Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

Τουλαχιστον δεν θα μπουν βυσματα
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Θα μπουν βύσματα... Δε τα μάθεις! Χαμός θα γίνει από βύσματα, εγώ ας πούμε δεν έχω μόρια πολλά άλλα θα μπω!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Elena99 έγραψε:Καλησπέρα. Για το οριο ηλικιας τι παιζει; Εως 1993; Ειχα κι εγω ελπιδες με 2800 β κατηγορία αλλα δεν εχω πτυχιο αει τει

Αν δεν γινει καποια τροποποιηση της ηλικιας και δεν παει στα 30 τοτε ναι, απο 1993 και μετα.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ θα πω κάτι άλλο. Υπάρχει μια λογική προς αύξηση ορίου γιατί πλέον τα όρια θα πανε από 22 23 και μετα ώστε κάποιος να έχει τελειώσει το πτυχίο. Βέβαια, μπορεί να σου πει το κλασσικό 18-28 στη περίπτωση που δε συμπληρώσουν άτομα ή στη περίπτωση που φύγουν πολλοί πτυχιούχοι. Το 28 ωφελεί πολλούς επειδή δε τελειώνουν όλοι τις σχολές στα 4 χρόνια. Πάνε και 6 και 7 χρόνια μετα. Αυτο σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μη συμπληρώνουν πτυχιούχους.
Elena99
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Elena99 »

Γιατι να αλλαξει; Εγω διάβασα ολες τις προκυρηξεις εφ εως 28 ηταν παντα. Δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον εγω δεν εχω ελπιδες ετσι κ αλλιως με τα μορια μου. Εφ οσων παιρνει οππι με καθεστως φρουρών δε νομιζω να το αλλαζει ασχετως αν μοριοδοτει πτυχιουχους εξτρα
Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Gpap95 έγραψε:Εγώ θα πω κάτι άλλο. Υπάρχει μια λογική προς αύξηση ορίου γιατί πλέον τα όρια θα πανε από 22 23 και μετα ώστε κάποιος να έχει τελειώσει το πτυχίο. Βέβαια, μπορεί να σου πει το κλασσικό 18-28 στη περίπτωση που δε συμπληρώσουν άτομα ή στη περίπτωση που φύγουν πολλοί πτυχιούχοι. Το 28 ωφελεί πολλούς επειδή δε τελειώνουν όλοι τις σχολές στα 4 χρόνια. Πάνε και 6 και 7 χρόνια μετα. Αυτο σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μη συμπληρώνουν πτυχιούχους.

Προσωπικά πιστεύω τα όρια θα μείνουνε τα ίδια όπως και στην προκήρυξη ΕΠΟΠ. Το ότι έβαλαν τα πτυχία δεν σημαίνει ότι θα αυξήσουνε και τα όρια γιατί υποτίθεται οι σχολές εχουνε διάρκεια 4 η 5 χρόνια η 6. Πας και 1 χρόνο φαντάρος άρα τα χρόνια βγαίνουνε και περισσεύουνε.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

Αφηστε αυτην προκυρηξη και κοιταξτε την επομενη. Ερχεται σε λιγο καιρο για συνοριοφυλακες που εκει σιγουρα δεν θα ειναι αυτα τα κριτηρια
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Αυτά θα είναι τα κριτήρια και στους ΣΦ, απλά χωρίς πτυχία και ecdl. Αν και στα αεροδρόμια μπορεί να θέλει ecdl.

Elena99
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Elena99 »

Κι εγω πιστεύω αυτο που λεει ο ecomike 18 28 οριο και στους σφ
Nick222
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Nick222 »

EcoMike έγραψε:Θα μπουν βύσματα... Δε τα μάθεις! Χαμός θα γίνει από βύσματα, εγώ ας πούμε δεν έχω μόρια πολλά άλλα θα μπω!

Κατσε ρε συ αφου θα βγουν πινακες με τα μορια κ. Λ. Π. Πως θα μπουν τα βυσματα

Sefis23
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Sefis23 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
Sefis23 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον μισθό και τις κρατήσεις που έχει ένας νεοεισερχόμενος ΕΦ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σου ρε Σεφη !

Ο μισθος ειναι ολιγον τι αγνωστος μιας και ειναι ενας νεος θεσμος, οποτε μονο οι ιδιοι γνωριζουν που θα κυμανθει το μισθολογικο, μιας και δεν ειναι ΜΑΤ ή ΔΙ. ΑΣ για να παιρνεις καποια εξτρα (νυχτερινα, επικινδυνοτητας κτλπ) .

Αν ηταν να πω τη γνωμη μου, θα ελεγα οτι θα ξεκινας Περιπου οπως και ενας νεος Ε. Φ, δηλαδη καπου στα 800+.

Γεια σου ρε φιλάρα Λεφ, άρα να υπολογίσω 700 στην αρχή και σε βάθος 2-3 χρόνων στα 900; Δεν είναι κ άσχημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sefis23 την Δευ Απρ 05, 2021 12:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από Kostasdim »

EcoMike έγραψε:Αυτά θα είναι τα κριτήρια και στους ΣΦ, απλά χωρίς πτυχία και ecdl.Αν και στα αεροδρόμια μπορεί να θέλει ecdl.

ρε φιλε αν βγαλεις πτυχια και ecdl θα ειναι τα ιδια ακριβως οπως με τους ε. Φ το 19. Θα δινει παλι 500 μορια στις ειδικες δυναμεις ...

ΕΦ202? (2)
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από ΕΦ202? (2) »

Ξερω ηδη 2 ατομα του στενου μου κυκλου που θελουν να μπουν. Αλλς εχουν τελειωσει νομικη στην Κυπρο σε ιδιωτικο πανεπιστημιο Δουλευουν ως νομικοι συμβουλοι αλλα νοιωθουν οτι θα. Προσφερουν πιο πολλα στην Αστυνομια. Και εχω βρεθει σε διαπληκτισμο του ενος με αστυνομικο Και Σε πληροφορω οτι ο αστυνομικος μονο που δεν εβγαλε το οπλο οταν τον βομβαρδισε ο αλλος με νομικα επιχειρηματα Για τον παρανομο και επικινδυνο ελεγχο που εκανε. Ναι ρε φιλε τετοια ατομα. Θα προσφερουν κατι στην αστυνομια!

(Τον σταματησε για ελεγχο νυχτα απο το αντιθετο ρευμα Χωρις φωσφοριζε γιλεκο με τον φακο Χωρις αλεξισφαιρο γιλεκο και μονος του στο οχημα. Ολα. Αυτα σε ενα μικρο Νησι του Βορειου αιγαιου! Για κακη του τυχη επεσε σε διαβασμενο ανθρωπο)

Kostibas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Kostibas »

EcoMike έγραψε:Θα μπουν βύσματα... Δε τα μάθεις! Χαμός θα γίνει από βύσματα, εγώ ας πούμε δεν έχω μόρια πολλά άλλα θα μπω!

Αφού θα μπεις τη κλαις 3 μερες τώρα; Και μας έπρηξες.

Εδώ δεν έγιναν όπως τα θες και τα έβαλες με τις κάλπες χαχαχα

Νιώθεις τόσο ανίκανος που αν δεν μπεις δημόσιο καταστράφηκες ;

Βγες έξω και άρπαξε τη ζωή...

Αλλά από την στιγμή που έχεις βύσμα και μπαίνεις όλα καλά μην σκας

Προφανώς και γίνεται για αναβάθμιση τους σώματος.

Προσωπικά θα κάνω τα χαρτιά μου και αν μπω μπηκα, αν δεν μπω προχωράμε...

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

ΕΦ202;(2) έγραψε:Ξερω ηδη 2 ατομα του στενου μου κυκλου που θελουν να μπουν. Αλλς εχουν τελειωσει νομικη στην Κυπρο σε ιδιωτικο πανεπιστημιο Δουλευουν ως νομικοι συμβουλοι αλλα νοιωθουν οτι θα. Προσφερουν πιο πολλα στην Αστυνομια. Και εχω βρεθει σε διαπληκτισμο του ενος με αστυνομικο Και Σε πληροφορω οτι ο αστυνομικος μονο που δεν εβγαλε το οπλο οταν τον βομβαρδισε ο αλλος με νομικα επιχειρηματα Για τον παρανομο και επικινδυνο ελεγχο που εκανε. Ναι ρε φιλε τετοια ατομα. Θα προσφερουν κατι στην αστυνομια!

(Τον σταματησε για ελεγχο νυχτα απο το αντιθετο ρευμα Χωρις φωσφοριζε γιλεκο με τον φακο Χωρις αλεξισφαιρο γιλεκο και μονος του στο οχημα. Ολα. Αυτα σε ενα μικρο Νησι του Βορειου αιγαιου! Για κακη του τυχη επεσε σε διαβασμενο ανθρωπο)

Το πτυχίο του δε θα αναγνωριστεί ποτέ στην αστυνομία ως ειδικότητα. Εννοώ ότι θα του το μετρήσουν ως ΠΕ αλλά ποτέ δε θα εξασκήσει το επάγγελμα του νομικού στην ελληνική αστυνομία.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες