Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από billopc »

Μία ερώτηση όποιος γνωρίζει παρακαλώ έχω στείλει τα χαρτιά μου για εποπ αεροπορία για την ειδικότητα Αμύνης Αεροδρομίων και έβαλα μόνο το απολύτήριο λυκείου φοβήθηκα να βάλω και την βεβαίωση της σχολής που σπουδάζώ αν την έβαζα θα μετρούσε εχτρά; Αν ναι γίναιτε ν στείλώ ξανά τα χαρτιά διορθομένα και πώς;
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rania_23 »

billopc έγραψε: Μία ερώτηση όποιος γνωρίζει παρακαλώ έχω στείλει τα χαρτιά μου για εποπ αεροπορία για την ειδικότητα Αμύνης Αεροδρομίων και έβαλα μόνο το απολύτήριο λυκείου φοβήθηκα να βάλω και την βεβαίωση της σχολής που σπουδάζώ αν την έβαζα θα μετρούσε εχτρά; Αν ναι γίναιτε ν στείλώ ξανά τα χαρτιά διορθομένα και πώς;

Η βεβαιωση της σχολης μετραει εξτρα μονο εαν στις γραμματικες γνωσεις που ζηταει η ειδικοτητα στην προκηρυξη αναφερεται και η σχολη σου. Στην Αμυνης Αεροδρομιων ζηταει Λυκειο, καλα εκανες και δεν την εστειλες.
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από billopc »

Δηλαδή αν έβαζα και την βεβαίωση της σχολής για την θέση άμυνας αεροδρομίων δεν θα έπαιρνα τα εχτρά ; Δηλαδή ούτε το lower μετράει ούτε το ecdl για αθτήν την θέση
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από billopc »

Και η βεβαίωση σπουδών που αναφέρει ότι παίρνει 350 μονάδες για ποιά θλεση αναφέρετε;
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

billopc έγραψε: Δηλαδή αν έβαζα και την βεβαίωση της σχολής για την θέση άμυνας αεροδρομίων δεν θα έπαιρνα τα εχτρά ; Δηλαδή ούτε το lower μετράει ούτε το ecdl για αθτήν την θέση

Το lower και το ecdl μετρανε για ολες τις θεσεις. Αλλα τα πτυχια και οι βεβαιωσεις απο Σχολες μετρανε μονο οπου τα ζητανε. Κι εγω την ιδια ειδικοτητα με εσενα δηλωσα και πηρα τηλ. Στην αεροπορια και μου ειπαν να μην την βαλω τη βεβαιωση απο τη Σχολη μου.
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

billopc έγραψε: Και η βεβαίωση σπουδών που αναφέρει ότι παίρνει 350 μονάδες για ποιά θλεση αναφέρετε;

Αναφερεται στις θεσεις που ζητανε ατομα και απο ΑΕΙ-ΤΕΙ και απο Λυκειο-ΕΠΑΛ κλπ. Εκει θα παρει τα μορια αυτος απο το ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Δηλαδη εγω που δηλωσα αστυνομικος τι πρεπει να χω τελειωσει; Σχολές της Αστυνομιας!Εικόνα Πηρα τηλ και ρωτησα και μου ειπαν να στειλω την βεβαιωση της σχολης μου αν ειμαι φοιτητρια και αν εχω περασει το πρωτο ετος να παρω τα αναλογα μορια! Δεν λεω οτι να ναι!
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Nansy_L έγραψε: Δηλαδη εγω που δηλωσα αστυνομικος τι πρεπει να χω τελειωσει;   Σχολές της Αστυνομιας!Εικόνα Πηρα τηλ και ρωτησα και μου ειπαν να στειλω την βεβαιωση της σχολης μου αν ειμαι φοιτητρια και αν εχω περασει το πρωτο ετος να παρω τα αναλογα μορια! Δεν λεω οτι να ναι!

Εγω που δηλωσα Αμυνης Αεροδρομιων μου ειπαν οτι ζηταει Λυκειου και συμφωνα με αυτο θα μοριοδοτηθω. Τωρα επειδη ξερω οτι κι αυτοι ειναι ασχετοι οι πιο πολλοι δεν θα επιμεινω. Μπορει να ειπαν λαθος σ΄εμενα, μπορει να ειπαν λαθος και σ΄εσενα. Τι να πω!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Στειλε οτι εχεις δεν θα σου πειραξει κανεις τον φακελο απλα θα κρινουν αυτοι ποια απο τα χαρτια που τους εστειλες μοριοδοτουνται! Αλλα αυτοι που σπουδαζουν παιρνουν μορια το ξερω αυτο γιατι και περσι που εδινα για στρατο στα αποτελεσματα τα τελικα που μαθαιναμε τα μορια η σχολη μου ειχε μετρησει!Εικόνα
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παντως απο ενημερωση χαλια! Αλλα λενε στον ενα αλλα στον αλλο! Αντε να μπουμε εμεις να βαλουμε μια ταξη! Χαχαχαχα! Καλη μας επιτυχια!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Χαχαχαχα πες το ψεματα! Γι αυο στειλε οτι εχεις και δεν εχεις για να εισαι μεσα! Καλη επιτυχια και σε σενα Ρανια μου!Εικόνα
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

billopc έγραψε:Δηλαδή αν έβαζα και την βεβαίωση της σχολής για την θέση άμυνας αεροδρομίων δεν θα έπαιρνα τα εχτρά ; Δηλαδή ούτε το lower μετράει ούτε το ecdl για αθτήν την θέση

Η Rania_23 είναι απολύτως σωστή. Θα ήθελα να προσθέσω μόνο ότι εάν βάλεις κάτι παραπάνω από αυτό που ζητάει η ειδικότητα που έχεις δηλώσει, απλά απορρίπτεσαιΕικόνα. Αυτό όσο αφορά τις γραμματικές σου γνώσεις (γυμνάσιο, λύκειο, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ κτλ), δεν αφορά ξένες γλώσσες και λοιπά πτυχία όπως πληροφορικής, οδήγησης, ειδικοτήτων στρατού κτλ.
billopc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από billopc »

kathy22
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kathy22 »

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος στην ειδικότητα διοικητικός στρατολογικού αν χρειάζεται να έχεις πάρει πιστοποίηση όταν είσαι από ιεκ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για να πάρεις τα μόρια πρέπει να έχεις οπωσδήποτε πιστοποίηση αλλιώς είναι άχρηστο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης