Efedros2015 έγραψε:Εκλογές δν έχουμε ξανά λέω πριν τον Οκτώβριο! Η προκήρυξη θα βγει ! Δεν είναι μόνο του υπουργείου Προ. Πο αλλά και προσωπική μάχη της υπουργού Παιδείας !
Παίχτη μην γαμησουμε το νήμα με ***** περί εκλογών. Αλλά μην μιλάς με τόση σιγουριά ! Ελλάδα είμαστε. Τεσπα αναμένουμε
Καλησπέρα... Κ οι εξωτερική φρουρά πίεζει για να πάρουν περισσότερες θέσεις. Εδώ κ τρεις μέρες κάνουν απεργίες σε όλες σχεδόν τις φυλακές για προσλήψεις και ότι δεν παίρνουν ρεπό κτλ. Απλώς το αναφέρω για να δείτε τι σκοπιμότητες παίζουν. Μπορεί λογικά να μην γίνει τίποτα...
glock έγραψε:Καλησπέρα... Κ οι εξωτερική φρουρά πίεζει για να πάρουν περισσότερες θέσεις. Εδώ κ τρεις μέρες κάνουν απεργίες σε όλες σχεδόν τις φυλακές για προσλήψεις και ότι δεν παίρνουν ρεπό κτλ. Απλώς το αναφέρω για να δείτε τι σκοπιμότητες παίζουν. Μπορεί λογικά να μην γίνει τίποτα...
Ειναι δικαιο το αιτημα τους αλλα δεν εχει καμια σχεση με την οππι αυτο.
Η οππι ειναι δεσμευση της κυβερνησης για συγκεκριμενο σκοπο. Η προσληψεις στης φυλακες πρεπει να γινουν αλλα η κυβερνηση οριζει της προτεραιοτητες της.
Ειναι δικαιο το αιτημα τους αλλα δεν εχει καμια σχεση με την οππι αυτο.
Έχει άμεση σχέση με την ΟΠΠΙ, καθώς "κουτσούρεψαν" (σχεδόν) όλες τις θέσεις που προορίζονταν για τα καταστήματα κράτησης, για να τα δώσουν στην ΟΠΠΙ. Τα αιτήματά τους είναι απόλυτα δίκαια και προσωπικά εύχομαι να υλοποιηθούν.
Στο μόνο που προβληματίζομαι είναι ότι όρος το παρόν θα την κάνουν με το Ίδη υπάρχουν προσωπικό και θα πάνε παρακάτω τις προσλήψεις... Το ποσό παρακάτω δεν ξέρω... Και να πιάσουν τόπο οι απεργίες των εξ φυλακων
Μη παραξενευτείτε άμα οι τελικές θέσεις είναι 600 αντί 1030 και δείτε κ μια προκήρυξη φυλακών 400 άτομα... Αφήνω αυτό εδώ... Τα υπόλοιπα ο καιρός θα δείξει... Κάποιοι τα λέμε εδώ μέσα καιρό τώρα.
Παιδιά μία ερώτηση Μήπως γνωρίζει κάποιος αν εγώ είμαι στους εποχικούς πυροσβέστες και δουλεύω κανονικά το καλοκαίρι και τον Αύγουστο ή τον Ιούλιο βγάλει προκήρυξη για αστυνομία θα μπορώ να παραιτηθώ από την Πυροσβεστική και να δηλώσω για αστυνομία δίχως κυρώσεις ή είμαι δεσμευμένος με την πυροσβεστικη;
Pk9 έγραψε:Παιδιά μία ερώτηση Μήπως γνωρίζει κάποιος αν εγώ είμαι στους εποχικούς πυροσβέστες και δουλεύω κανονικά το καλοκαίρι και τον Αύγουστο ή τον Ιούλιο βγάλει προκήρυξη για αστυνομία θα μπορώ να παραιτηθώ από την Πυροσβεστική και να δηλώσω για αστυνομία δίχως κυρώσεις ή είμαι δεσμευμένος με την πυροσβεστικη;
Loxias89 έγραψε:Μη παραξενευτείτε άμα οι τελικές θέσεις είναι 600 αντί 1030 και δείτε κ μια προκήρυξη φυλακών 400 άτομα... Αφήνω αυτό εδώ... Τα υπόλοιπα ο καιρός θα δείξει... Κάποιοι τα λέμε εδώ μέσα καιρό τώρα.