Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 219

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

nikos521 έγραψε:Τι να πω, εξαιρετικά δύσκολη η συγκεκριμένη προκήρυξη.
Απο τι πλευρά μας θα κάνουμε το καλήτερο

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Εννοείται! Εγώ προσωπικά είμαι στην Β κατηγορία.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οι προκήρυξη αυτή εισάγει τι αστυνομία σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα άτομα αυτά θα κυνηγούν τι εξέλιξη μέσα στο σώμα άρα θα έχουν κάποιες απαιτήσεις που θα αγωνίζονται να τις αποκτήσουν δηλαδή αναγνώριση των πτυχίων μέσα στο σώμα, βαθμολογικοί εξέλιξη κλπ. Στην αστυνομία υπάρχουν παιδιά που έχουν πτυχία από ΑΕΙ αλλά καθαρά για δικό τους κέρδος διότι ξέρουν ότι κανένας δεν μπορεί να αντικαταστήσει η να κλέψει την ακαδημαϊκή γνώση. Δεν είναι τυχαία που ο διοικητής θέλει δίπλα του τους καλύτερους άτομα με ήθος και ακαδημαϊκή μόρφωση και υπευθυνότητα.

Ξέρω οτι είναι δύσκολο για αρκέτα παιδία το οτι έχουν πάρει τα πτυχια τοσα μόρια αλλα το υποργείο βλέπει πως θα αναβαθμίση το θεσμό και την αστυνομία στο μέλλον.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για πόλεμο μεταξύ Συνδικαλιστών πρόκειται και για πολιτικές κόντρες συνεχώς, όποιος παρακολουθεί ξέρει. Αμόρφωτους τους ανεβάζουν ανεκπαιδευτους τους κατεβάζουν. Για εμένα προσωπικά η σωστή αναβάθμιση του θεσμού των ΕΦ θα ηταν σωστη και περισσότερη εκπαίδευση.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Για πόλεμο μεταξύ Συνδικαλιστών πρόκειται και για πολιτικές κόντρες συνεχώς, όποιος παρακολουθεί ξέρει. Αμόρφωτους τους ανεβάζουν ανεκπαιδευτους τους κατεβάζουν. Για εμένα προσωπικά η σωστή αναβάθμιση του θεσμού των ΕΦ θα ηταν σωστη και περισσότερη εκπαίδευση.

Σωστά είναι ένας συνδυασμός. Με ενοχλεί που κάποιοι αστυνομικοί που έτυχε να είναι συνδικαλιστές χαρακτηρίζουν αμόρφωτους η ανεκπαίδευτους άτομα που δεν γνωρίζουν. Τι μόρφωση που μπορεί να έχει ο καθένα δεν μπορούμε να τι γνωρίζουμε όχι ότι τα άτομα που μπαίνουν μέσα από τι πανελλαδικές έχουν μόρφωση η παιδεία το αντίθετο έχω δει ειδικούς φρουρούς ευγενέστατους με μυαλό και έχω δει αστυνομικός από αστυφυλακών που ούτε μυαλό είχε ούτε να μιλήσει και να εκφραστή σωστά μπορούσε. Αλλά όσο να αφορά και τους ανεκπαίδευτους λες και αυτοί που ήταν από μια σχολή με παραπάνω χρόνο εκπαίδευση έμαθαν κάτι. Όχι βεβαία έχω φίλους και αξιωματικούς και από αστυφυλακών και ξέρω ότι η εκπαίδευση που κάνουν οι ειδικοί φρουροί με τους αστυφύλακες είναι ακριβώς ίδια η μόνη διαφορά είναι στα νομικά μαθήματα κατά αλλά όλοι τα ίδια κάνουν

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τι να πω, ας περιμένουμε να βγει με το καλό.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

nikos521 έγραψε:Τι να πω, ας περιμένουμε να βγει με το καλό.

Περιμένουμε καλο βραδυ

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλό βράδυ παλικάρια!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Τι χαζα λέτε μωρέ; Δε νοείται να βγάλει ΑΕΙ και να μην έχει ΤΕΙ. Πανεπιστημιακή εκπαίδευση είναι και τα 2. Προφανώς θα βάλει και τα ΤΕΙ μέσα αν βάλει τα ΑΕΙ.
Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Λογικά θα βάλει διαβάθμιση, περισσότερα μόρια στα ΑΕΙ και λιγότερα στα ΤΕΙ
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Limenikos έγραψε:Λογικά θα βάλει διαβάθμιση, περισσότερα μόρια στα ΑΕΙ και λιγότερα στα ΤΕΙ
Στο στρατό έχουν τα ίδια. Πλέον λέγονται ΑΤΕΙ ή τουλάχιστον αυτή η ιδέα είχε περαστεί τότε με τον ΣΥΡΙΖΑ και είχα ίδια αξία. Αυτοί θέλουν ακαδημαϊκή νοοτροπία που έχουν και άτομα του ΑΕΙ αλλά και ΤΕΙ!

Limenikos
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Limenikos »

Ο Συρίγος, υφυπουργός παιδείας είπε ότι θα φέρουν ρύθμιση για να επαναφέρουν το σύστημα διαβάθμισης δλδ ΑΕΙ - ΤΕΙ γιατί υπάρχει ασάφεια μεγάλη. Όποτε θα το δεις και στη μοριοδότηση ότι δεν θα είναι ίδια
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Limenikos έγραψε:Ο Συρίγος, υφυπουργός παιδείας είπε ότι θα φέρουν ρύθμιση για να επαναφέρουν το σύστημα διαβάθμισης δλδ ΑΕΙ - ΤΕΙ γιατί υπάρχει ασάφεια μεγάλη. Όποτε θα το δεις και στη μοριοδότηση ότι δεν θα είναι ίδια
Εγώ απλά μένω στο ότι η δημοσιογράφος είπε ότι τα πτυχία θα παίρνουν 1000 μόρια. Τέλος πάντων, πλησιάζει ο καιρός και θα μας λυθούν οι απορίες.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Δεν είναι ιδιωτική εργασία στο κάτω κάτω για να απαιτούν ΑΕΙ παραπάνω μόρια ή κάποια θέση στο δημόσιο σε γραφείο που έχει διαφορά σαν ΠΕ και ΤΕ. Άλλο είναι το μήνυμα τους εδώ και αυτο που θέλουν να περάσουν όπως είπα πιο πάνω. Και στο κάτω κάτω σιγά μη βρούνε τόσους πτυχιούχους. Πόσο μάλλον αν βάλουν και διαβάθμιση.
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Έχουμε και λέμε...
για μένα τα πτυχία πανεπιστηνίων πρέπει να μετράνε... Όπως μετράνε αυτοκινητο τριτεκνιας κλπ...2ον όλο αυτό γίνετε γιατί πλέον δεν θα λένε αντιπολιτεύσεις ότι τα παιδιά ειδικοί φρουροί είναι αμόρφωτοι όπως λένε (βεβαια οι φρουρά τους ειδικοί φρουροί είναι), επίσης δεν θα μπορεί να αντιδράσει η αντιπολίτευση στη προκήρυξη για το μορφωτικό επίπεδο.3ον όσοι έχουν πτυχίο θα είναι πάνω από το λιγότερο 22 χρονών. Και επίσης σιγά μην πάει ένας με πτυχίο να πάει αστυνομία να πλακώνεται και να δέχετε μολότοφ συνέχεια στην εργασία του.
Μετά από όλο το στημένο σκηνικό στη νεα σμύρνη με τον αστυνομικό (οχι της τελευταίας φουρνιας ειδικών φρουρών που κατηγορούν) δυστυχώς έχουν αλλάξει πολλά και επηρεάζονται και οι προκηρύξεις... Κανένα κόμα δεν γουστάρει την αστυνομία και δε αριστερά κόμματα που τα κατηγορούν για οτιδήποτε μόνο και μόνο για προεκλογικό παιχνίδι.
τεσπα. Τα μόρια εκεί που πίστευα θα κυμαίνοταν οι τελευταίοι στα 2550συν τώρα θα πάει στ 2800...
αλλά περιμένετε βέβαια να βγει και η προκήρυξη γιατί στα λόγια και νεκρούς ανασταίνουν τα κανάλια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες