Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Οτι και να συζηταμε... Οσα πτυχια και να εχεις αν δεν εχεις μεσον. Δυστυχως δεν κανεις τιποτα! Εγω εχω γνωστους που μπηκαν στην αεροπορια απ το Γυμνασιο και το παιζουν τωρα αρχηγοι. Παιδια τα μορια ειναι μια πονεμενη ιστορια! Δυστυχως!
Απλα ειναι ενα τροπος για να επικρατησει το μεσον. Βαζοντας λιγο πολυ ολους στο ιδιο επιπεδο αποκτα μεγαλυτερη αξια η συνεντευξη... ;-)
Ποια συνεντευξη αφου ειναι στημενα ολα; Τουλαχιστον στην αεροπορια...
Φιλε saman πιστευεις οτι καποιος του τεε ειναι τουβλο; Γιατι; Επειδη δε γουσταρε να ψευτοσπουδασει η να πιαστει κοροιδο σαν και σενα και να μενει στην απεξω; Ειδες λοιπον ποσο εξυπνοι ειναι αυτοι του τεε που ειναι μεσα και συ απεξω;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
δηλαδη οσοι σπουδαζουν ψευτοσπουδαζουν; Η πιανονται κοροιδα οταν μπαινουν στα αει/τει;akarnanas έγραψε:Φιλε saman πιστευεις οτι καποιος του τεε ειναι τουβλο; Γιατι; Επειδη δε γουσταρε να ψευτοσπουδασει η να πιαστει κοροιδο σαν και σενα και να μενει στην απεξω; Ειδες λοιπον ποσο εξυπνοι ειναι αυτοι του τεε που ειναι μεσα και συ απεξω;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
akarnanas έγραψε: τα περισσοτερα παιδακια του πανεπιστιμιου ειναι ατολμα και για τετοιες δουλειες.
τα περισσοτερα παιδακια του πανεπιστημιου σιγα μην θελησουν να μπουν στρατο με 3 κ 60 και με τετοιες συνθηκες δουλειας. Ολοι γνωριζουμε οτι το επιπεδο στο στρατο ειναι χαμηλο, με λιγες φυσικα εξερεσεις.
-
- Συνταγματάρχης
Για τα μορια μετρανε κ την βεβαιωση σπουδων 350 μορια και τα μορια απολυτηριου;
στην ΠΑ "Αμυνας Αεροδρομίου" και στη Στρατολογια "Διοικητικος Στρατολογικού". Τωρα δεν ξερω τι να σου πω ειλικρινα για τα μόρια.anna.nikos έγραψε: Για τα μορια μετρανε κ την βεβαιωση σπουδων 350 μορια και τα μορια απολυτηριου;
-
- Συνταγματάρχης
Μαρίνα1 έγραψε:στην ΠΑ "Αμυνας Αεροδρομίου" και στη Στρατολογια "Διοικητικος Στρατολογικού". Τωρα δεν ξερω τι να σου πω ειλικρινα για τα μόρια.anna.nikos έγραψε: Για τα μορια μετρανε κ την βεβαιωση σπουδων 350 μορια και τα μορια απολυτηριου;
νομιζω οτι στρατο ξηρας μπαινεις λιγο πιο ευκολα απο τα 2 παραπανω
Ναι το ξέρω! Αλλα δεν θα τα ξανακάνω τα χαρτια μου εκει...
-
- Συνταγματάρχης
Ρε παιδια μου ειπαν οτι για παραδειγμα αν θελεις να δηλωσεις επιμελητης χρηματικου μπορεις να βαλεις και το πτυχειο ή βεβαιωση σπουδω. Ισχυει αυτο; Αρα εγω που εβαλα ειδικοτητα διαβιβαστης δεν παιρνω τα 350 μορια απο την βεβαιωση σπουδων;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
Αν εχεις πτυχιο [450 μορια] ή αν εισαι σπουδαστης περαν του 1ου ετους [350 μορια] τα βαζεις στα χαρτια σου ανεξαρτητος ειδικοτητας για να παρεις τα μορια απλα τα πραγματα αυτα λεει μεσα η προκυρηξη [στρατου ξηρας τουλαχιστον]
-
- Συνταγματάρχης
thrakiotis έγραψε: Αν εχεις πτυχιο [450 μορια] ή αν εισαι σπουδαστης περαν του 1ου ετους [350 μορια] τα βαζεις στα χαρτια σου ανεξαρτητος ειδικοτητας για να παρεις τα μορια απλα τα πραγματα αυτα λεει μεσα η προκυρηξη [στρατου ξηρας τουλαχιστον]
απλως ξερεις σημερα μου ηρθε φλασια μηπως τελικα η βεβαιωση σπουδων ειναι μονο σε ειδικοτητες που εχουν σχεση με τις σπουδες. Γιατι μια κοπελα ειπε οτι πηρε τηλ πριν κανει τα χαρτια και τα εκανε αυτη με το πτυχειο δηλωνοντας επιμελητης χρηματικου ενω η φιλη της με βεβαιωση σπουδων την ιδια ειδικοτητα, οπως τους ειπαν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
anna.nikos έγραψε:thrakiotis έγραψε: Αν εχεις πτυχιο [450 μορια] ή αν εισαι σπουδαστης περαν του 1ου ετους [350 μορια] τα βαζεις στα χαρτια σου ανεξαρτητος ειδικοτητας για να παρεις τα μορια απλα τα πραγματα αυτα λεει μεσα η προκυρηξη [στρατου ξηρας τουλαχιστον]
απλως ξερεις σημερα μου ηρθε φλασια μηπως τελικα η βεβαιωση σπουδων ειναι μονο σε ειδικοτητες που εχουν σχεση με τις σπουδες. Γιατι μια κοπελα ειπε οτι πηρε τηλ πριν κανει τα χαρτια και τα εκανε αυτη με το πτυχειο δηλωνοντας επιμελητης χρηματικου ενω η φιλη της με βεβαιωση σπουδων την ιδια ειδικοτητα, οπως τους ειπαν
Η μια θα ειναι οκ ενω η φιλη της θα βγει "ακαταλληλος/η για την ειδικοτητα λογω γραμματικων γνωσεων" η ιδια ιστορια παντα!
οταν ζηταει πτυχιο θελει πτυχιο τελος... Αν βαλεις βεβαιωση παιρνεις μεν τα 350 μορια αλλα λογω του οτι λειπει το πτυχιο εισαι ακαταλληλη για τη ειδικοτητα, σε συμφερει να δηλωσεις αλλη ειδικοτητα γιατι εχεις πολλα μορια.
μεχρι τωρα ετσι γινοταν...
-
- Συνταγματάρχης
mila82 έγραψε:Η μια θα ειναι οκ ενω η φιλη της θα βγει "ακαταλληλος/η για την ειδικοτητα λογω γραμματικων γνωσεων" η ιδια ιστορια παντα! Οταν ζηταει πτυχιο θελει πτυχιο τελος... Αν βαλεις βεβαιωση παιρνεις μεν τα 350 μορια αλλα λογω του οτι λειπει το πτυχιο εισαι ακαταλληλη για τη ειδικοτητα, σε συμφερει να δηλωσεις αλλη ειδικοτητα γιατι εχεις πολλα μορια. Μεχρι τωρα ετσι γινοταν...anna.nikos έγραψε:thrakiotis έγραψε: Αν εχεις πτυχιο [450 μορια] ή αν εισαι σπουδαστης περαν του 1ου ετους [350 μορια] τα βαζεις στα χαρτια σου ανεξαρτητος ειδικοτητας για να παρεις τα μορια απλα τα πραγματα αυτα λεει μεσα η προκυρηξη [στρατου ξηρας τουλαχιστον]
μαλλον δικιο εχεις, γιατι τωρα προσεξα οτι καποιες ειδικοτητες γραφει τουλαχιστον τεε β κυκλου ή λυκειο. Αν στειλεις απολυτηριο λυκειου και βεβαιωση σπουδων ομως πιανονται και απο τα 2 τα μορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης