Και αυτό καταργήθηκε αδερφεΔιασωστης31 έγραψε: Δεν αναγνωρίζεται το πτυχίο βαθμολογικά σαν ΕΦ.Οσοι δώσουν για ανακριτικοι αρχιφυλακες μόνο, οσοι είναι πτυχιούχοι θα γίνουν πιο γρήγορα ανθυπες.
Αυτή είναι η μόνη διαφορά
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=64&Itemid=55&lang=
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη προκυρηξη των ειδικων φρουρων κάποια πράγματα. Είμαι 20 χρόνων και μέχρι τώρα διαθέτω απολυτήριο λυκείου (17Μ. Ο) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και πτυχίο αγγλικών (Γ1) και τώρα είμαι φοιτητής όποτε στο μέλλον θα έχω και πτυχίο ΑΕΙ. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν με αυτά που διαθέτω μέχρι τώρα έχω πιθανότητες να μπω σε προκυρηξη ειδικών φρουρών και γενικά τι μόρια μαζεύω.
Alr4 έγραψε:Καλησπέρα σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τη προκυρηξη των ειδικων φρουρων κάποια πράγματα. Είμαι 20 χρόνων και μέχρι τώρα διαθέτω απολυτήριο λυκείου (17Μ. Ο) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής και πτυχίο αγγλικών (Γ1) και τώρα είμαι φοιτητής όποτε στο μέλλον θα έχω και πτυχίο ΑΕΙ. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν με αυτά που διαθέτω μέχρι τώρα έχω πιθανότητες να μπω σε προκυρηξη ειδικών φρουρών και γενικά τι μόρια μαζεύω.
2300 μαζεύεις υπάρχει ελπίδα τώρα θα δείξει ανάλογα και ποσό θα είναι οι βάσεις φέτος!
ΕΦ21 εχουμε κανα νεο; Θα βγει σιγουρα μεσα στο Μαιο ή θα φαμε φολα και θα γινουν εκλογες και θα παγωσει;
Σου απάντησε ο ΔΥΚ σε αλλο νημα. Κοιταξε το λίγο γιατι απο οσο εχω καταλαβει δεν ειπες το Ποιο σημαντικό. Στρατο τελειωσες και τι; Αν οχι τοτε δεν μπορείς σε κανενα σωμα ασφαλείας
Ο. Π. Κ. Ε
Ναι έκανα τη θητεία μου μόλις τελείωσα το λύκειο στα 18. Αλλά δεν είχα το μυαλό να μπω ειδικές δυνάμεις για παραπάνω μόρια.
Player7 έγραψε:ΕΦ21 εχουμε κανα νεο;Θα βγει σιγουρα μεσα στο Μαιο ή θα φαμε φολα και θα γινουν εκλογες και θα παγωσει;
Μην λες τέτοια μην λες τέτοια ! 😜
-Bildakoss-
Να κάνω μια ερώτηση. Αν είναι πχ Σεπτέμβριο να κάνουν εκλογές ... Μπορεί η κυβέρνηση να βγάλει προκήρυξη μαιο -Ιούνιο -Ιούλιο ; Η παγώνουν όλα ;
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Εκλογές μέχρι το πέρας του καλοκαιριού και εμβολιασμού τουλάχιστον 5 εκ πολιτών δν γίνονται ! Μην αγχώνεστε!
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Βκμδ για να πάει σε εκλογές Σεπτ πρπεει να δηλωθεί σχεδόν 2 με 3 μήνες νωρίτερα, μέσα καλοκαιριού μετά από όλο αυτό και με μοναδική πηγή εσόδων τολον τουρισμό, το δίνει 0.01 απόδοση
Όταν λες βάσεις τι εννοείς; Ότι πχ θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όσοι μαζεύουν πάνω από κάποιο όριο;
Efedros2015 έγραψε:Βκμδ για να πάει σε εκλογές Σεπτ πρπεει να δηλωθεί σχεδόν 2 με 3 μήνες νωρίτερα, μέσα καλοκαιριού μετά από όλο αυτό και με μοναδική πηγή εσόδων τολον τουρισμό, το δίνει 0.01 απόδοση
Δεν απάντησες στην ερώτηση μ. Εάν επιτρέπετε από την κυβέρνηση εάν είναι να πάνε σε εκλογές να βγάλει προκήρυξη.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Ναι σωστά, εάν βγει ΦΕΚ με μοριοδοτηση η προκήρυξη βγαίνει αναγκαστικά ! Μετά τις εκλογές, βλέπε προκήρυξη λιμενικού βγήκε ΦΕΚ επί ΣΥΡΙΖΑ και βγήκε προκ με ΝΔ
Efedros2015 έγραψε:Ναι σωστά, εάν βγει ΦΕΚ με μοριοδοτηση η προκήρυξη βγαίνει αναγκαστικά ! Μετά τις εκλογές, βλέπε προκήρυξη λιμενικού βγήκε ΦΕΚ επί ΣΥΡΙΖΑ και βγήκε προκ με ΝΔ
Έγινε ευχαριστω. Με λογά λόγια δεν βγαίνει προκ αν είναι να έχουμε εκλογές σύντομα.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

Εκλογές δν έχουμε ξανά λέω πριν τον Οκτώβριο! Η προκήρυξη θα βγει ! Δεν είναι μόνο του υπουργείου Προ. Πο αλλά και προσωπική μάχη της υπουργού Παιδείας !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες