τι να πουμε κι εμεις η γενιά του 93; Εχεις κι εσυ τα δικια σου... Αλλα εμεις τι να πουμε; Που μας πεταξαν εξω και απο εποπ και με αυτη την φωτογραφικη προκυρηξη μας πεταν εξω επισηςydneas έγραψε:Παιδιά τι να πούμε και εμείς που έχουμε ένα μόνο μάθημα για να πάρουμε το πτυχίο
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
27 είμαι jonnhy! Παπαλα η αστυνομία!
Ρε μάγκες σρυ κιολας κατάλαβαινω την πίκρα σας αλλά να σας πω κάτι. Όλοι μα όλοι σε όλες τις ηλικίες είχαμε μια ευκαιρία... Οι πιο άτυχοι ήταν του 92 91 γιατί είχαν μόνο μια σε ΕΦ και γενικα σε προκηρύξεις ... Όλοι οι άλλοι του 90 Ας πουμε είχαν δυο και με χαμηλά μόρια και οι υπόλοιποι πιο μικροί είχαν και θα έχουν ευκαιρίες με αυτή την κυβέρνηση γιατί με την προηγούμενη δεν βγήκε ούτε μια παρά μόνο για εποχικούς πυροσβέστες... Όταν δεν βγαίναν λέγαμε α δεν βγάζουν τώρα που βγάζουν μας πειράζουν τα μόρια τι να κάνουμε ρε φίλε παντα έτσι ήταν... Άλλοι αποφασίζουν και γω θεωρώ λάθος να δίνει τόσα μόρια στα πτυχία αλλά έπρεπε να παίρνουν όπως και αλλά που μοριοδοτούν θα πρεπε να είναι σαν την Αμερική σχολη και οποίος επιβιώσει αλλά είμαστε στην Ελλάδα απλά δεν μπορώ να βλέπω άτομα να βρίζουν να κλαίγονται ότι παντα τους φταίει κάποιος άλλος... Η κυβέρνηση η ο καθένας αυτό είναι το κακό του έλληνα και ρωτάω ευθέως όλους εσάς που κράζετε το 2019 γιατί δεν κάνατε τε χαρτιά σας; Τουε έφταιγε η μεγάλη βάση; Γιατί δεν προσπαθήσατε με οποίο τρόπο μπορείτε να βγάλετε περισσότερα όπως άλλοι αφού το θέλατε τόσο; Για απάντησε μου ecomike και πες και την ηλικία σου
Αδερφέ καταρχάς μην απογοητεύεσαι... Δεν τελειώνει τίποτα εξάλλου η οππι δεν είναι αστυνομία... Είναι κάτι άλλο και μετά τμήματα θα πηγαίνατε στανταρακι ...5 χρόνια πεταμένα αν είσαι και μεγάλος που να πας σε μάχιμη υπηρεσία στα 33 από την αρχη να είσαι πάνω σε μια Μηχανή; Δεύτερον μην τρελένεστε και βγάζετε θυμό... Πίστη στον θεό και όλα καλά θα πάνε η τύχη του καθένα δεν ξερει τι του γραφειEcoMike έγραψε: 27 είμαι jonnhy!Παπαλα η αστυνομία!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Είσαι πολύ άτυχος φίλε κρίμα.ydneas έγραψε:Παιδιά τι να πούμε και εμείς που έχουμε ένα μόνο μάθημα για να πάρουμε το πτυχίο
Το 2019 λόγω των απεργιών δε πρόλαβε να εκδοθεί το δίπλωμα φορτηγού, θα έμπαινα ως επιλαχών με 2600. Δε πειράζει jonnhy παίρνει ο πολύτεκνος 300 και μεις που έχουμε ιεκ μας δίνει μόνο 200, αμα εσύ αυτό το βλέπεις σωστό οκ μπορεί εγώ να είμαι τρελός!
Το απαξιωνουν εντελώς το ιεκ, αλλά ο πολύτεκνος πολύτεκνος με την 300αρα του!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Όλοι ελπίζουμε να ξαναβγάλει για να διορθωσει αυτήν την ανοησία.EcoMike έγραψε:27 είμαι jonnhy!Παπαλα η αστυνομία!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

Το ότι δίνουν 200 στο ΙΕΚ δεν φταίει ο πολύτεκνος. Το υπουργείο βάζει την μοριοδοτηση. Αυτοί έβαλαν τα πτυχία με 1000 μόρια μέσα.EcoMike έγραψε:Το 2019 λόγω των απεργιών δε πρόλαβε να εκδοθεί το δίπλωμα φορτηγού, θα έμπαινα ως επιλαχών με 2600.Δε πειράζει jonnhy παίρνει ο πολύτεκνος 300 και μεις που έχουμε ιεκ μας δίνει μόνο 200, αμα εσύ αυτό το βλέπεις σωστό οκ μπορεί εγώ να είμαι τρελός!
Αδερφέ συμφωνώ μαζί σου δεν είπα αυτό και γω δεν ήμουν πολύτεκνος και με πείραξε ... Δικιο έχεις τον θυμό δεν καταλαβαίνω; Και όχι μόνο από σενα... Εγώ φίλε εβγαλα όλα τα διπλώματα και πήγα στρατό από τα 18 αν και είχα περάσει σε πανεπιστήμιο γιατί πολύ Απλά ήθελα να κάνω αυτό και μόνο αυτό... Και το εβγαλα το διπλωμα όταν ήταν η προηγούμενη κυβέρνηση και ήξερα πως δεν προκειται να βγει ποτε... Και μου έδωσε μια Μόνο ευκαιρία η κυβέρνηση και μπήκα γιατί έκανα ότι μπορούσα να βγάλω χωρίς καν να ξέρω αν θα βγει είπα ότι μπορώ θα το βγάλω και ότι γίνει δεν έκραξε τους πολύτεκνους που μπορούσαν να μου φανε τις θέσεις το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς όχι οι άλλοι... Όλοι είχαμε από μια ευκαιρία εγώ και εσυ πιο λίγες μια βασικάEcoMike έγραψε: Το 2019 λόγω των απεργιών δε πρόλαβε να εκδοθεί το δίπλωμα φορτηγού, θα έμπαινα ως επιλαχών με 2600.Δε πειράζει jonnhy παίρνει ο πολύτεκνος 300 και μεις που έχουμε ιεκ μας δίνει μόνο 200, αμα εσύ αυτό το βλέπεις σωστό οκ μπορεί εγώ να είμαι τρελός!
Και γω τα διπλώματα όλα τα έχω και στρατό από τα 19... Και ιεκ έκατσα 2,5 χρόνια! Το 2019 μα πηδηξανε οι τριτεκνοι φέτος οι πτυχιούχοι του Χάρβαρντ!
Ρε φίλε δεν ειχες όμως το φορτηγό... Γιαυι δεν τα έβαλες με σενα αν το εβγαζες από μικρος τώρα θα ήσουν συνάδελφος... Σου ξαναλέω έχεις δικιο αλλά δεν μπορώ να ακούω πόλης μας φταίνε παντα οι άλλοι... Μάγκες ξεκολλατε οποίος το θέλει πολύ κάνει τα παντα που μπορεί... Βγάζει ότι έχει και ξαναλέω εγώ και ο εκομαικ είχαμε από μια ευκαιρία άλλοι πιο πολλές αλλά όλοι είχαμε έστω μια οποίος έβγαλε τα παντα και δεν μπήκε είναι καλά Με τον εαυτό του οι υπόλοιποι είχαμε να λέγαμε
Νταξει ρε μεγάλε δε πειράζει δουλειά έχω καλή απλά για τη καυλα ήθελα αστυνομία. Σε 3 μέρες θα μου χουν περάσει τα νεύρα!
- ptyxioyxos
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 7
Παιδιά η ηλικία θα αυξηθη όταν βάζει 600 μόρια σε πολύτεκνους γονείς σημαίνει ότι αυτός που έχει 4 παιδιά είναι πάνω από 30
Ολο αυτο δεν θα λειτουργησει που πανε να κανουν στα ΑΕΙ και ζητημα αυτη η υπηρεσια Να κρατησει 6 μηνες το πολυ. Ας ελπισουμε να καταλαβουν στην πορεια την χαζομαρα που κανανε. Και ας ελπισουμε να ξαναβγαλει καποτε και να μας πιασει το οριο ηλικιας.
Αδερφέ μου καλε αν καταλαβες δεν στην λέω απλά θέλω να υπάρχει αυτοκριτική και σε εμάς για την ζωή μας γενικα... Δεν φταίνε παντα οι άλλοι... Και να κάνετε όλοι τα χαρτιά σαςEcoMike έγραψε: Νταξει ρε μεγάλε δε πειράζει δουλειά έχω καλή απλά για τη καυλα ήθελα αστυνομία.Σε 3 μέρες θα μου χουν περάσει τα νεύρα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες