Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Παιδιά αυτό που μας κάναμε είναι σκέτη πισοπλατη μαχαίρια έχω ξενερώσει παρά πολύ...
Shadow2 έγραψε:Παιδιά αυτό που μας κάναμε είναι σκέτη πισοπλατη μαχαίρια έχω ξενερώσει παρά πολύ...
Και εγω εχω απογοητευτει απιστευτα. Μας απεκλεισε ολους
Καλησπέρα παιδιά, γράψτε μια τα μόρια σας και την κατηγορία σας, με την καινούργια μοριοδότηση να δούμε περίπου πόσο θα παίξουν γιατί είμαστε κάμποσα παιδιά εδώ μέσα.Εγώ είμαι Β 2400.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Η βάση θα είναι 2900 στοίχημα.
2400 με πτυχίο;nik0s10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, γράψτε μια τα μόρια σας και την κατηγορία σας, με την καινούργια μοριοδότηση να δούμε περίπου πόσο θα παίξουν γιατί είμαστε κάμποσα παιδιά εδώ μέσα.Εγώ είμαι Β 2400.
Εμείς που είμαστε με τρία μαθήματα πριν το πτυχίο υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτηθουμε η όχι;
Στους εποπ ναι. Εδώ όχι. Τουλάχιστον δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το ΦΕΚ.EIRINI96 έγραψε:Εμείς που είμαστε με τρία μαθήματα πριν το πτυχίο υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτηθουμε η όχι;
Λογικά μόνο οι κάτοχοι των πτυχίων θα μοριοδοτηθουν
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
3350 στην Α
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosM82 την Σάβ Απρ 03, 2021 4:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακάρι να γίνει κάτι τέτοιοEIRINI96 έγραψε:Εμείς που είμαστε με τρία μαθήματα πριν το πτυχίο υπάρχει περίπτωση να μοριοδοτηθουμε η όχι;
-
GiorgosM82
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 193
Μεγαλη αδικια αν δεν δωσει μορια και στους σπουδαστες αφου θα δωσει τοσα στα πτυχια. Δηλαδη αυτος που ειναι 3 ετος δεν εχει πανεπιστημιακη νοοτροπια και καλα. Τα παιδια επισης με το ιεκ στελεχος επρεπε να τους δινει τουλαχιστον 500 μορια, και ακομα δεν επρεπε να μειωσει τις αλλες μοριοδοτησεις, τα 1000 μορια στα πτυχια ηταν υπεραρκεταγια να μπουν πτυχιουχοι στο θεσμο, με το μειωσει τα αλλα ουσιαστικα το βαζει σαν προαπαιτουμενο... Γενικα κακη μοριοδοτηση και αυτη
Γιώργο εμάς ουσιαστικά μας απέκλεισε εντελώς.
Μακάρι να γίνει κάτι και για εμάς. Η καρδια μου με έπιασε πάλι με αυτά που διαβάζω.

Τουλάχιστον αυτούς που χρωστάνε λίγα μαθήματα δηλαδή μέχρι 4-5 πρέπει να τους μοριοδοτησει. Είναι πολύ κριμα
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Παιδιά συμφωνώ τα μορια που εκοψε απο ε. Δ και οχηματα ηταν παρα πολλα... Απλά τωρα θεωρώ πως τα ατομα που θα μπουν οι περισσοτεροι δεν εχουν καταλάβει που μπαίνουν και ειδικά τον πρώτο καιρό πόσο σοβαρά θα είναι τα πραγματα και ειδικά μετά το τελος τις βαρδιας που θα σε περνουν απο πισω να δουν που μένεις αυτά θα γίνουν οσοι μπουν να μπουν ψιλιασμένοι και να 3ερουν που μπαίνουν ειδικότερα οι γυναίκες που εντάξει ισως να μην εχουν ζήσει καταστάσης τέτοιες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες