μονο του απολυτηριου μου τεε β κυκλου 210 μορια. Ξερετε αν εχω πιθανοτητες να μπω στα τεθωρακισμενα στην ειδικοτητα πληρωμα αρματος λεοπαρντ 1 Α1;
Πέρυσι ο τελευταίος φίλε capo στην ειδικότητά σου μπήκε με 210 μόρια.
Επίσης μην ξεχνάς ότι έγιναν περυσι περισσότερες συμμετοχές για λιγότερες θέσεις που σημαίνει ότι έχεις πιθανότητες και μάλιστα το παίρνω και πάνω μου και σου λέω ότι είναι και αυξημένες.
D.Y.K έγραψε:Πέρυσι ο τελευταίος φίλε capo στην ειδικότητά σου μπήκε με 210 μόρια.
Επίσης μην ξεχνάς ότι έγιναν περυσι περισσότερες συμμετοχές για λιγότερες θέσεις που σημαίνει ότι έχεις πιθανότητες και μάλιστα το παίρνω και πάνω μου και σου λέω ότι είναι και αυξημένες.
ευχαριστω πολυ φιλε ΔΥΚ. Απλα μου εδωσες μεγαλη χαρα και καποια ανακουφηση! Σε ευχαριστω και παλι...