Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για μείωση θέσεων, ωστόσο σκεφτείτε πως αν είχατε να κάνετε με σοβαρή κυβέρνηση δε θα υπήρχε αυτή η αναμπουμπουλα, η αναξιοπιστία προκύπτει από το αποτέλεσμα άλλων προκηρύξεων, γιαυτό και αγχώνεστε όσοι είστε για ΟΠΠΙ και με το δίκιο σας, οπότε θεωρώ πως καλό είναι να μη τα χώνετε στον Xanthos και στον κάθε Xantho και να κάνετε μια κριτική στην Κυβερνησαρα μας και στην υπουργαρα που 2 του μήνα κάνει μια δήλωση και στις 3 το υπουργείο του λέει το αντίθετο, μη τα βαζετε με λαθος ατομα, έως τώρα σε όλους τους τομείς η ΝΔ ειναι κατώτερη των περιστάσεων, όλο το άγχος σας από εκεί προέρχεται, από την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ της κυβέρνησης. Αν είχατε να κάνετε με ένα σωστό σύστημα, πόσο στα σοβαρά θα περνάτε τον Rad αν σας έλεγε ότι δε θα πάρουν καθόλου ΟΠΠΙ, ρητορική η ερώτηση για να καταλάβετε ποιος είναι υπαίτιος σε όλο αυτό.
Έχουν γράψει στα π@π τους το άγχος σας, όχι ότι πέφτουμε απ τα σύννεφα γιαυτό,
αλλά μας το δείχνουν και απο πάνω.

Είστε / ειμαστε στο έρεβος των προκηρύξεων.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Γράφω αυτό το μήνυμα μόνο και μόνο για τα άτομα στα οποία έχει πέσει η ψυχολογία. Όχι, δεν ειμαι ψυχολόγος αλλά κανένα άρθρο δεν είπε για μείωση θέσεων. Κανένα νομοσχέδιο ή φεκ, δεν ειδα να μιλάει για αυτή τη μείωση που λένε μερικοί. Η φράση " λογικό είναι να κόψανε από οππι " δεν είναι καθόλου λογική για τους λόγους που είπα πιο πριν. Είχε βγει αν θυμάστε σε 2 3 άρθρα και στο κανάλι σταρ, ότι αντί για 1030, θα πάρουν 1300 άτομα. Με την ίδια λογική, εγώ μπορώ να λέω παιδιά δε θα πάρουν 1030, αλλά 1300. Που στο κάτω κάτω, έχω και 2 3 αποδείξεις. Εσείς τι έχετε από αποδείξεις για τη μείωση; Τις υποθέσεις; Δείξτε μου το άρθρο που μιλάει για μείωση, δείξτε μου ΦΕΚ, νομοσχέδιο, κάτι τέλος πάντων! Επειδή λοιπόν δεν έχετε, μιλήστε στο δικό σας νημα, και αν βγει κάτι για μείωση, τότε και εγώ θα πω πως είχατε δίκιο. Αλλά μέχρι τότε, κρατήστε τις υποθέσεις για τον εαυτό σας και μιλήστε στο νήμα των σωφρονιστικών γιατί σήμερα, από 50 μηνύματα, ούτε 1 δεν είχε σχέση με αυτό το νημα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Κανεις δε θέλει να ρίξει την ψυχολογια κανενός. Ουτε θα μ φάτε το μεροκάματο ουτε την θεση λεμε απλα τα πραγματα οπως ειχαν κ εχουν. Απλα δσν βολεύει στην παρουσα φαση κ το ειπα εξ αρχης. Οταν ηταν για φυλακές καμια συζήτηση οταν τις εκοψαν κ τις εδωσαν εδω ολοι στο θεμα μας. Δεν παει ετσι. Εσυ υποτίθεται σε αλλες σελιδες εγραφες οτι ησουν ρεαλιστής. Παρτο οχι ρεαλιστικά αλλα σαν άνθρωπος προς τους συνανθρώπους σου. Τεσπα. Οσο για το αλλο νημα να γράφουν εκει που λες η συζητηση πήγαινε για το εδω. Τι θα γίνει και ΑΝ ποτε γίνει να κόψουν καποιες θεσεις κ να τις βαλουν εκει που ηταν αρχικα να δοθούν. Αυτο ειναι ολο και ολο κ εδω βγηκαν μαχαιρια και μπαλνταδες... Απλα να η κατανόηση στο τι λεει ο καθε ενας και πως το εκφέρει πως το γραφει με το τι θέλει να πει ειναι λιγο δυσκολο εδω μεσα και γινεται ολο αυτο. Απο την δικη μ πλευρα ας βγαλει οππι 2000 άτομα κανενα απολύτως πρόβλημα. Συζήτηση κάνουμε αλλα δύσκολακι. Φιλικα στα λεω
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Κανεις δε θέλει να ρίξει την ψυχολογια κανενός. Ουτε θα μ φάτε το μεροκάματο ουτε την θεση λεμε απλα τα πραγματα οπως ειχαν κ εχουν. Απλα δσν βολεύει στην παρουσα φαση κ το ειπα εξ αρχης. Οταν ηταν για φυλακές καμια συζήτηση οταν τις εκοψαν κ τις εδωσαν εδω ολοι στο θεμα μας. Δεν παει ετσι. Εσυ υποτίθεται σε αλλες σελιδες εγραφες οτι ησουν ρεαλιστής. Παρτο οχι ρεαλιστικά αλλα σαν άνθρωπος προς τους συνανθρώπους σου. Τεσπα. Οσο για το αλλο νημα να γράφουν εκει που λες η συζητηση πήγαινε για το εδω. Τι θα γίνει και ΑΝ ποτε γίνει να κόψουν καποιες θεσεις κ να τις βαλουν εκει που ηταν αρχικα να δοθούν. Αυτο ειναι ολο και ολο κ εδω βγηκαν μαχαιρια και μπαλνταδες... Απλα να η κατανόηση στο τι λεει ο καθε ενας και πως το εκφέρει πως το γραφει με το τι θέλει να πει ειναι λιγο δυσκολο εδω μεσα και γινεται ολο αυτο. Απο την δικη μ πλευρα ας βγαλει οππι 2000 άτομα κανενα απολύτως πρόβλημα. Συζήτηση κάνουμε αλλα δύσκολακι. Φιλικα στα λεω

Ναι ειμαι ρεαλιστής και δεν ειδα να αναφέρεται κάπου ότι κόπηκαν θέσεις φυλακών για να πάνε σε οππι. Αυτό τώρα το διαβάζω από εσένα. Υπάρχει τέτοιο άρθρο που αναφέρει ξεκάθαρα ότι κόπηκαν θέσεις που προοριζόταν για φυλακές και πήγαν για οππι, ή έγινε μείωση ατόμων για φυλακές και κάνανε εικασίες ότι κόπηκαν για να πάνε σε οππι; Γιατί αν συνέβη το 2ο, τότε είναι άτοπο διότι κανένα αθρο δεν επιβεβαιώνει ότι οι θέσεις αυτές κόπηκαν για να πάνε σε οππι. Αν υπάρχει τέτοιο άρθρο, θα ήθελα να στείλεις το λινκ.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν εγραψα κάπου οτι κόπηκαν θεσεις. Τουλαχιστων εγω προσωπικά. Αλλοι νομιζω το ειπαν. Εγω απλα λεω την γνωμη μου πως αμα κόψουν θα κόψουν απο εδω. Αυτο ειναι ολο κ αυτο ειναι το πιστευω μου. Τωρα ο λογος απλος. Δεν εχουν να κοψουν απο πουθενά αλλου και + οτι εκοψαν απο φυλακες για εδω οποτε μπορεί ισως να γινει το ανάποδο. Ελπίζω πως οχι γιατι η οππι σαν οππι έχει ειδη πολλα μειονεκτήματα είδη!
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Δεν εγραψα κάπου οτι κόπηκαν θεσεις. Τουλαχιστων εγω προσωπικά. Αλλοι νομιζω το ειπαν. Εγω απλα λεω την γνωμη μου πως αμα κόψουν θα κόψουν απο εδω. Αυτο ειναι ολο κ αυτο ειναι το πιστευω μου. Τωρα ο λογος απλος. Δεν εχουν να κοψουν απο πουθενά αλλου και + οτι εκοψαν απο φυλακες για εδω οποτε μπορεί ισως να γινει το ανάποδο. Ελπίζω πως οχι γιατι η οππι σαν οππι έχει ειδη πολλα μειονεκτήματα είδη!

Άρα μου λες ότι η μείωση για φυλακές, ήταν απλά εικασίες ότι μειώθηκαν για να πάνε οππι γιατί ψάχνω να βρω κάποιο άρθρο και δε βρίσκω και από ότι κατάλαβα, ούτε εσύ έχεις διαβάσει κάτι έγκυρο παρά μόνο τι λέγεται εδώ. Όπως τώρα λένε κόπηκαν από οππι για να πάνε φυλακές. Εγώ δε πηγαίνω με τις εικασίες αλλά με τα γεγονότα γενικά σαν άνθρωπος και όχι μόνο εδώ. Πολύ απλά μπορεί να βρήκαν κονδύλι για αυτές τις παραπάνω θέσις όσο αφορά τις φυλακές. Στο κάτω κάτω, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε, Και το ΦΕΚ κάνει λόγο για 1030 θέσεις. Εγώ σε αυτό μένω. Τώρα το ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αν βγει αύριο μεθαύριο άρθρο που να λέει για μείωση των θέσεων σε οππι, και το δούμε και στη πράξη (Γιατί και site δεν είναι και τόσο έγκυρα) , τότε ναι θα συμφωνήσω ότι υπάρχει μείωση. Μέχρι τότε όμως, ας κρατήσουμε τις υποθέσεις για τον εαυτό μας.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου και το ξέρεις. Απλά δε πείθομαι από τις εικασίες του καθενός.

SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από SGT Folley »

Απλα μαθηματικά έκοψαν της θέσεις για της φυλακές για να αυξήσουν της θέσεις στην ΟΠΠΙ. Μπορεί να γίνει το αντίθετο να κοπούν από ΟΠΠΙ να μπούνε για της φύλακες.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Γιατι οταν κοπηκαν οι θεσεις των φυλακων για να πανε οππι, βγηκε κανα επισημο αρθρο οτι κοβουμε θεσεις για να τις παμε οππι; ΟΧΙ! Οτι θελουν κανουν και απλα ελπιζουμε να μη κοψουν απο οππι τωρα. Μπορει να κοψουν ατομα απο την Αστυφυλακων! Ειναι στο ιδιο Υπουργειο οι φυλακες με την Αστυνομια γι αυτο γινεται ο συνειρμος οτι ισως κοπουν θεσεις απο οππι!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Ρε είστε τρελοί ρε; Που είναι το άρθρο που λέει ότι κόπηκαν θέσεις από φυλακές για να πάνε οππι; Στείλτε μου το άρθρο να το διαβάσω. Μόνο στα λόγια λέτε ότι κόπηκαν. Τις αποδείξεις θέλω εγώ.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

Ειπα κανεις ρε μεγαλε οτι υπαρχει αρθρο; Δε ξερουμε αν κοπηκαν συζητηση κανουμε μη σπαζεσαι ετσι ευκολα θα περασεις δυσκολα αν μπεις!
El Chapo
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Xanthos έγραψε:Δεν εγραψα κάπου οτι κόπηκαν θεσεις. Τουλαχιστων εγω προσωπικά. Αλλοι νομιζω το ειπαν. Εγω απλα λεω την γνωμη μου πως αμα κόψουν θα κόψουν απο εδω. Αυτο ειναι ολο κ αυτο ειναι το πιστευω μου. Τωρα ο λογος απλος. Δεν εχουν να κοψουν απο πουθενά αλλου και + οτι εκοψαν απο φυλακες για εδω οποτε μπορεί ισως να γινει το ανάποδο. Ελπίζω πως οχι γιατι η οππι σαν οππι έχει ειδη πολλα μειονεκτήματα είδη!
Αρχηγέ της παραπληροφόρησης απορρώ γιατί σου βγάλανε τον αποκλεισμό και κάθεσαι με το φιλαράκι

σου τον Λοχία και τρομάζεται τον κόσμο του τύπου ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΠΙ η ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΠΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ κτλπα. Τα ίδια έλεγες και το 19 με τις πηγές σου και όταν βγήκαν άλλα έλεγες 1000 συγνώμες και με κοροιδέψανε και άλλα πόσα. Άκομη δεν καταλαβαίνω πως επιτρέπει η διαχείρηση να γράφετε για άκυρα θέματα για τους σωφρονιστικούς και για τις συνθήκες ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! Εδω πέρα είναι καθαρά ΓΙΑ ΟΠΠΙ!

Σοβαρευτείτε δεν σας αντέχει κανένας πλέον με αυτά που γράφεται και πάνω απόλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ

για τους φύλακες!

Άντε να πέσει κανα μπάν σε κανά 2-3 που προκαλούν τα προβλήματα να ηρεμήσουμε.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τωρα κατσε μιλας σοβαρά η μ κανεις πλακα; Χωρις να εχω κατι μαζι σου. Δηλαδη θες να μ πεις οτι πριν καν ανακοινώσουν για εφ γ οππι δεν ηξερες οτι θα παρουν 1000 ατομα στις φυλακες; Φυσικα λογια λογια λογια. Λογια που εγιναν πράξεις. Πραγματικα ολο το Κονδύλη ηταν για εκει κ μετα παιξανε μπαλα στην οππι. Που πηγανε αραγε αυτες οι 1000 θεσεις η περιβόητες που ελεγαν οι υπουργοί και οι λοιποί; Αυτο ισχυει αν κ δεν ειναι αυτο το θεμα αλλα να γνωριζουμε κ τα βασικά.
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Player7 έγραψε:Ειπα κανεις ρε μεγαλε οτι υπαρχει αρθρο; Δε ξερουμε αν κοπηκαν συζητηση κανουμε μη σπαζεσαι ετσι ευκολα θα περασεις δυσκολα αν μπεις!

Βλέπεις λοιπόν ρε αγορίνα μου ότι πουθενά δεν αποδείχθηκε ότι οι θέσεις από φυλακές κόπηκαν για πάνε οππι; Όχι απλά δεν αποδείχθηκε, μερικοί λενε κιόλας ότι είναι σίγουρο. Άρα κάθονται πολλά άτομα εδώ και πιστεύουν τις εικασίες. Όπως ότι κόπηκαν θέσεις από οππι για να πάνε φύλακες. Όχι απλά το λενε, το πιστεύουν κιόλας. Εγώ λέω απλα να μένουμε στα γεγονότα. Ό άλλος λέει όπως είχαν κοπεί από φυλακές μπορεί να κοπούν από οππι. Μα που κόπηκαν ρε ***** το; Το λέει σα να είναι δεδομένο, σα να το ξέρει όλος ο κόσμος. Αυτό δε μπορώ. Την άτοπη σιγουριά. Δεν έχω κάτι μαζί σου προφανώς, αλλά όχι ρε συ να λενε κιόλας με σιγουριά και σα να είναι γεγονός ότι κόπηκαν θέσεις. Αν βγει κάποιο φεκ, ναι θα πω όντως φάγαμε παπάρα. Αλλά εφ'όσον δεν έχει βγει κάτι, δε χρειάζεται να λεμε ότι μας κατέβει!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ρε φιλε λογικο να μην υπαρχει αρθρο. Τι περιμενες δηλαδη να βγει ο υπουργος και να πει οτι κοβουμε τις φυλακες για να πανε οππι; Σοβαρευτείτε και το θεμα εκλεισε. Οτι και να λεμε αλλοι αποφασίζουν και ας κάνουν οτι θελουν. Αλλωστε ο καθε ενας θα πραξει οπως αυτος θελει
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Τωρα κατσε μιλας σοβαρά η μ κανεις πλακα; Χωρις να εχω κατι μαζι σου. Δηλαδη θες να μ πεις οτι πριν καν ανακοινώσουν για εφ γ οππι δεν ηξερες οτι θα παρουν 1000 ατομα στις φυλακες; Φυσικα λογια λογια λογια. Λογια που εγιναν πράξεις. Πραγματικα ολο το Κονδύλη ηταν για εκει κ μετα παιξανε μπαλα στην οππι. Που πηγανε αραγε αυτες οι 1000 θεσεις η περιβόητες που ελεγαν οι υπουργοί και οι λοιποί; Αυτο ισχυει αν κ δεν ειναι αυτο το θεμα αλλα να γνωριζουμε κ τα βασικά.

Εγώ ασχολήθηκα γενικά με το φόρουμ όταν άκουσα ότι πάνε να βγούνε προκηρύξεις για συνοριακούς και εφ. Όχι δεν ήξερα τίποτα για φυλακές. Μα και τώρα που το έμαθα, κανένας δε μου επιβεβαιώνει ότι κόπηκαν θέσεις για να πάνε αλλού παρά μόνο τα λόγια μερικών ατόμων.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης