Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Johnny συμφωνω αλλα αυτη η μοριοδοτηση ουσιαστικα μας αποκλειει εντελως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Κυρ Απρ 04, 2021 5:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε μάγκες αρκετά ! Φτάνει μας ζαλίσατε ! Ότι έγινε έγινε προχωράμε !
*ΥΓ δεν έχω πτυχίο
*ΥΓ δεν έχω πτυχίο
Εξτραδάκια, μπραβιλίκια,2η δουλειά με το όπλο στο τσαντάκι.το ποιοτικό πρόσωπο της αστυνομίας
καλύτερα πτυχιούχους ζαμπονοκοπτικής.

καλύτερα πτυχιούχους ζαμπονοκοπτικής.
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Νικόλα εγώ θα έβαζα αλλά Κριτήρια όπως στο εξωτερικό αλλά και το πτυχιο πρέπει να μετραει όλοι η Ελλάδα πλέον έχει ένα πτυχιο έστω βασικό πες μου λίγο κάτι ποσο ετών είσαι;nikos521 έγραψε: Johnny συμφωνω αλλα αυτη η μοριοδοτηση ουσιαστικα μας αποκλειει εντελως.
Johnny94 έγραψε:Νικόλα εγώ θα έβαζα αλλά Κριτήρια όπως στο εξωτερικό αλλά και το πτυχιο πρέπει να μετραει όλοι η Ελλάδα πλέον έχει ένα πτυχιο έστω βασικό πες μου λίγο κάτι ποσο ετών είσαι;nikos521 έγραψε: Johnny συμφωνω αλλα αυτη η μοριοδοτηση ουσιαστικα μας αποκλειει εντελως.
25 ειμαι.
Ετσι ακριβώς johny με καλυψες πλήρως φιλε τα είπες όλα μόνος σου. Εχει χορτάσει το μάτι μας από τέτοιους. Επισης να ξέρεις Eco mike ότι δεν παίζει να παίρνεις το ίδιο μεροκάματο με έναν αστυνομικό που θα έρθει. Αν θέλεις αστυνομικό τον πληρώνεις φίλε.Johnny94 έγραψε:Από αυτούς που σταματάμε και μας κοιτάνε σαν ερωτευμένοι στον εξοπλισμό μας ... Και λένε α ρε #@^&@! Το ποσό θα ήθελα να είμαι στην θέση τους ή μας βρίζουν γιατί δεν τα κατάφεραν πισώπλατα παντα γιατί μπροστά μας τις κοτούλες ... Ε δουλεύω γιαυτον και είμαι καλό παιδί και ήθελα να είμαι σαν εσάς αυτά ακούω όποτε σταματάω τέτοιους που το παίζουν μπράβοι ... Κατά τα αλλά παρακαλάνε οι συναδελφοι να φυλάνε κανέναν για να βγάλουν εξτραδακι... Αχαχχαχα αν ήταν τόσο καλά θα παρατούσανε την αστυνομία το δημόσιο το 8ωρακι η 6ωρακι και απλά θα γίνονταν όλοι σεκιουριτι επωνύμων να τους συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν και να κάνουν σταθερό με αβέβαιο μέλλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωτήρη κοροϊδεύεις αλλά πολλοί συνάδελφοι σου παρακαλάνε να έρθουν για δουλειά εκεί.
Φίλε Σωτήρη ο μισθός που παίρνεις αυτή τη στιγμή εσύ ως ειδικός φρουρός του 2011 που έχεις γίνει αστυφύλακας είναι λιγότερος από τον δικό μου. Στο λέω μετά βεβαιότητας διότι έχουμε σειρές σου! Καλό μεσημερι
Εσύ φίλε έχεις δηλώσει κατά καιρούς"παίρνω 1500/παίρνω όσα δεν παίρνει ένας αστυνομικός με 10 έτη υπηρεσίας και άλλα τέτοια όμορφα. Στην ουσία εκεί που φτύνεις γλείφεις! Πάντως αν έρθουν σίγουρα πληρώνονται πολύ καλύτερα από εσένα που θα πεις ότι"παρακαλάνε"κιόλας.EcoMike έγραψε: Σωτήρη κοροϊδεύεις αλλά πολλοί συνάδελφοι σου παρακαλάνε να έρθουν για δουλειά εκεί.
Ειχες ευκαιρία Πέρυσι και μπορείς να έχεις και στο μέλλον αυτό με τα Πτυχία μπορεί να είναι μόνο για οππι... Άρα δεν σε απέκλεισε η συγκεκριμένη προκήρυξη εφόσον πέρυσι μπορουσες να μπεις ... Αν ειχες βγάλει τα παντα και δεν μπήκε δεν σημαίνει πως θα έμπαινες σε αυτην φιλαράκο μου ... Με τόση ανεργία νομίζετε οι βάσεις θα έπεφταν; Έχεις 3 χρόνια Παρολαυτα με αυτή την κυβέρνηση θα ξαναπάρει σίγουραnikos521 έγραψε:Johnny94 έγραψε:Νικόλα εγώ θα έβαζα αλλά Κριτήρια όπως στο εξωτερικό αλλά και το πτυχιο πρέπει να μετραει όλοι η Ελλάδα πλέον έχει ένα πτυχιο έστω βασικό πες μου λίγο κάτι ποσο ετών είσαι;nikos521 έγραψε: Johnny συμφωνω αλλα αυτη η μοριοδοτηση ουσιαστικα μας αποκλειει εντελως.
25 ειμαι.
Ότι πεις Σωτήρη, μπορείς να ρωτήσεις τις σειρουλες σου!
Johnny94 έγραψε:Ειχες ευκαιρία Πέρυσι και μπορείς να έχεις και στο μέλλον αυτό με τα Πτυχία μπορεί να είναι μόνο για οππι... Άρα δεν σε απέκλεισε η συγκεκριμένη προκήρυξη εφόσον πέρυσι μπορουσες να μπεις ... Αν ειχες βγάλει τα παντα και δεν μπήκε δεν σημαίνει πως θα έμπαινες σε αυτην φιλαράκο μου ... Με τόση ανεργία νομίζετε οι βάσεις θα έπεφταν; Έχεις 3 χρόνια Παρολαυτα με αυτή την κυβέρνηση θα ξαναπάρει σίγουρα
Αμφιβαλλω αν θα εχω αλλη στο μελλον γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα... Δεν πιστευω πως θα ξαναβγει συντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 7:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα βγάλει και αν όχι ΕΦ σε άλλους τομείς ασφαλείας σίγουρα Παρολαυτα εσυ είσαι ένα παλικάρι που τουλάχιστον δεν κλαίγεσαι και δεν τα ρίχνεις σε άλλους και σαν χαρακτήρα που σε Κόβω μακάρι να μπεις φίλε γιατί έχεις χαρακτήρα που χρειάζεται η αστυνομία... Κάθε καλό σου εύχομαιnikos521 έγραψε:Αμφιβαλλω αν θα εχω αλλη στο μελλον γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα... Δεν πιστευω πως θα ξαναβγει συντομα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 7:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη ! Οτι καλυτερο σου ευχομαι !
Όπως και να'χει λεβέντη μου πάντα γερός και υγιής να είσαι και να τα χαίρεσαι! Κάνεις ποτέ δεν σε ρώτησε πόσα βγάζεις και εφόσον το δηλώνεις που το δηλώνεις τουλάχιστον κάντο με κομψό τρόπο και όχι απαξιώνοντας άλλους εργαζόμενους. Γινεσαι προκλητικός και εριστικός ρε φίλε.EcoMike έγραψε: Φίλε Σωτήρη ο μισθός που παίρνεις αυτή τη στιγμή εσύ ως ειδικός φρουρός του 2011 που έχεις γίνει αστυφύλακας είναι λιγότερος από τον δικό μου. Στο λέω μετά βεβαιότητας διότι έχουμε σειρές σου! Καλό μεσημερι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης