Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ναι! Ισχύει! Το γράφει άρθρο του vice...
-Bildakoss-
Είναι εύκολο να ανεβάσετε λινκ ;BilD έγραψε:Ναι! Ισχύει! Το γράφει άρθρο του vice...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Ανεβαστε ενα λινκ βρε παιδια να το διαβασουμαι κι εμεις.
Για πείτε ρε τσακάλια μου τι μόρια έχετε ;
Εγώ φιλαράκι έχω δίπλωμα αυτοκινήτου δίπλωμα μηχανής απολυτήριο 17 και Αγγλικά Γ1. Είναι καλά πιστεύεις;
Alr4 έγραψε:Εγώ φιλαράκι έχω δίπλωμα αυτοκινήτου δίπλωμα μηχανής απολυτήριο 17 και Αγγλικά Γ1. Είναι καλά πιστεύεις;
Ειδικές δυνάμεις;
-Bildakoss-
Ξέρει κάποιος να μ πει σίγουρα πόσες οργανικές θέσεις έχουν μείνει κενές από την προκ των 2019 εφ ;(Παρακαλω μην απαντήσουν αυτή που άκουσαν από τον μπατζανάκη του μπατζανάκη του εγγονού του τον θείο π είναι στην ελΑς)
Ξερω ακριβως ποσες εχουν μεινει κενες, αλλα επειδη οντως μου το εχει πει θειος μαλλον δε θα θες να μαθεις οποτε δε το λεω!
Βμκδ έγραψε:Ξέρει κάποιος να μ πει σίγουρα πόσες οργανικές θέσεις έχουν μείνει κενές από την προκ των 2019 εφ ;(Παρακαλω μην απαντήσουν αυτή που άκουσαν από τον μπατζανάκη του μπατζανάκη του εγγονού του τον θείο π είναι στην ελΑς)
Το μόνο σίγουρο είναι Ότι δεν Κάλεσαν επιλαχοντες να τις καλύψουν...
-Bildakoss-
Όχι φιλαράκι δυστηχως δεν υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις. Αλλά με αυτά που ρχω ελπίδες υπάρχουν;
-
Kostantinos2017
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 219
Alr4 έγραψε:Όχι φιλαράκι δυστηχως δεν υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις. Αλλά με αυτά που ρχω ελπίδες υπάρχουν;
Ναι έχεις
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Κανε χαρτια κανε την προσπαθεια σου.Alr4 έγραψε:Όχι φιλαράκι δυστηχως δεν υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις. Αλλά με αυτά που ρχω ελπίδες υπάρχουν;
Player7 έγραψε:Ξερω ακριβως ποσες εχουν μεινει κενες, αλλα επειδη οντως μου το εχει πει θειος μαλλον δε θα θες να μαθεις οποτε δε το λεω!
Βλέπω όρεξη έχεις ε ; Εννοούσα να μην μ πουν άτομα τα οποία απλά έτυχε να το ακούσουν από άκυρες πηγές. Μην μου λες ρε κουκλε όλα καλά ✌✌
Κανε τα χαρτια σου. Κανεις δεν μπορει να σου πει εαν εχεις ελπιδες η αν οχι. Ελπιδες παντα υπάρχουν το θεμα ειναι το αποτελεσμα. Άπαντες αιτήσεις!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες