Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Ουτε Δεα Εδ ουτε τπτ ΟΛΟΙ 200 μορια. Με 2950 αμφιβάλλω . Εχω (ecdl) word excel powerpoint δεν εχω την ενοτητα internet ... Πετσοκομα! Ολους τους επαλιτες τους δεα με τα διπλωματα τους καληνυχτησε.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

glock μοριοδοτηση ειναι γελοια!Ξανα 300 μορια οι πολυτεκνοι ρε φιλε και μεις κατσαμε στο κωλοιεκ 2,5 χρονια και μας δινει 200 μας κοροιδευουν μεσα στα ματια μας ***** τα σπιτια τους!

Βολεψτε εσεις τη ΔΑΠ και μεις θα σας ξεβολεψουμε στις εκλογες,2η φορα φασιστερα σας αξιζει!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτο που κατάλαβα είναι ότι προστίθεται μαζί με τα υπόλοιπα κρατητήρια και τα πτυχία. Δηλαδή ο βαθμός απολυτηρίου συν 1000 τα πτυχία κτλπ.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Δηλαδή όσοι είναι τριτεκνοι και έχουν πτυχίο πανεπιστημίου είναι δαπιτες ι δεξιοί;
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

glock απαντησε μου ειλικρινα. Πως γινεται ο πολυτεκνος να παιρνει 300 και το ΙΕΚ 200; Ειναι κοροιδια ναι ή οχι; Σου ακυρωνει αυτοματως το πτυχιο και σου λεει προτιμαω τον πολυτεκνο και τον τριτεκνο, οι ανθρωποι ειναι ***** και προκλητικοι.Τρισαθλιοι θα πεσετε οπως επεσε και ο τσιπρας!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ θα πω μόνο ότι το ξεφτυλισανε ειδικά με ειδικές δυνάμεις και αυτοκίνητο μηχανή. Όντως βγάλει το ιεκ να παραμείνει 200 και ο πολύτεκνος τα κλασσικά. Τέλος, θα ήθελα να δω τι θα πει ο pezonautis194,gouleas,manthos με 3 προφίλ κτλπ. Που καθυστερημένο με ανέβαζαν, βλήμα με κατέβαζαν οτσν τα έλεγα πριν 2 μήνες. Και έλεγα συνέχεια, δε τα λέει τυχαία! Εγώ σήμερα, δικαιώθηκα γιατί όλες τις βρισιές που δέχτηκα επειδή έλεγα αυτά που διάβαζα και όχι αυτά που φανταζόμουν ή αυτά που θα ήθελα να γίνουν. Συγχαρητήρια στο copy paste!
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Καλα εσυ στο χαβα σου. Τι μας νοιαζει ποιος δικαιωθηκε ρε φιλε εδω φαγαμε φολα μεγαλου βελινεκους!Εσυ απο τι καταλαβαινω πρεπει να εχεις καποιο πτυχιο διοτι σε βλεπω χαλαρο, οποτε συχγαρητηρια για τον επερχομενο διορισμο σου στην ΟΠΠΙ, αλλα ασε μας σε παρακαλω να κλαψουμε με την ησυχια μας!

papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Γουλεα εμφανίσου μπρο copy paste με 2500 ήθελες να μπεις εφ. Χαχαχαχ η Μαρία 95 τι φάση γτ παραπονιέται δν εχει πτυχιο πως κ ετσι ξέφυγε απ τις άλλες αξιοτατες π θα μπουνε
Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Maria95 »

Ναι ξέφυγα! Είμαι αμόρφωτη εγω δεν έχω πτυχίο
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Θέλει απλά να βάλει άτομα με πτυχίο ώστε να έχει λιγότερα να πει η αντιπολίτευση
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Του ΙΕΚ δεν ειναι πτυχιο; Γιατι παιρνει λιγοτερα μεχρι και απο τους πολυτεκνους;Ειναι προκλητικοι θα πεσουν οπως τους αξιζει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EcoMike την Παρ Απρ 02, 2021 11:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

EcoMike έγραψε:Του ΙΕΚ δεν ειναι πτυχιο; Γιατι παιρνει λιγοτερα μεχρι και απο τους πολυτεκνους;Ειναι προκλητικοι θα πεσουν οπως τους αξιζει!

Δν ειναι Πανεπιστήμιο και καλά. Δν ξέρεις από πανεπιστημια για τον Μιχάλη. Δν ξέρεις πως λειτουργούνε... Κατσε κάτσε να δεις τι περίπτωσεις θα μπουνε χαχα

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Με τόσες προκήρυξεις δεν πέφτουν με τίποτα... Σκέψου μόνο αυτό που είπαν ότι για πέντε χρόνια θα παίρνουν 1.600 άτομα στο στρατό κάθε χρόνο, ξεχωριστα ΣΦ κ ότι άλλο θα έρθει στο δημόσιο.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από EcoMike »

Μεχρι και στην Αεροπορια στη προκηρυξη στις θεσεις για Αερονομια εχει κυριο προσον το Ιεκ στελεχος ασφαλειας, και ο πασοκος το υποτιμαει και του δινει μονο 200, λιγοτερα και απο πολυτεκνους δηλαδη. Αν αυτο δεν ειναι κοροιδια τοτε μαλλον εγω ειμαι τρελος!Δε το πηγε ουτε καν 500 οπως στη Τραπεζα!

Jim64
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Jim64 »

Παιδιά είναι σίγουρο ότι αυτό είναι το επίσημο ΦΕΚ γτ πολλά μέσα δεν αναφέρονται όπως πχ το ηλικιακό κομμάτι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες