Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Επισης λες δεν θελουμε να μπουμε διας να καβαλαμε μηχανη και να εχουμε ΟΠΛΟ. Μαλλον δεν ξερεις που κανεις χαρτια. Στην αστυνομια κανεις χαρτια και οι αστυνομικοι εχουν οπλο... Μαλλον πολλοι νομιζεται οτι επειδη εχουμε ενα πτυχιο εχουν φτιαξει πτερυγα με γραφεια να παμε... Μαγκες δεν ειναι προκηρυξη τραπεζας, προκυρηξη αστυνομιας ειναι* δεν βγαλω χολη και εγω πτυχιο εχω αλλα ελεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Κυρ Απρ 04, 2021 2:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Η δυσλεξία είναι Ι3 σύμφωνα με τον στρατιωτικό κώδικα σωματικής ικανότητας, που ισχύει και στα σώματα ασφαλείας.
Στείλτε επιστολές, τις βλέπουν όλες. Αν στείλετε στο γραφείο του κουλη τις διαβάζουν στον ίδιο. Και στην διαβούλευση τα διάβασαν όλα τα σχόλια.
Με επιστολές άλλαξαν και εδώ τα μόρια δεν ήρθε θεία φώτιση στον πασοκτζη.
Στείλτε επιστολές, τις βλέπουν όλες. Αν στείλετε στο γραφείο του κουλη τις διαβάζουν στον ίδιο. Και στην διαβούλευση τα διάβασαν όλα τα σχόλια.
Με επιστολές άλλαξαν και εδώ τα μόρια δεν ήρθε θεία φώτιση στον πασοκτζη.
Όντως άλλαξε όλο αυτό με επιστολές; Τώρα κατά πόσο γίνεται να αλλάξει κάτι Αφού έχει βγει ήδη ΦΕΚ δεν ξέρω. Αλλά οι επιστολές που έστειλαν κάποιοι, λίγοι βέβαια για διάφορες προκηρύξεις έπιασαν τόπο.
-
Rousfetis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 16
Μαγκες το λεγαμε απ την σρχη οτι η προκήρυξη ειναξ βυσματικη για μας του αει τζιδες με θητεια στη δαπ και την πασπ. Τοσα χρονια στα γραφεια στη μεσογειων και στα τραπεζάκια σε εκλογες, φασαριες σε συνελευσεις με κατσαριδομαλλιαδες, διαπραγματευσεις με καθηγητες για μα τους κάνουμε πρυτανεις. Ελεος ρε μαγκε ποιος αλλος ξερει καλυτερα το ελληνικο πανεπιστημιο;
Ο αλλος εντωμεταξυ νομιζει οτι θ τρωμε ξυλο... Αγορι μου σε αιθοσυρε θ ειμαστε με τ πολιτικα ρουζα και θ παρακολουθουμε μαθηματα χαλαρα, πρασινη κατατχας στολη δεν φοραμε μονο μπλε... Επισης εκομαικ μπορείς ν δωσεις πανελληνιες και εσυ και ν μπεις με επομενη προκηρυξει π εχει θ εχει οριο 18 45.
Μια νεα μερα ανατελλει με τη δαδα ανοιχτη.
Επισης πειτε στους ειδικους φρουρους ν βαζουν κννα μπερε εξω γτ συμφωνα με τον κανονισμο δσν προβλεπονται ν ειναι ασκεπεις. Επισης τους οππι δεν τους πιανουν καν γτ πολυ απλα δεν λογοδοτουμε στην ελας αλλα στους πρυτανεις και στο προπο.
Ο αλλος εντωμεταξυ νομιζει οτι θ τρωμε ξυλο... Αγορι μου σε αιθοσυρε θ ειμαστε με τ πολιτικα ρουζα και θ παρακολουθουμε μαθηματα χαλαρα, πρασινη κατατχας στολη δεν φοραμε μονο μπλε... Επισης εκομαικ μπορείς ν δωσεις πανελληνιες και εσυ και ν μπεις με επομενη προκηρυξει π εχει θ εχει οριο 18 45.
Επισης πειτε στους ειδικους φρουρους ν βαζουν κννα μπερε εξω γτ συμφωνα με τον κανονισμο δσν προβλεπονται ν ειναι ασκεπεις. Επισης τους οππι δεν τους πιανουν καν γτ πολυ απλα δεν λογοδοτουμε στην ελας αλλα στους πρυτανεις και στο προπο.
-
Rousfetis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Προκηρυξη***
Μαγκες ειμαι απο κιν σορρυ για τα ορθογραφικα.
Μαγκες ειμαι απο κιν σορρυ για τα ορθογραφικα.
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Ακομα εκτος απο τους μη εχοντες ιδεα πτυχιουχους που απλα ειδαν προκ με πτυχια και ηρθαν και γραφουν τις μλκιες τους και καποιοι απο τους μη εχοντες πτυχιο που εχασαν μορια ηρεμηστε λιγο... Δεν ειναι σωστο να εκφραζεστε ετσι για ολους οσους εχουν πτυχιο θεωρωντας οτι ειναι ανικανοι και εθστε πιο ικανοι. Μορια απο διπλωματα ειχατε που δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ικανοτητα, κριμα για τα παιδια με τα ιεκ στ. Ασφαλειας. Γενικα δεν μπορουν να βγαλουν μια δικαια προκ κα ειναι κριμα για τα παιδια που κανουν ονειρα και αγαπανε το σωμα
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

Καντε τον ban ενας εχει γινει εριστικοςRousfetis έγραψε:Μαγκες το λεγαμε απ την σρχη οτι η προκήρυξη ειναξ βυσματικη για μας του αει τζιδες με θητεια στη δαπ και την πασπ.Τοσα χρονια στα γραφεια στη μεσογειων και στα τραπεζάκια σε εκλογες, φασαριες σε συνελευσεις με κατσαριδομαλλιαδες, διαπραγματευσεις με καθηγητες για μα τους κάνουμε πρυτανεις. Ελεος ρε μαγκε ποιος αλλος ξερει καλυτερα το ελληνικο πανεπιστημιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Κυρ Απρ 04, 2021 2:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Rousfetis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λογοκρισια ρε φιλε θα μουυ κάνεις;
Τετοια αστυνομια ονειρεύεσαι να φιμωνει τους πολιτες;
Ωραία μυαλά... Και κανεξς και υποδείξεις στους διαχειριστές δηλαδη εισαι και αυταρχικος και ρουφιανος.
Κριμα γτ κατι τέτοιοι κανουν τα λαθη στη νεα σμυρνη λαι μετα ερχεται ο πασοκος και βαζεις 1000 μορια στα πτυχια... Τους πηρατε στο λαιμο σας τα παιδια π περιμεναν αυτη τη προκηρυξη.
Τετοια αστυνομια ονειρεύεσαι να φιμωνει τους πολιτες;
Ωραία μυαλά... Και κανεξς και υποδείξεις στους διαχειριστές δηλαδη εισαι και αυταρχικος και ρουφιανος.
Κριμα γτ κατι τέτοιοι κανουν τα λαθη στη νεα σμυρνη λαι μετα ερχεται ο πασοκος και βαζεις 1000 μορια στα πτυχια... Τους πηρατε στο λαιμο σας τα παιδια π περιμεναν αυτη τη προκηρυξη.
Φίλε μου έχω πεθάνει στο γέλιο με το όνομα σου, Ρουσφετης 

-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Ρε δεν αλλαζει τιποτα μην ασχολειστε αλλο. Οσο για τα μηνυματα τζαμπα στελνετε οσοι στελνετε δεν τα βλεπει κανεις. Καλυτερα ασχολειθειτε με κατι αλλο.
-
Rousfetis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λεγομουν αλλιως αδερφε αλλα εβαλα βυσμα στη νομαρχια να μου αλλαξει το επιθετο.
Τωρα ονομαζομαι με ενα ονομα που αντικατοπτριζει αυτο που θαυμαζω και εκθειαζω ψυχη τε και σωματι
Το ρουσφετι.
Τωρα ονομαζομαι με ενα ονομα που αντικατοπτριζει αυτο που θαυμαζω και εκθειαζω ψυχη τε και σωματι
Το ρουσφετι.
Rousfetis έγραψε:Λεγομουν αλλιως αδερφε αλλα εβαλα βυσμα στη νομαρχια να μου αλλαξει το επιθετο.
Το ρουσφετι.

-
Rousfetis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Χρυσοχοιδη οσο εισαι οππι κανε και διδακτορικο και στα 5 χρονια π θ γινει η ενταξη στην ελας εκει σου λεω εγω τι θ γινει μετα... Κατευθειαν ειδικο επιστημονικο προσωπικο και ασε τον διασωστη ν λεει για μετρο και ακροπολη... Δεν μας τρομοκρατει φιλε... Το αει εινακ εδω ενωμενο δυνατο.
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
Σιγα μην παρεις μορια και στα κινεζικα επειδη εβλεπες τσακι τσαν οταν ησουν μικρος...Xrusoxoidis έγραψε:Έχω μιλήσει τουλαχοστον με 10 άτομα με πτυχία και λέμε να στείλουμε επιστολές να αλλάξει η μοριοδότηση και να δώσουν κάτι και γι τα μεταπτυχιακά μας γτ είναι άδικο και κρίμα.Ολοι μάγκες που έχουμε να στείλουμε επιστολές μπας και το βάλουν κι αυτό.
Περιμένω να δώσω και για τηη δεύτερη ξένη γλώσσα c2, κάνω μαθήματα... Λέτε να πάρω και από εκεί όπως κάποιοι ζητάνε που είναι εν πτυχίω;
Scott1926 έγραψε:Σιγα μην παρεις μορια και στα κινεζικα επειδη εβλεπες τσακι τσαν οταν ησουν μικρος...Xrusoxoidis έγραψε:Έχω μιλήσει τουλαχοστον με 10 άτομα με πτυχία και λέμε να στείλουμε επιστολές να αλλάξει η μοριοδότηση και να δώσουν κάτι και γι τα μεταπτυχιακά μας γτ είναι άδικο και κρίμα.Ολοι μάγκες που έχουμε να στείλουμε επιστολές μπας και το βάλουν κι αυτό.
Περιμένω να δώσω και για τηη δεύτερη ξένη γλώσσα c2, κάνω μαθήματα... Λέτε να πάρω και από εκεί όπως κάποιοι ζητάνε που είναι εν πτυχίω;
χαχαχαχαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες