Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Ευχαριστο πολι... Που να απευθεινθο για να μαθω αν εχω μορια λογο το οτι ειμαι μοναχοπαιδι και ενας απο τους 2 γονις μου δνε ειναι εν ζωη; Στρατολογια μοιπος;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Για το ότι ο ένας σου γονέας δεν είναι εν ζωή δεν παίρνεις μόρια Επειδή, ούτε και εμενα είναι ο ένας το έχω ρωτήσει, και ναι το μονο αρμόδιο γραφεία είναι ένα στρατολογικό.
-
- Συνταγματάρχης
Εκτος βεβαια αν ήταν στρατιωτικός ο ένας σου γονέας μονο τότε παίρνεις μόρια
Ευχαριστο για τιν πλιροφορια... Ο πατερας μου ηταν πολιτικο προσοπικο στιν ΣΜΥ Τωρα δεν ξερω αν αυτο βοιθαει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Καλησπερα!
εχω μερικες ερωτησεις για τον διαγωνισμο των ΕΠΟΠ
1) εχω μαζεψει ολα τα χαρτια πλην της αιτησης! Πηγα στην στρατολογια δεν την εχουν, στα ΚΕΠ δεν την εχουν!
Αν την κατεβασω απο το ιντερνετ υπαρχει προβλημα;
2) οσο αφορα τα μορια για μια ειδικοτητα αμυνης αεροδρομιων π. Χ. Βαζω το απολυτηριο λυκειου με 14 και την βεβαιωση σποθδων απο το τΕΙ μετρανε και τα δυο; Δηλδαη περιπου 1750 μορια;(ειναι αρκετα)
επισης ανχωνομαι αμα τα συμπληρωσω σωστα!
εχω βαλει στο φακελο ταυτοτητα, αιτηση ν/1986, απολυτηριο, βεβαιωση, βεβαιωση τοθ ν.1599/1986 οτι εχω κανει αιτηαη και στο πολεμικο ναυτικο... Αυτα
συγνωμη αν σας κουρασα...
Υ. Γ. Η βεβαιωση σπουδων ειναι απο το 08 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
1) εχω μαζεψει ολα τα χαρτια πλην της αιτησης! Πηγα στην στρατολογια δεν την εχουν, στα ΚΕΠ δεν την εχουν!
2) οσο αφορα τα μορια για μια ειδικοτητα αμυνης αεροδρομιων π. Χ. Βαζω το απολυτηριο λυκειου με 14 και την βεβαιωση σποθδων απο το τΕΙ μετρανε και τα δυο; Δηλδαη περιπου 1750 μορια;(ειναι αρκετα)
εχω βαλει στο φακελο ταυτοτητα, αιτηση ν/1986, απολυτηριο, βεβαιωση, βεβαιωση τοθ ν.1599/1986 οτι εχω κανει αιτηαη και στο πολεμικο ναυτικο... Αυτα
-
- Συνταγματάρχης
1) δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είναι επικυρωμένη, επίσης τα κεπ θα την φέρουν 2 βδομάδες πριν λήξη ο διαγωνισμός.temeteron4 έγραψε:Καλησπερα!
2) αν ζητάει απολυτήριο λυκείου θα μετρήσει μονο αυτό, αν ζητάει πτυχίο τει τότε μετράει το τει, αν όμως λέει τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου και υποβάλεις το τει θα μετρήσει μονο αυτό, ο μονος λόγος που θα μετρήσουν και τα 2 είναι στην περίτπωση ισοβαθμίας με άλλον υποψήφιο. Και καλύτερα να υποβάλεις πρόσφατα έγγραφα κατά την γνώμη μου να είσαι καλυμμένος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεω εχω πτυχιο ΤΕΙ εχω βεβαιωση σπουδων που εχει 350 μορια.
για φια ειδηκοτητα που θελει μονο λυκειο υποβαλλω και τα δυο η μονο το απολυτηριο;
Αν κατεβασω την αιτηση απο το ιντερνετ υπερχει προβλημα;
το 14 που εχω απολυτηριο μετραει σαν 140 μορια;
για φια ειδηκοτητα που θελει μονο λυκειο υποβαλλω και τα δυο η μονο το απολυτηριο;
-
- Συνταγματάρχης
αν η ειδικότητα λέει απόφοιτοι λυκείου υποβάλεις του λυκείου αν λέει τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου υποβάλεις και τα 2 Γτ θα μοριοδοτηθεί του τει που είναι ανώτερος τίτλος σπουδών. Αλλα και λυκείου να θέλει μονο εσύ στείλε και τα 2 δεν σε κόβουν μην φοβάσαι αρκεί να έχεις έναν απ τους 2 τίτλους σπουδών που ζητα η ειδικότητα. Τα μορια σου απ τον τιτλο λυκειου ειναι 147temeteron4 έγραψε:Δεω εχω πτυχιο ΤΕΙ εχω βεβαιωση σπουδων που εχει 350 μορια.

Εχω να κανω τις εξης ερωτησεις.
α) Εχω προυπηρεσια 3.5 χρονων σαν χειριστης τηλεφωνικου κεντρου. Ειναι μοριοδοτουμενη προυπηρεσια στην ειδικοτητα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ /
ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ;
β) Στην θητεια μου υπηρετησα σαν οδ. Ερπ. Ασ. Υπαρχει αντιστοιχηση με ειδικοτητα του Π. Ν;
γ) Εχω προυπηρεσια 6 μηνων σαν εκφορτωτης μαλλον δεν πιανει σαν προυπηρεσια στην ειδηκοτητα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ε;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα καιγομαι γι αυτη την προκυρηξη.
Φιλικα
Παναγιωτης
α) Εχω προυπηρεσια 3.5 χρονων σαν χειριστης τηλεφωνικου κεντρου. Ειναι μοριοδοτουμενη προυπηρεσια στην ειδικοτητα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ /
ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ;
β) Στην θητεια μου υπηρετησα σαν οδ. Ερπ. Ασ. Υπαρχει αντιστοιχηση με ειδικοτητα του Π. Ν;
γ) Εχω προυπηρεσια 6 μηνων σαν εκφορτωτης μαλλον δεν πιανει σαν προυπηρεσια στην ειδηκοτητα ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ε;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα καιγομαι γι αυτη την προκυρηξη.
Φιλικα
Παναγιωτης
Καλησπερα, ηθελα να κανω μια ερωτηση, υπαρχει επιπλεον μοριοδοτηση για αυτους που εχουν τελειωσει ειδικες δυναμεις και τους εφεδρους στην ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου; Η τα επιπλεον μορια προοριζονται αποκλειστικα για ειδικοτητες ειδικων δυναμεων και σωματων ασφαλειας:
Ευχαριστω...
Ευχαριστω...
-
- Συνταγματάρχης
αν υπηρέτησες ειδικές δυνάμεις ναι παίρνεις μόρια άσχετος για το πια ειδικότητα ενδιαφέρεσαι τα μόρια είναι 100 απλά μοριοδότησε επιπλέον όταν αντιστοιχεί η ειδικότητα που υπηρέτησες με αυτήν τις προκήρυξης και καλά σαν προϋπηρεσία.κων/νος έγραψε:Καλησπερα, ηθελα να κανω μια ερωτηση, υπαρχει επιπλεον μοριοδοτηση για αυτους που εχουν τελειωσει ειδικες δυναμεις και τους εφεδρους στην ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου; Η τα επιπλεον μορια προοριζονται αποκλειστικα για ειδικοτητες ειδικων δυναμεων και σωματων ασφαλειας:
Ευχαριστω...
Φίλε μου εάν οι ειδικότητες ζητάνε προυπηρεσία τότε με μια βεβαίωση απο τον εργοδότη σου και απο το ΙΚΑ (για τα ένσημα) είσαι καλυμένος και μοριοδοτείσαι κανονικά αλλιώς ξέχνα το.
Για την αμύνης αεροδρομίων θα μετρήσει μόνο το απολυτήριο λυκείου γιατί δεν λέει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου αλλά ζητάει μόνο 'απόφοιτους λυκείου'.temeteron4 έγραψε:Δεω εχω πτυχιο ΤΕΙ εχω βεβαιωση σπουδων που εχει 350 μορια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ε τοτε δεν ισχθει πουθενα στην αεροπορια η Βεβαιωση για τα 350 Μορια γιατι καμμια ειδικοτητα δεν λεει τουλαχιτον απολυτηριο Λυκειου! Και ο πυροσβεστης για πχ και η αμυνης αεροδρομιων λενε μονο αποφοιτους λυκειου για πχ.
Εγω που πηρα δικο μου ατομο μεσα μου ειπε να βαλω την βεβαιωση γιατι μετραει!
Επισης ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα του πιστοπιητικου απο τους Δημους.
Εκανα μια ωρα να το βγαλω και θελει δυο φωτογραφιες!
Εγω που πηρα δικο μου ατομο μεσα μου ειπε να βαλω την βεβαιωση γιατι μετραει!
Επισης ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα του πιστοπιητικου απο τους Δημους.
Εκανα μια ωρα να το βγαλω και θελει δυο φωτογραφιες!
Καλημέρα,
Θα ήθελα να μάθω αν στην ειδικότητα αστυνομικός ζητάει μόνο το απολυτήριο λυκείου ή μπορείς να πάρεις μόρια και απο τη βεβαίωση σπουδών του Τ. Ε. Ι. Διότι στην προκύρηξη δεν αναφέρει μόνο απολυτήριο ή τουλάχιστον απολυτήριο. Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει.
Ευχαριστώ.
Θα ήθελα να μάθω αν στην ειδικότητα αστυνομικός ζητάει μόνο το απολυτήριο λυκείου ή μπορείς να πάρεις μόρια και απο τη βεβαίωση σπουδών του Τ. Ε. Ι. Διότι στην προκύρηξη δεν αναφέρει μόνο απολυτήριο ή τουλάχιστον απολυτήριο. Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης