Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ρε μάγκες μην ξεκινάτε πάλι με την μοριοδότηση, αυτή είναι... Τέλος!Ας μας πει κάποιος σχετικά τα βαθμολογικά και τα μισθολογικά ενός ΕΦ. Κάτι χρήσιμο για εμάς που δεν ξέρουμε και πολλα
-
Enoplos Frouros
- Λοχαγός

- Posts in topic: 84
Δυστυχώς το ΙΕΚ Στελεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομων το ίδιο το κράτος το υποτιμά. Θα έπρεπε να πω στην μητέρα να κάνει αλλά τρία παιδιά αντί να πάω πάρω κρατικό πτυχίο επιπέδου 5.EcoMike έγραψε:Μια χαρα ειναι η μοριοδοτηση.Πολυ λογικο ο πολυτεκνος να παιρνει 300 και το ιεκ που ειναι με πτυχιο επιπεδου 5 με ιδια μαθηματα με την Αστυφυλακων να παιρνει 200!
Αλλωστε στην αστυνομια πρεπει να μπουν εκπαιδευμενοι ανθρωποι, ο πολυτεκνος ειναι μεγαλο προσον που αυτοματα σε κανει καταλληλο για το Σωμα!
Glock 19
Μισθολογικά θεωρώ σίγουρα δε θα είναι ίδιος με τους ΕΦ χωρίς πτυχίο, αυτοί με πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ όλο και κάτι παραπάνω θα παίρνουν όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές ιδιωτικού-δημόσιου τομέα.
Κανείς δε ξέρει τι μισθό θα περνούν γιατί είναι καινούρια υπηρεσία. Τουλάχιστον έτσι νομίζω, δε ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι αλλά και πάλι αν μπεις τι σε νοιάζει; Αν πας για τα λεφτά μη κάνεις καν χαρτιά.
-
SGT Folley
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 117
Το μεγαλύτερο ποσοστό εισακτέων στα σώματα ασφαλείας μπαίνει για το σταθερό μισθό δυστυχώς.Στέλιος44 έγραψε:Κανείς δε ξέρει τι μισθό θα περνούν γιατί είναι καινούρια υπηρεσία. Τουλάχιστον έτσι νομίζω, δε ξέρω αν έχει αναφερθεί κάτι αλλά και πάλι αν μπεις τι σε νοιάζει; Αν πας για τα λεφτά μη κάνεις καν χαρτιά.
-
SGT Folley

Ο μισθός είναι όσα παίρνει ένας ειδικός φρουρός περίπου 800? για κάποιο διάστημα θα υπάρξουν κρατήσεις. Επιπλέον θα παίρνεις νυχτερινά.Sefis23 έγραψε:Ρε μάγκες μην ξεκινάτε πάλι με την μοριοδότηση, αυτή είναι... Τέλος!Ας μας πει κάποιος σχετικά τα βαθμολογικά και τα μισθολογικά ενός ΕΦ. Κάτι χρήσιμο για εμάς που δεν ξέρουμε και πολλα
Και για ποιον άλλον λόγο να μπαίνει δηλαδή ;
Καλα αυτό θ φανει λογικά και στην προκήρυξη, επίσης αν θα είναι με σύμβαση κλπ
-
SGT Folley

Εγώ από 3400 έπεσα στα 3100 ευτυχώς είχα πάρει το πτυχίο μου από το ΤΕΙ οπότε πιστεύω έχω καλές πιθανότητες.
Χαχα ηδη οι πτυχιουχοι ξεκινησαν να ελπιζουν οτι θα παιρνουν περισσοτερα λεφτα απο τις αλλες σειρες ΕΦ, επειδη εχουν πτυχιο!Θα πεσει γελιο μολις δειτε τους μισθους, οι μισοι θα παραιτηθουν λογω χρηματων κι αλλοι μισοι επειδη δεν ειναι οπως νομιζαν διοτι μπηκαν μονο για το μισθο!
Για το ΔΜΣ παιζει τιποτα;
Ειδικό σώμα θα είναι, ότι κ να πει κανεις. Δεν θα είναι εξακριβωμένο
-
SGT Folley

Μόνιμες θέσεις θα είναι.Limenikos έγραψε:Καλα αυτό θ φανει λογικά και στην προκήρυξη, επίσης αν θα είναι με σύμβαση κλπ
-
SGT Folley

Όντως ΑΕΙ ΤΕΙ δίνουν καλύτερες απολαβές. Μακάρι όσοι μπούμε με πτυχίο να πάρουμε καλύτερες αμοιβές.Politis97 έγραψε:Μισθολογικά θεωρώ σίγουρα δε θα είναι ίδιος με τους ΕΦ χωρίς πτυχίο, αυτοί με πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ όλο και κάτι παραπάνω θα παίρνουν όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειές ιδιωτικού-δημόσιου τομέα.
Ναι λογικά ισχύει κάτι τέτοιο. Σίγουρα καλύτερες, αλλαγή στο τρόπο πρόσληψης, αλλαγή στα κριτήρια, αλλαγή στις αρμοδιότητες κ εκπαίδευση, λογικά και στις αμοιβές
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες