Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Kostantinos2017 έγραψε:
Shadow2 έγραψε:Το πιο σωστό και το πιο τίμιο θα ήταν οι πτυχιούχοι να ρωτήσουν πού θα πάνε και τι απολαβές θα έχουν αφού αυτό τους νοιάζει μην πλάσουν όνειρα γιατί έτσι Θακρατήσουν τις θέσεις από κάποιους σαν και εμάς που πραγματικά το έχουμε όνειρο ζωής και για τον άλφα βήτα λόγο δεν τα έχουμε καταφέρει να μπούμε

Δεν μου αρέσει που γίνετε διάκριση μεταξύ πτυχιούχων και μη το ότι είναι κάποιος πτυχιούχος δεν σημαίνει ότι δεν είναι όνειρο ζωής να μπει στην αστυνομία. Ίσως υπάρχουν πτυχιούχοι που το θέλουν και είναι όνειρο ζωής περισσότερο από τους μη πτυχιούχους δεν είναι σωστό να λέμε ότι τα παιδιά αυτά που θα μπουν δεν το θέλουν και αυτοί που δεν έχουν πτυχίο το θέλουν περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν είναι σε θέση να το κρίνει ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος όχι. Θα σας πληροφορήσω μάλιστα, άτομα που ήταν φουλ πορεμένα με στην αστυνομία δήλωσαν παραίτηση διότι δεν μπορούσαν να αντεπεξέρθουν. Γνωρίζω άτομα που ενώ προέρχονταν από αστυνομικοί οικογένεια και ήθελαν να μπουν, μετά δεν άντεχαν και ήθελαν να φύγουν. Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν, και όσο για τα μόρια είναι ακριβώς όπως και του 19 το μόνο που αλλάζει είναι η λέξεις (αντί για ΔΕΑ ΕΔ που έπαιρνες 1000 μόρια τώρα έχει αλλάξει και είναι το πτυχίο) όσο για της βάσεις δεν θα είναι ψηλές θα είναι πάνω κάτω σαν του 19 άντε 100-200 μόρια να ανέβη. (φιλικά)

Εικόνα

Φίλε Κωνσταντίνε θα σου απαντήσω ανάλογα στο σχολιο σου... Εγώ δεν έχω πτυχίο ούτε ΤΕΙ ούτε ΆΕΙ όμως Είχα προσπαθήσει και το 19. Δεν είχα πολύ υψηλά μόρια τότε. Μετά συγκέντρωσα οσα κατάφερα και τώρα πριν φτάσω στην πηγή δεν θα Ποιο νερό δεν πίστευα ποτέ να Μοριοδότηση τα πτυχία και για τη γνώμη Είναι λάθος άστο στην άκρη αυυο. Και μπαίνουν εδώ πέρα τα άτομα που έχουν 3.500μκρια και μας το παίζουν τρελίτσα πόσα λεφτά θα πάρουν και τι και πως δεν είναι ειρωνεία Καλή επιτυχία σε όλους και συγνώμη αν είναι λίγο κουραστικός αλλά με πνίγει το άδικο...

Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Τα αθληματα θα γινουν στις πολεις μας; Δηλαδη εγω που ειμαι απο Σερρες θα τα κανω στις Σερρες;
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Ναι τα αθληματα θα γινουν στο προαυλιο του σχολειου που πηγαινες!Αρε τζαμπα τα πτυχια που χετε χαιβανοκουνελα!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Shadow2 έγραψε:Φίλε Κωνσταντίνε θα σου απαντήσω ανάλογα στο σχολιο σου... Εγώ δεν έχω πτυχίο ούτε ΤΕΙ ούτε ΆΕΙ όμως Είχα προσπαθήσει και το 19. Δεν είχα πολύ υψηλά μόρια τότε. Μετά συγκέντρωσα οσα κατάφερα και τώρα πριν φτάσω στην πηγή δεν θα Ποιο νερό δεν πίστευα ποτέ να Μοριοδότηση τα πτυχία και για τη γνώμη Είναι λάθος άστο στην άκρη αυυο. Και μπαίνουν εδώ πέρα τα άτομα που έχουν 3.500μκρια και μας το παίζουν τρελίτσα πόσα λεφτά θα πάρουν και τι και πως δεν είναι ειρωνεία Καλή επιτυχία σε όλους και συγνώμη αν είναι λίγο κουραστικός αλλά με πνίγει το άδικο...
Καταλαβαίνω ότι όλοι μας έχουμε χαλαστή και εγώ είμαι δεα εδ με άδειες οδηγήσεις κλπ. Έχω βέβαια και πτυχίο ΑΕΙ και σύνολο μαζεύω 2960 και δεν ξέρω αν είμαι μέσα η όχι αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι ούτε με τι γκρίνια ούτε με της ειρωνείες που λένε μερικοί. Είναι δύσκολο για τα παιδιά που έχουν κάτω από 2600 διότι ξέρουν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα καταλαβαίνω ότι το όνειρο τους τελείωσε εν μέρη αλλά με τι γκρίνια δεν θα γίνει κάτι. Ας κάνουν τα χαρτιά τους και ότι γίνει ίσως η βάση να πάει 2200 δεν ξέρεις τι γίνετε. Στης πανελλαδικές πέρση η βάση στην αστυφυλακών πήγε 13.600 δηλαδή έπεσε 2.500 μόρια αυτό σωμένη ότι άτομα με 14.000 δεν θα καναν τα χαρτιά τους διότι θα λέγαμε ότι δεν τα πιάνω είναι πολλά και σιγά μην πέσουν τόσο οι βάσεις αλλά αυτά τα άτομα που έκαναν τα χαρτιά τους και έδωσαν τα αθλήματα και τώρα είναι μέσα στην σχολή. Δεν Ξέρομαι τι θα γίνει η ελπίδα πεθάνει πάντα τελευταία

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 06, 2021 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Nick222 έγραψε:Τα αθληματα θα γινουν στις πολεις μας; Δηλαδη εγω που ειμαι απο Σερρες θα τα κανω στις Σερρες;

Κάτσε να βγει η προκήρυξη Να κάνεις τα χαρτιά να περάσεις κλπ κλπ. Και αυτό είναι το τελευταίο το που θα γίνουν τα αθλήματα 😉

-Bildakoss-
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

EcoMike έγραψε:Ναι τα αθληματα θα γινουν στο προαυλιο του σχολειου που πηγαινες!Αρε τζαμπα τα πτυχια που χετε χαιβανοκουνελα!

😭😭😭😭

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Kostantinos2017 έγραψε:
Shadow2 έγραψε:Το πιο σωστό και το πιο τίμιο θα ήταν οι πτυχιούχοι να ρωτήσουν πού θα πάνε και τι απολαβές θα έχουν αφού αυτό τους νοιάζει μην πλάσουν όνειρα γιατί έτσι Θακρατήσουν τις θέσεις από κάποιους σαν και εμάς που πραγματικά το έχουμε όνειρο ζωής και για τον άλφα βήτα λόγο δεν τα έχουμε καταφέρει να μπούμε

Δεν μου αρέσει που γίνετε διάκριση μεταξύ πτυχιούχων και μη το ότι είναι κάποιος πτυχιούχος δεν σημαίνει ότι δεν είναι όνειρο ζωής να μπει στην αστυνομία. Ίσως υπάρχουν πτυχιούχοι που το θέλουν και είναι όνειρο ζωής περισσότερο από τους μη πτυχιούχους δεν είναι σωστό να λέμε ότι τα παιδιά αυτά που θα μπουν δεν το θέλουν και αυτοί που δεν έχουν πτυχίο το θέλουν περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν είναι σε θέση να το κρίνει ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος όχι. Θα σας πληροφορήσω μάλιστα, άτομα που ήταν φουλ πορεμένα με στην αστυνομία δήλωσαν παραίτηση διότι δεν μπορούσαν να αντεπεξέρθουν. Γνωρίζω άτομα που ενώ προέρχονταν από αστυνομικοί οικογένεια και ήθελαν να μπουν, μετά δεν άντεχαν και ήθελαν να φύγουν. Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν, και όσο για τα μόρια είναι ακριβώς όπως και του 19 το μόνο που αλλάζει είναι η λέξεις (αντί για ΔΕΑ ΕΔ που έπαιρνες 1000 μόρια τώρα έχει αλλάξει και είναι το πτυχίο) όσο για της βάσεις δεν θα είναι ψηλές θα είναι πάνω κάτω σαν του 19 άντε 100-200 μόρια να ανέβη. (φιλικά)

Γνωμη σου αλλα για εμενα ειναι άτοπη αστοχη χωρις καμια λογικη. Η βαση θα ειναι κοντα στα 3000 +- (100) . Εβαλες στο ιδιο τσουβαλι δεα ΕΔ Οπου βγαινουν 100ατομα Το χρονο Με πτυχιουχους που βγαινουν 10000 το χρονο. Καταλαβαινεις κατευθειαν νομιζω οτι ολες οι θεσεις θα παρθουν απο πτυχιούχους οταν οι Δεα επαιρναν 1000 δεν παιρνονταν ολες οι θεσεις απο αυτους διοτι ειναι λιγοι... Με λιγη λογικη ακομα καταλαβαινεις οτι με 2 βασικα πραγματα ο τελευταίος πτυχιουχος που θα μπει φτανει ευκολα στα 2900-3000. Ακομα οι θεσεις απο το 19 ειναι πεσμενες κατα 33%. Αυτο σημαινει λιγοτερα ατομα υψηλοτερες βασεις.

Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Maria95 »

Εκο Μάικ φίλε μου έχω κλάψει με τις απαντήσεις σου! Ξανά λέω. Συνέλθετε μερικοί γιατί από αυτά που ρωτάτε δείχνετε και το αικιου σας.

Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Konstantinos 2017 κοιτα και την προκ για την τραπεζα ελλαδος. Εαν εχεις ecdl και lower λογικα Μπαινεις με δεα.
Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nikosgs »

Δεν θέλω να στεναχωρήσω τους υποψηφίους αλλά μην έχετε όνειρα για καλύτερο μισθό η πιο γρήγορη ανέλιξη πλην μιας εξαίρεσης που αργεί χρονικά. Το πτυχίο ειναι κριτήριο για την εισαγωγή σας στο σώμα μπαίνει στον φάκελο σας αλλά δεν προσμετράται στην μισθοδοσία! Ο βαθμός σας θα είναι Ε. Φ και θα ισχύει ότι και για όσους Ε. Φ. Είναι ήδη στο σώμα! Απλά θα προσληφθείτε για μια συγκεκριμένη υπηρεσία!
Ασσος
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Ασσος »

SGT Folley έγραψε:Εγώ από 3400 έπεσα στα 3100 ευτυχώς είχα πάρει το πτυχίο μου από το ΤΕΙ οπότε πιστεύω έχω καλές πιθανότητες.
οποιος εχει πτυχιο θα περασει Εiναι απλο και αυτος ηταν κ στοχος. Λογω αντιδρασεων πορειων κλπ... Πτυχιο αει τει. Εστω και καλοθοπλεκτικης σαμου. Παντως λογικο ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 06, 2021 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Παιδιά τα μόρια που κυμαίνονται?
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Φιλε kostasdim το επιπεδο ειναι πολυ ανεβασμενο εδω μεσα, νομιζω το καταλαβαινεις και απο αυτα που γραφονται.Θεωρω οτι απο 3500 μεχρι 4500 θα παιξουν τα πραγματα, εχουν συσσορευτει πολυ μεγαλα μυαλα με πτυχια οποτε τα μορια θα ειναι στο θεο!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

EcoMike έγραψε:Φιλε kostasdim το επιπεδο ειναι πολυ ανεβασμενο εδω μεσα, νομιζω το καταλαβαινεις και απο αυτα που γραφονται.Θεωρω οτι απο 3500 μεχρι 4500 θα παιξουν τα πραγματα, εχουν συσσορευτει πολυ μεγαλα μυαλα με πτυχια οποτε τα μορια θα ειναι στο θεο!

Εχεις δει τα μορια; Οως γινετε να παει 4500; Δεν γινετε πρακτικα διοτι δεν υπαρχουν τοσα μορια

Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

EcoMike έγραψε:Φιλε kostasdim το επιπεδο ειναι πολυ ανεβασμενο εδω μεσα, νομιζω το καταλαβαινεις και απο αυτα που γραφονται.Θεωρω οτι απο 3500 μεχρι 4500 θα παιξουν τα πραγματα, εχουν συσσορευτει πολυ μεγαλα μυαλα με πτυχια οποτε τα μορια θα ειναι στο θεο!

Γι'αυτό και θα απαιτήσουν. Ο μισθος τους να είναι και 1.396?δικαιωματικά λόγω πτυχίου...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες