Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Κρατήστε και το σενάριο των εκλογών, υπάρχει το ενδεχόμενο 23 ή 30 Μαΐου, εκτος του Φθινοπώρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Τρί Απρ 06, 2021 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Προσωπικα πιστευω φθινοπωρο, ξερουν τι κανουν γιατι αν κυρηξει επισημα εκλογες τωρα παγωνουν ολα. Αλλα αυτο δεν γινεται για πολλους λογους που δεν θα αναφερω για να μην βγαινω εκτος θεματος.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Όποιος ενδιαφέρεται για ΟΠΠΙ είναι μονόδρομος η ΝΔ, όποτε και αν επιλέξουν να πανε σε εκλογές στο χέρι τους έχουν, σε αντίθετη περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει αυτή η προκήρυξη.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Rad η προκηρυξη των καταστηματων κρατησης και των ΣΦ, θα βγει ακομα και με συριζα πιστευεις?
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Μονο με ΝΔ Θα γινονται προκηρυξης αυτο πρεπει να το καταλαβετε, αν θελετε να ειστε στην Ελας
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κωστα αυτο ειναι ηδη γνωστο, το προβλημα ομως ειναι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβγει, και μεχρι να ξαναβγει θα εχουμε περασει ολοι μας το οριο ηλικιας.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Ναι, ο Συριζα πιθανόν θα μεταφέρει τις 1030 στα καταστήματα κράτησης ακυρώνοντας ταυτόχρονα την ΟΠΠΙ. Αυτα στο ακραίο σενάριο αυτοδυναμίας Συριζα και με ότι συνεπάγεται αυτό από καθυστερήσεις λόγο αλλαγής κυβέρνησης.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Elena99 έγραψε:Ερχεται και η ηλικια να μας αποτελειώσει...

Εσυ έτσι κ αλλιώς δν περνας ουτε απ έξω η ηλικία σ ένοιαξε Τατιάνα

doukas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από doukas »

Προφητες... Ρωτησα ακουσα μου ειπαν, εμαθα... Τωρα ξερουν και το ποτε θα γινουν εκλογες. Πριν τη μοριοδοτηση λεγανε οι παλλιοι εδω μεσα με τις διασυνδεσεις στην Ελας αλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Χααχαχα Εκλογες δεν θελει ουτε η κουμουνδουρου, κανεις δεν θελει να σηκωσει τη καυτη πατατα την οικονομιας... Κανεις δεν γνωριζει τιποτα γι αυτη τη προκυρηξη, φανηκε, αλλα απο τη στιγμη που δημοσιευθηκε το φεκ θα γινει, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Και κατι τελευταιο μην ρωτατε για τα μορια σας και αν ειναι αρκετα,1) δεν ενδιαφερει κανεναν 2) βαλε τη λογικη και 3) σεβαστειτε τους υπολοιπους.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Ας δωσει καποιος το βραβειο στον grap95 που βγηκε σωστος!τοσο καιρο ομως δες μας ειχες πει οτι εχεις πτυχιο μωρη κουφαλιτσα, το κραταγες για εκπληξη για να μας την λες ε; Κακο παιδι!

Δε χρειάζεται κάποιος να έχει πτυχίο για να καταλάβει αυτά που θα καταλάβαινε και ένα 5αχρονο όταν ο υπουργός έλεγε ξανά και ξανά για πτυχία. Πόσο μάλλον, να αλλάξει κάτι τώρα ενώ τόσο καιρό το προετοίμαζε. Πήγαινα με τα γεγονότα και όχι με τα θέλω μου. Για αυτό λέω ότι είναι αστείο να αλλάξει κάτι τώρα από τη στιγμή που βγήκε η μοριοδότηση. Ήξερε πολύ καλά ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά το έβγαλε κανονικότατα το ΦΕΚ. Πόσο μάλλον όταν έχεις και τη Κεραμέως από πίσω.

Elena99
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Elena99 »

papercut έγραψε:
Elena99 έγραψε:Ερχεται και η ηλικια να μας αποτελειώσει...

Εσυ έτσι κ αλλιώς δν περνας ουτε απ έξω η ηλικία σ ένοιαξε Τατιάνα

Αν πεις δημοσια στο νημα πως καποιοι δεν εχουν κοπελα και βγαζουν χολη τρως μπαν; Γις να μην το πω αλλιως. Εγω πανέξυπνε, εχω prof αγγλικα γερμανικά και αν μετρήσουν οι ενότητες του πτυχίου υπολογιστων 200 μορια γιατι αυτο δεν το ειχα δει καν στο φεκ παω ανετα 3100 β κατηγορια... Αν ομως βαλει 30 και 32 για να τακτοποιήσει κι αυτες της ηλικιες τοτε πιθανών να ειμαι εκτος. Ειναι το πρωτο φεκ που στην πρόσληψη εφ Με βαση τα αντικείμενικα κρητηρια α Β γ δ ε στ και ζ δεν γραφει ξεκαθαρα την ηλικια 28 ετων κατ 31.12 του έτους κλπ δλδ 1993. Δεν εχω δικαίωμα να ανησυχώ οτι με 1000 μορια αει τει το παει 30 η 32 γιατι μπορει και τελος; Βρες τιποτα να ξεδωσεις γιατι σαν γεροντοκορη κανεις καημενε

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Κωστα αυτο ειναι ηδη γνωστο, το προβλημα ομως ειναι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβγει, και μεχρι να ξαναβγει θα εχουμε περασει ολοι μας το οριο ηλικιας.

Γιατι πιστευης οτι θα αργηση να ξανα βγει για εφ;

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kostantinos2017 έγραψε:
nikos521 έγραψε:Κωστα αυτο ειναι ηδη γνωστο, το προβλημα ομως ειναι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναβγει, και μεχρι να ξαναβγει θα εχουμε περασει ολοι μας το οριο ηλικιας.

Γιατι πιστευης οτι θα αργηση να ξανα βγει για εφ;

Κωστα και εγω ευχομαι να ξαναπαρει αλλα αυτη ειναι η δευτερη σειρα ΕΦ που θα παρει αυτη η κυβερνηση και προσωπικα πιστευω πως μαζι με την ΟΠΠΙ ειναι αρκετοι για τωρα και στο μελλον ετσι οπως ειναι η κατασταση το βλεπω δυσκολο λογω και της οικονομιας.

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Κωστα και εγω ευχομαι να ξαναπαρει αλλα αυτη ειναι η δευτερη σειρα ΕΦ που θα παρει αυτη η κυβερνηση και προσωπικα πιστευω πως μαζι με την ΟΠΠΙ ειναι αρκετοι για τωρα και στο μελλον ετσι οπως ειναι η κατασταση το βλεπω δυσκολο λογω και της οικονομιας.

καταλαβα, αλλα ισως ξανα παρει ατομα μετα απο 2 χρονια που θα εχουμε εκλογες θα δουμε ποσο χρονον εισαι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 07, 2021 6:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kostantinos2017 έγραψε:καταλαβα, αλλα ισως ξανα παρει ατομα μετα απο 2 χρονια που θα εχουμε εκλογες θα δουμε ποσο χρονον εισαι;

25 ειμαι, αλλα μου φαινεται δυσκολο να ξαναπαρει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 07, 2021 6:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες