Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Καλά το ότι δεν έχει λεφτά η αστυνομία είναι αλήθεια, αλλά δε μπαίνουμε για τα λεφτά στην Αστυνομία! Κάνε τη δουλειά σου και άσε τις φιλοσοφίες για το ποιος φταίει. Χαιρετίσματα στο διοικητή της Δίας! )

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

EcoMike έγραψε: Καλά το ότι δεν έχει λεφτά η αστυνομία είναι αλήθεια, αλλά δε μπαίνουμε για τα λεφτά στην Αστυνομία!Κάνε τη δουλειά σου και άσε τις φιλοσοφίες για το ποιος φταίει. Χαιρετίσματα στο διοικητή της Δίας!)

Δεν είμαι Δίας φίλε... Ούτε δράση για μα σε γλιτωσω από τον κοπο :) ανάλογα το ποσά θες για να ζήσεις ;) σίγουρα τον πρώτο χρόνο δεν έχει βασικά τα δυο πρώτα χρόνια μετά ανεβαινεις τα ξερεις να φανταστω ... Επίσης όσα έχει τα παίρνεις στην ώρα σου και δεν αγχώνεσαι ποτε και αν θα πληρωθείς η αν θα είσαι ασφαλισμένος... Επίσης σε σχέση με τα παιδιά που έχουν πτυχία και παίρνουν 600 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα με υπερωρίες το 1000αρικακι για αρχη με προγραμματακι δεν το λες και άσχημο αν και υπάρχουν υπηρεσίες που δεν πληρώνεται ο κίνδυνος για την ζωή σου... Παρολαυτα γράψε ότι θες απλά Μην κλαίγεσαι η να κλαις με Όμορφο τρόπο βρισιές και τέτοια δεν μου αρεσουν και ελπιζω μα τα βλέπει κάποιος admin... Να εκφέρεις την άποψη σου κόσμια... Γιατί δικαίωμα σου να κλαις δικαίωμα μου να μπαίνω και να διαβάζω και να μην βλέπω άσχημες φράσεις όπως μπασταρδα και αλλά που γράφεις...
Green Avenger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Green Avenger »

EcoMike έγραψε:Εκεί που δουλεύω έρχονται πολλοί αστυνομικοί καθημερινά και παρακαλάνε για κάνα μαύρο μεροκαματακι, μηπως θες να σε δικτυωσω να βγάλεις κάνα εξτραδακι γιατί βλέπω έχεις ελεύθερο χρόνο και μπαίνεις εδώ μέσα!
Player7,GreekRanger,Frouros97,EcoMike

ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ 100 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Το μπασταρδα το γράφω για αυτούς που αποφάσισαν για τα μορια όχι για άτομα εδώ μέσα!

Green Avenger
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Green Avenger »

player7,Greekranger,frouros97,ecomike ειναι ακριβως το ιδιο πρωσοπο. το '19 ηταν ο ι'μακ αν θυμαμαι καλα.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

EcoMike έγραψε: Το μπασταρδα το γράφω για αυτούς που αποφάσισαν για τα μορια όχι για άτομα εδώ μέσα!

Κατάλαβα για ποιον το έγραψες φιλαράκι μου εδώ όμως είναι forum που έχει πρόσβαση ο καθένας από ένα μικρό παιδί μέχρι τον οποιονδήποτε... Όποτε πρέπει να μιλάμε Κόσμια και η κάθε άποψη είναι σεβαστή... Οι εκφράσεις αυτές δεν επιτρέπονται όπως και άλλες από άλλους φίλε ... (δεν θα κάτσω να σου ξαναπώ πως δεν έχει λογική ότι βρίζεις κάποιον για μόρια από την στιγμή που εσυ ο ίδιος έχασες την Ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου... Αφήνοντας την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου ελπιζω να το καταλαβαίνεις αυτό όπως καταλαβαίνω και γω πως είσαι άλλος ένας ελληναρας που αντί να πει ρε τι έκανα εγώ λάθος φταίει η κυβέρνηση η αντιπολίτευση ο γείτονας εκτός από τον ίδιο :) )
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Η αλήθεια είναι έχασα την ευκαιρία να παίρνω διπλό μισθό, αλλά δε πειράζει συνεχίζω με τον έναν! Για κάνα 2 μέρες θα κλαίω ακόμα!

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

EcoMike έγραψε: Η αλήθεια είναι έχασα την ευκαιρία να παίρνω διπλό μισθό, αλλά δε πειράζει συνεχίζω με τον έναν!Για κάνα 2 μέρες θα κλαίω ακόμα!

Μα δεν είναι οι δυο μερες έχεις τώρα 4 μερες που έχεις ξεσπάσματα... Και μάλιστα με άσχημο τρόπο... Μείνε με το ένα μεροκαματο αφού είναι και καλά τα χρήματα όπως λες προσπάθησε για οππι και αν δεν μπεις όλα καλά υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ούτε ένα αλλά δεν κάθονται να βρίζουν η να τα βάζουν με την κυβέρνηση... Μπορουσες να βγάλεις το διπλώματα κι σου όπως παιδιά που μπήκαν το 2019 άλλοι πήγαν δεύτερη φορα λύκειο να ανεβάσουν βαθμό αυτοί δηλαδή πρέπει να τα ρίχνουν στην κυβέρνηση; Εσυ δεν έβγαλες το διπλωματακι τόσα χρόνια γιατί ; Γιατί δεν το ήθελες τόσο όσο λες και στο κάτω κάτω γιατί δεν έδωσες πανελλήνιες; Εγώ έδωσα 2 φορες και συγχρόνως εβγαζα διπλώματα και αλλά... Άρα μην ακούω παράνοιες για τα λάθη μας όχι μόνο από σενα από όλους... Μάγκες όλοι είχατε έστω μια ευκαιρία πιο δύσκολα για τους πιο νέους ναι αλλά είχαμε ... Οποίος το ήθελε πολύ η ξανά έδινε πανελλήνιες η έβγαζε τα μόρια του όλα και δοκίμαζε... Αυτοκριτική και ψυχραιμία
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Καλές υπηρεσίες Τζόνι ίσως συνεργαστούμε στο μέλλον!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Σωτηρης »

EcoMike έγραψε: Η αλήθεια είναι έχασα την ευκαιρία να παίρνω διπλό μισθό, αλλά δε πειράζει συνεχίζω με τον έναν!Για κάνα 2 μέρες θα κλαίω ακόμα!

Καλά χαλάρωσε λιγάκι μεγάλε. Φαντάζομαι θα είσαι από αυτούς που φοράνε οκλει γυαλιά, τσαντάκι στο μηρό και κάθεσαι έξω από κάνα σπίτι κάνα 10ωρο για κάνα 30αρι. Σε πονάει πολύ και φαίνεται που ξαφνικά απαξιώνεις το σώμα της αστυνομίας
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

EcoMike έγραψε: Καλές υπηρεσίες Τζόνι ίσως συνεργαστούμε στο μέλλον!
Μακάρι φιλαράκι μου κάθε καλό και σε σενα και σε όλους εδώ μέσα... Με χαρά θα περιμενουμε τους νέους συναδέλφους να τους βοηθήσουμε και να τους προστατέψουμε σε αυτό το δύσκολο έρχομαι που θα έχουν γιατί θα είναι πολύ δύσκολο ... Η αστυνομία δεν θέλει μπράτσα ειδικά αυτές τις εποχές πρώτα πρέπει να δουλεύει το μυαλό μετά η άριστη γνώση της νομοθεσίας και έπειτα τα αλλά... Και όσοι μπείτε μην περιμένετε μόνο την σχολη διαβάστε νόμους άρθρα τα παντα να ξέρετε να μιλήσετε και να συμπεριφερθείτε... Καλή επιτυχία σε όλους
El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Johnny94 έγραψε:
EcoMike έγραψε: Καλές υπηρεσίες Τζόνι ίσως συνεργαστούμε στο μέλλον!
Μακάρι φιλαράκι μου κάθε καλό και σε σενα και σε όλους εδώ μέσα... Με χαρά θα περιμενουμε τους νέους συναδέλφους να τους βοηθήσουμε και να τους προστατέψουμε σε αυτό το δύσκολο έρχομαι που θα έχουν γιατί θα είναι πολύ δύσκολο ... Η αστυνομία δεν θέλει μπράτσα ειδικά αυτές τις εποχές πρώτα πρέπει να δουλεύει το μυαλό μετά η άριστη γνώση της νομοθεσίας και έπειτα τα αλλά... Και όσοι μπείτε μην περιμένετε μόνο την σχολη διαβάστε νόμους άρθρα τα παντα να ξέρετε να μιλήσετε και να συμπεριφερθείτε... Καλή επιτυχία σε όλους
Πως να κάνουμε ψυχραιμία όταν άτομα σαν εσένα με θητεία στην αεροπορία θα μπούνε για μια θέση

στο δημόσιο;

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σωτηρης έγραψε:

Καλά χαλάρωσε λιγάκι μεγάλε. Φαντάζομαι θα είσαι από αυτούς που φοράνε οκλει γυαλιά, τσαντάκι στο μηρό και κάθεσαι έξω από κάνα σπίτι κάνα 10ωρο για κάνα 30αρι. Σε πονάει πολύ και φαίνεται που ξαφνικά απαξιώνεις το σώμα της αστυνομίας
Από αυτούς που σταματάμε και μας κοιτάνε σαν ερωτευμένοι στον εξοπλισμό μας ... Και λένε α ρε ***** το ποσό θα ήθελα να είμαι στην θέση τους ή μας βρίζουν γιατί δεν τα κατάφεραν πισώπλατα παντα γιατί μπροστά μας τις κοτούλες ... Ε δουλεύω γιαυτον και είμαι καλό παιδί και ήθελα να είμαι σαν εσάς αυτά ακούω όποτε σταματάω τέτοιους που το παίζουν μπράβοι ... Κατά τα αλλά παρακαλάνε οι συναδελφοι να φυλάνε κανέναν για να βγάλουν εξτραδακι... Αχαχχαχα αν ήταν τόσο καλά θα παρατούσανε την αστυνομία το δημόσιο το 8ωρακι η 6ωρακι και απλά θα γίνονταν όλοι σεκιουριτι επωνύμων να τους συμπεριφέρονται όπως γουστάρουν και να κάνουν σταθερό με αβέβαιο μέλλον...
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

El Chapo έγραψε:Πως να κάνουμε ψυχραιμία όταν άτομα σαν εσένα με θητεία στην αεροπορία θα μπούνε για μια θέσηστο δημόσιο;

El chapo ειδικές δυνάμεις στρατό πτυχιο αγγλικά όλα τα είχα και τα έβγαλα... Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά το 2021 υπάρχουν άτομα Που δεν έχουν τελειώσει μόνο επάλ και ειδικές δυνάμεις φιλαράκι... Υπάρχουν και άτομα Που γουστάρουν και είναι μάχιμοι αλλά και μορφωμένοι κάτι αντίθετο από σενα... Επίσης αν ήξερες σε έναν χρόνο που έχω συμμετάσχει στην αστυνομία και τι έχω δει εκει που είχα την τύχη να πάω θα κατεβάζεις το κέφαλο αδερφέ... Δεν ξερεις με ποιον μιλας γιαυτο χαλαρωσε και κάνε τα χαρτάκια σου για οππι και αν μπεις εκει θα μαι να σε προστατέψω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 04, 2021 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Και αν έμπαινα για το δημόσιο δεν θα ήμουν εκει φίλε Που είμαι :)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης