Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Johnny94 »

Διασωστης31 έγραψε: Δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο βαθμολογικά σαν ΕΦ.Οσοι δώσουν για ανακριτικοι αρχιφυλακες μόνο, οσοι είναι πτυχιούχοι θα γίνουν πιο γρήγορα ανθυπες.

Αυτή είναι η μόνη διαφορά

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=64&Itemid=55&lang=

Και αυτό καταργήθηκε αδερφε
Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Alr4 »

Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη προκυρηξη των ειδικων φρουρων κάποια πράγματα. Είμαι 20 χρόνων και μέχρι τώρα διαθέτω απολυτήριο λυκείου (17Μ. Ο) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και πτυχίο αγγλικών (Γ1) και τώρα είμαι φοιτητής όποτε στο μέλλον θα έχω και πτυχίο ΑΕΙ. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν με αυτά που διαθέτω μέχρι τώρα έχω πιθανότητες να μπω σε προκυρηξη ειδικών φρουρών και γενικά τι μόρια μαζεύω.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Alr4 έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη προκυρηξη των ειδικων φρουρων κάποια πράγματα. Είμαι 20 χρόνων και μέχρι τώρα διαθέτω απολυτήριο λυκείου (17Μ. Ο) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και πτυχίο αγγλικών (Γ1) και τώρα είμαι φοιτητής όποτε στο μέλλον θα έχω και πτυχίο ΑΕΙ. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν με αυτά που διαθέτω μέχρι τώρα έχω πιθανότητες να μπω σε προκυρηξη ειδικών φρουρών και γενικά τι μόρια μαζεύω.

2300 μαζεύεις υπάρχει ελπίδα τώρα θα δείξει ανάλογα και ποσό θα είναι οι βάσεις φέτος!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Player7 »

ΕΦ21 εχουμε κανα νεο; Θα βγει σιγουρα μεσα στο Μαιο ή θα φαμε φολα και θα γινουν εκλογες και θα παγωσει;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Σου απάντησε ο ΔΥΚ σε αλλο νημα. Κοιταξε το λίγο γιατι απο οσο εχω καταλαβει δεν ειπες το Ποιο σημαντικό. Στρατο τελειωσες και τι; Αν οχι τοτε δεν μπορείς σε κανενα σωμα ασφαλείας
Ο. Π. Κ. Ε
Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Alr4 »

Ναι έκανα τη θητεία μου μόλις τελείωσα το λύκειο στα 18. Αλλά δεν είχα το μυαλό να μπω ειδικές δυνάμεις για παραπάνω μόρια.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Player7 έγραψε:ΕΦ21 εχουμε κανα νεο;Θα βγει σιγουρα μεσα στο Μαιο ή θα φαμε φολα και θα γινουν εκλογες και θα παγωσει;

Μην λες τέτοια μην λες τέτοια ! 😜

-Bildakoss-
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 359

Δημοσίευση από Βμκδ »

Να κάνω μια ερώτηση. Αν είναι πχ Σεπτέμβριο να κάνουν εκλογές ... Μπορεί η κυβέρνηση να βγάλει προκήρυξη μαιο -Ιούνιο -Ιούλιο ; Η παγώνουν όλα ;
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Εκλογές μέχρι το πέρας του καλοκαιριού και εμβολιασμού τουλάχιστον 5 εκ πολιτών δν γίνονται ! Μην αγχώνεστε!
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βκμδ για να πάει σε εκλογές Σεπτ πρπεει να δηλωθεί σχεδόν 2 με 3 μήνες νωρίτερα, μέσα καλοκαιριού μετά από όλο αυτό και με μοναδική πηγή εσόδων τολον τουρισμό, το δίνει 0.01 απόδοση
Alr4
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Alr4 »

Όταν λες βάσεις τι εννοείς; Ότι πχ θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όσοι μαζεύουν πάνω από κάποιο όριο;
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Efedros2015 έγραψε:Βκμδ για να πάει σε εκλογές Σεπτ πρπεει να δηλωθεί σχεδόν 2 με 3 μήνες νωρίτερα, μέσα καλοκαιριού μετά από όλο αυτό και με μοναδική πηγή εσόδων τολον τουρισμό, το δίνει 0.01 απόδοση

Δεν απάντησες στην ερώτηση μ. Εάν επιτρέπετε από την κυβέρνηση εάν είναι να πάνε σε εκλογές να βγάλει προκήρυξη.

Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι σωστά, εάν βγει ΦΕΚ με μοριοδοτηση η προκήρυξη βγαίνει αναγκαστικά ! Μετά τις εκλογές, βλέπε προκήρυξη λιμενικού βγήκε ΦΕΚ επί ΣΥΡΙΖΑ και βγήκε προκ με ΝΔ
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Efedros2015 έγραψε:Ναι σωστά, εάν βγει ΦΕΚ με μοριοδοτηση η προκήρυξη βγαίνει αναγκαστικά ! Μετά τις εκλογές, βλέπε προκήρυξη λιμενικού βγήκε ΦΕΚ επί ΣΥΡΙΖΑ και βγήκε προκ με ΝΔ

Έγινε ευχαριστω. Με λογά λόγια δεν βγαίνει προκ αν είναι να έχουμε εκλογές σύντομα.

Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εκλογές δν έχουμε ξανά λέω πριν τον Οκτώβριο! Η προκήρυξη θα βγει ! Δεν είναι μόνο του υπουργείου Προ. Πο αλλά και προσωπική μάχη της υπουργού Παιδείας !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες