Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

glock έγραψε:Η εκπαίδευση στην σχολή θα είναι καλύτερη, σχεδιάζουν αρκετά πράγματα... Και περισσότερο μαθήματα ΣτΕ αίθουσες για μαθήματα. Αυτή η σειρά θα είναι μεταβατικό στάδιο των εφ. Προσωπικά πάντως σας λέω να δοκιμάσετε την τύχη σας για ΣΦ κ ΕΠΟΠ

Τελικά είναι να βγει την άλλη εβδομάδα όπως λενε;

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Λογικά ... Αφού έπεσε και το κάστρο των πτυχίων που πίεζε το Παιδείας
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Και θα δειτε παλι αντιδρασεις θα σηκωσει οτι κριτηρια προσληψης και να βαλει. Εγω για καποιο λογο πιστευω πως προκειται για φωτογραφικη προκηρυξη γιατι 1000 μορια ειναι υπερ αρκετα...
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Απαντηση προς ολους οσο αναφορα το θεμα στελεχος ασφαλειας.

Αρχικα οταν ειπα για το 5 εννοουσα πανω στο μαθημα οχι στην πιστοποιηση.

Δευτερον αφου το πατε στα ποσοστα τις πιστοποιησης, τα οποια δεν ξερω ποια ειναι αλλα θα ηθελα να ξερω εαν γνωριζει καποιος, να πω οτι δεν ειναι το ιδιο να εχεις λιστα με πιθανες ερωτησεις ανα μαθημα με κανονικες εξετασεις... Οσο αναφορα τις απουσιες στα ΔΙΕΚ και τις εξετασεις γελανε και οι πετρες αφου εαν καποιος κοβοταν ξαναεδινε ενω ολοι οι καθηγητες ειχαμε σαν σκεψη οτι δεν εχουν τοσο σημασια οι εξετασεις αφου ολα κρινονται στην πιστοποιηση. Το ιδιο για τις απουσιες που δικαιολογουσε ο συλλογος οπως και οτι υπηρχε η ανοχη του καθηγητη διοτι γνωριζαμε οτι οι περισσοτεροι δουλευαν παραλληλα...

Απο το δικο μου τμημα παντως οσοι πηγαν να παρουν την πιστοποιηση περασαν ΟΛΟΙ οποτε οποιος καταλαβε καταλαβε... !

Οπως ξαναειπα οτι μαθατε σε 2 χρονια θα το μαθουν οσοι μπουν στην εκπαιδευση πολυ πιο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και πολυ πιο ΠΡΑΚΤΙΚΑ απο οτι το μαθατε εσεις στο ΔΙΕΚ. Η διαφορα των πτυχιουχων με εσας ειναι οτι γνωριζουν και εχουν τουλαχιστον 4ετη εμπειρια με το πως λειτουργει ενα πανεπιστημιο και ειναι το μοναδικο που δεν θα μαθεις στην εκπαιδευση...

ΥΓ: Μου αρεσει που προσπαθειτε να με πεισετε με το πως λειτουργουν τα διεκ αλλα και οι σχολες οταν ημουν τοσο καθηγητης σε διεκ σε αυτην, και αλλες, ειδικοτητες αλλα ειμαι και καθηγητης στην σχολη αστυφυλακων και βλεπω την διαφορα στην εκπαιδευση ΣΕ ΙΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑ. Για μενα εαν στα πτυχια εδιναν 1000 μορια τα διεκ επρεπε να παρουν 400-500...

ΥΓ2: Στο προσωπικό ιδιωτικης ασφαλειας (σεκιουριταδες δλδ) που κανει παλι τις εξετασεις ο ΕΟΠΠΕΠ οπως και σε εσας απο τους 1780 περασαν οι 1647 το 2020 ... Ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο αλλα κατι δειχνει και αυτο...

ΥΓ3: Καλη επιτυχια σε ολους, ολοι πρεπει να κανουν αιτηση ειτε πιστευουν οτι θα εχουν αρκετα μορια ειτε οχι. Στην χειροτερη οποιος δεν μπει τωρα ισως μπει σε καποια επομενη δεν χρειαζετε να απογοητευομαστε απλα τωρα που ανοιξε το θεμα πτυχιο να ξερετε οτι και στις επομενες ετσι μπορει να ειναι γιατι θελουν να αναβαθμιστουν στα ματια ολων οι ΕΦ και να μην νομιζουν οτι πανε οσοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα οπως παλαιοτερα !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitris13 την Πέμ Απρ 01, 2021 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Φωτογραφική για ειδικούς φρουρούς ;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για πτυχιουχους... Με λιγα λογια για τους δικους τους.
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δν θα κανει κανεις αν δεν έχει περισσότεροι εξέλιξη από τπυς παλιούς. Εννοώ πτυχιούχοι
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με τετοια ανεργια εξω. Ολοι θα κανουν πολυ απλα !
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Καλα θα το δεις. Εσυ τώρα έχεις απογοητευτεί από τα κριτήρια και δεν σκέφτεσαι λογικά. Αλλά δεν πιστεύω να έχει μεγάλη απήχηση
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι οντως απογοητευμενος ειμαι οπως και οι περισσοτεροι με αυτα τα κριτηρια αλλα λογω της καταστασης και της ανεργιας πολλοι δεν θα το σκεφτουνε καν θα κανουν τα χαρτια τους και ειδικα οι πτυχιουχοι που παιρνουν και τοσα μορια πλεον.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αντικειμενικα μιλωντας Λιμενικε, Θα γινει της π@@@@@ απο αιτησεις τοσο σε ΟΠΠΙ οπως και σε ΕΠΟΠ.

Σε εναν πληθυσμο 10 μυρια, νομιζεις δεν υπαρχουν 1000 ατομα πτυχιουχοι για την ΟΠΠΙ και 1.600 ατομα με τρελα μορια στους ΕΠΟΠ;

Εδω οι ΟΒΑ μονο, Ειναι 2.000-2.500 που υπηρετουν αυτη τη στιγμη και ολοι τους εχουν μορια στον θεο λογω προυπηρεσιας στους ΕΠΟΠ, για παραδειγμα.

Να ειμαστε ρεαλιστες, η Κεραμεως τα χαντακωσε τα παιδια εδω περα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Απρ 01, 2021 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από nik0s10 »

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, πόσοι με πτυχία Θα μπούνε; Πόσοι μπήκαν το 19;100-200; Όσοι έχουν πτυχίο έχουν βρει δουλειά στον τομέα τους δε περιμένουν την προκήρυξη να κατασταλάξουν
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Εχω εναν φίλο που σπουδασε γαλακτοκομικα ξέρει και να αρμέγει Θα του πω να κανει αίτηση να γίνει αστυνομικος και ανακριτικός ΕικόναΕικόνα. Τεσπα αίτηση και ότι γίνει έγινε
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Σωστος ο Λευτερης !
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε φίλε (Λευτέρη) εννοώ, εγώ ας πούμε που είναι κ πτυχιούχος έχω κ αλεξίπτωτα τα έχω σαν τελευταία λύση την αστυνομια που μ αρέσει κιόλας. Εγώ θεωρώ ότι αν δεν σ δίνει εξέλιξη περισσότερο, εννοώ πιο άμεση από τους προηγούμενους δλδ στην 8 ετια αστυφύλακα, δεν θα κάνουν αίτηση πολλοί, με τη δίκη μ σκέψη. Όποτε μην αγχώνεστε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 3 επισκέπτες