Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Τώρα θα μιλησει η Υπουργος παιδείας στο ΑΝΤ1
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 178
Σαν χρονοδιάγραμμα η εκπαίδευση πότε ξεκινάει;
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαΔιασωστης31 έγραψε:Τα μηνύματα τα εγκρίνω μόνο και μόνο για να βλέπουν οι άλλοι τι άτομα θα προσλάβει η νδουλα.Εγω ξέρω που θα πάτε μετά με συριζα αλλά το κρατάω για έκπληξη. Συνάδελφοι θα είμαστε
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 81
Καλημερα κυριοι... Γραψτε μας λιγο εμας τους αχρηστους που δεν τελειωσαμε πανεπιστημιο για να μπουμε σε μια προκυρηξη το τι εχετε τελειωσει ρε σαταναδες... Γιατι ξαφνικα σας πειραξε η μοριοδοτηση του διπλωματος φορτηγου και του ιεκ...
Προβλέπω παντως μειωμένο αριθμό αιτήσεων συνολικά σε σχέση με άλλες προκηρύξεις ειδικών φρουρών...
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
gionbill έγραψε:Προβλέπω παντως μειωμένο αριθμό αιτήσεων συνολικά σε σχέση με άλλες προκηρύξεις ειδικών φρουρών...
Φιλαράκι με τέτοια ανεργία που υπάρχει στη χώρα μας με τόσους πτυχιούχους που είναι ντελιβεράδες είναι σουβλατζήδες οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν της 15.000...
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
οι βάσεις στην προκήρυξη θα είναι λίγο τρελές δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τι βάσεις εγώ έχω 2960 μόρια και δεν ξέρω αν είμαι μέσα η όχι για Α κατηγορία. Αν δεν είμαι μέσα θα είμαι λογικά στους επιλαχόντες αλλά πιστεύω 2800-3000 εκεί γύρο θα είναι οι βάσεις. Αλλά γενικά δεν μου άρεσε η μοριοδοτηση δίνη λίγα μόρια χωρίς δυνατότητα να προσπαθήσει ο υποψήφιος να αυξήσει τα μόρια του, δηλαδή αν έδιναν μόρια σε μηχανές η και σε αλλά διπλώματα θα ήταν πιο εύκολα να μαζέψεις μόρια τώρα ξέρουμε ότι όλοι λίγο πολύ 100 μόρια θα έχουμε αρκεί να έχεις ένα μόνο δίπλωμα. Γενικά Δεν μου άρεσε η μοριοδοτηση για το στρατό και τα διπλώματα. Αλλά τι να κάνουμε αφού είναι έτσι τα μόρια θα πορευτούμε με αυτά όλοι μας πρέπει να κάνουμε τι προσπάθεια μας, και ότι γίνει
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Shadow2 έγραψε:gionbill έγραψε:Προβλέπω παντως μειωμένο αριθμό αιτήσεων συνολικά σε σχέση με άλλες προκηρύξεις ειδικών φρουρών...
Φιλαράκι με τέτοια ανεργία που υπάρχει στη χώρα μας με τόσους πτυχιούχους που είναι ντελιβεράδες είναι σουβλατζήδες οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν της 15.000...
Είναι δεδομένο οτι οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν της 15.000
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

Νομιζεις οτι σε ολους αρεσει η αστυνομια; Κατσε να δεις μολις καταλαβουν αυτο που πανε να κανουν γιατι να ξερετε οτι αυτοι που θα μπουν σιγουρα θα περασουν δυσκολα. Ο κοσμος και γενικοτερα ο πανεπιστημιακος κοσμος δεν θα τους χωνευει. Για αυτο μαγκες εσεις με τα πτυχια πριν οτιδηποτε κανετε σκεφτειτε το γιατι μετα θα το μετανιωσετε.
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Kostasdim έγραψε:Νομιζεις οτι σε ολους αρεσει η αστυνομια; Κατσε να δεις μολις καταλαβουν αυτο που πανε να κανουν γιατι να ξερετε οτι αυτοι που θα μπουν σιγουρα θα περασουν δυσκολα. Ο κοσμος και γενικοτερα ο πανεπιστημιακος κοσμος δεν θα τους χωνευει. Για αυτο μαγκες εσεις με τα πτυχια πριν οτιδηποτε κανετε σκεφτειτε το γιατι μετα θα το μετανιωσετε.
Γενικά η αστυνομία είναι δύσκολη. Και σίγουρα θα υπάρξουν παιδιά που ενώ το ήθελαν αποφάσισαν να φύγουν διότι δεν θα μπορούσαν να αντεπεξέρθουν. Σίγουρα θέλει σκέψη αλλά άλλο στην θεωρία και άλλο στην πράξη
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

Τελικα η εκπαιδευση αυτων ποτε ξεκιναει ξερει κανεις;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Kostasdim έγραψε:Τελικα η εκπαιδευση αυτων ποτε ξεκιναει ξερει κανεις;
Αρχικά ας ξεκινήσουν τα χαρτία και για τι εκπαίδευση βλέπουμε τι θα γίνει
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

ο γενικός βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου μπορει να αλλάξη; Δηλαδη μπορώ εγω να αυξήσω το απολυτήριο μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostantinos2017 την Σάβ Απρ 03, 2021 12:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostasdim
- Αντισυνταγματάρχης

Kostantinos2017 έγραψε:ο γενικός βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου μπορει να αλλάξη; Δηλαδη μπορώ εγω να αυξήσω το απολυτήριο μου;
xaxa πως θα το κανεις αυτο ρε μαγκα;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

Kostasdim έγραψε:Kostantinos2017 έγραψε:ο γενικός βαθμός Απολυτηρίου Λυκείου μπορει να αλλάξη; Δηλαδη μπορώ εγω να αυξήσω το απολυτήριο μου;
xaxa πως θα το κανεις αυτο ρε μαγκα;
Για αυτό ρωτάω πληροφορίες φίλε μου για να μάθω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες