Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:Εμενα οι πληροφοριες μου λενε οτι οι αστυφυλακες θα παραμεινουν εκει και οτι η προκηρυξη θα ειναι μικροτερη απο 1000!Μακαρι να μην ισχυει γιατι δυσκολα τα πραγματα!

Το νομοσχέδιο και το κονδύλι ψηφίστηκε για 1030 άτομα. Τώρα τι ακούς εσύ, δε ξέρω.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτοί οι 200 νομίζω πανω πιο πολύ ώστε να απωθήσουν τα άτομα που πάνε και κάνουν καταλήψεις. Κάνουν μια προεργασία στην ουσία μέχρι να μπει η οππι.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Ψηφιστηκαν 1030 οργανικες. Η προκηρυξη μπορει να ειναι οσο θελουν μεχρι 1030.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Ειναι 1030 θεσεις ειδικων φρουρων αυτο ψηφηστηκε στο νομοσχεδιο στην Βουλη.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:Ψηφιστηκαν 1030 οργανικες.Η προκηρυξη μπορει να ειναι οσο θελουν μεχρι 1030.

Όπως και αν θέλουν, παίρνουν παραπάνω άτομα. Τέλος πάντων, δε έχω κάτι μαζί σου ούτε που σε ξέρω στο κάτω κάτω απλά αυτά του τύπου " Εγώ άκουσα και έχω πληροφορίες και και και... " όταν όλα λένε κάτι διαφορετικό, προσωπικά μου βγάζει περισσότερο αρνητισμό παρά να με πείσει. Ας δούμε καταρχήν τι θα γίνει τον Απρίλιο και αν πάνε τελικά αυτοί που λένε γιατί μπορεί και να μη πάνε, και βλέπουμε. Και να σου υπενθυμίσω, βγήκε και ΦΕΚ για 1030 θέσεις στο νομοσχέδιο το οποίο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Τι αρνητισμο ρε κλρινογαμπρε εγω θα δινα το νεφρο μου για να παρει 2000 κοσμο, απλα λεω τι ακουστηκε απο μεσα!Πριν 2 μηνες εσυ συγκεκριμενα δεν ηξερες που πανε τα τεσσερα!

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Οπως ειναι ηδη γνωστο το ΦΕΚ γραφει 1030 θεσεις ΕΦ και ειναι οσες πηρανε εγκριση απο το Υπουργειο Οικονομικων ουτε λιγοτερες ουτε περισσοτερες αυτο ξερουμε μεχρι στιγμης και ειναι και οτι ισχυει επισημα πλεον εδω και καιρο, Επισης, για τους Αστυφυλακες που θα πανε πανεπιστημια τον Απριλιο θα τοποθετηθουνε εκει προσωρινα με αποσπαση και οχι με μεταθεση βασει λογικης. Βεβαια δεν ειναι γνωστο αν θα ειναι νεοεξερχομενοι Αστυφυλακες απο την σχολη η ΕΦ του 19 η Αστυνομικοι που υπηρετουνε σε αλλες υπηρεσιες. Υπομονη μεχρι το ΦΕΚ παιδια !
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:Τι αρνητισμο ρε κλρινογαμπρε εγω θα δινα το νεφρο μου για να παρει 2000 κοσμο, απλα λεω τι ακουστηκε απο μεσα!Πριν 2 μηνες εσυ συγκεκριμενα δεν ηξερες που πανε τα τεσσερα!

Ωχ κάποιον μου θύμισες και δε θέλω να πω το 2ο προφίλ σου. Μάλλον τώρα δε ξέρεις εσύ που σου πάνε και όχι εγώ. Αυτό το από μέσα μπορείς να το διευκρινίσεις; Αν είσαι σε κάνα υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τότε οκ, πάω πάσο παντογνώστη!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

nikos521 έγραψε:Οπως ειναι ηδη γνωστο το ΦΕΚ γραφει 1030 θεσεις ΕΦ και ειναι οσες πηρανε εγκριση απο το Υπουργειο Οικονομικων ουτε λιγοτερες ουτε περισσοτερες αυτο ξερουμε μεχρι στιγμης και ειναι και οτι ισχυει επισημα πλεον εδω και καιρο, Επισης, για τους Αστυφυλακες που θα πανε πανεπιστημια τον Απριλιο θα τοποθετηθουνε εκει προσωρινα με αποσπαση και οχι με μεταθεση βασει λογικης. Βεβαια δεν ειναι γνωστο αν θα ειναι νεοεξερχομενοι Αστυφυλακες απο την σχολη η ΕΦ του 19 η Αστυνομικοι που υπηρετουνε σε αλλες υπηρεσιες. Υπομονη μεχρι το ΦΕΚ παιδια !
Ακριβως αυτο ακομα και τα χρηματα απο το υπουργειο οικονομικων βρεθηκαν.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα χρήματα το οικονομικών τα είχε βρει ήδη. Πετσόκοψε τις θέσεις που προορίζονταν για τα καταστήματα κράτησης για να τα δώσει στην ΟΠΠΙ όπως έχουμε ξαναπεί.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

GrΑp αστο στο εχουν πει 5-6 ατομα εδω μεσα οτι εισαι ασχετος!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

D.Y.K έγραψε:Τα χρήματα το οικονομικών τα είχε βρει ήδη. Πετσόκοψε τις θέσεις που προορίζονταν για τα καταστήματα κράτησης για να τα δώσει στην ΟΠΠΙ όπως έχουμε ξαναπεί.

DYK είσαι σίγουρος; Ο GreekRanger νομίζω τα ξέρει καλύτερα από εσένα που έχεις τόσες γνώσεις όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε αστυνομικά και στρατιωτικά θέματα. Μπορεί ούτε εσένα να μη πιστέψει τώρα, πάλι τα δικά του θα λέει.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:GrΑp αστο στο εχουν πει 5-6 ατομα εδω μεσα οτι εισαι ασχετος!
Δε πειράζει φιλαράκι. Θα δούμε το ΦΕΚ και θα φανεί μετά ποιος ήταν άσχετος.

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βρε καταχαζε δεν ειναι δικος μου ισχυρισμος οτι θα παρει λιγοτερους, απλα ανεφερα κατι που ειπωθηκε! Μακαρι να παρει 2000 κοσμο, τι μου το λες, λες και εγω δε θελω να παρει πολλους; !

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Καλησπέρα σας,

Ενοχλώ; Λοιπόν επειδή διέγραψα φούλ μηνύματα με προσβολές και επιθέσεις εδώ μέσα για σας παρακαλώ να ηρεμήσουμε εδώ μέσα. Η συζήτηση σε ήπιους τόνους και ο καθένας λέει την γνώμη του! Αν απο εκεί και πέρα είμαστε λάθος σε κάτι θα μας το δείξει η εξέλιξη του πράγματος οχι το να βριζόμαστε μεταξύ μας και να λέμε ο ενας άσχετος τον άλλο. Είστε όλοι στην ίδια μοίρα παλεύεται για μια θέση στο ΟΠΠΙ δεν είναι ανάγκη να μειώνεται ο ένας τον άλλο ούτε εαν κάποιος δεν καταφέρει να μπεί είναι χαζότερος ή πιο ανίκανος απο τον άλλο.

'Οποιος συνεχίσει τις προσβολές τρώει 1 μέρα μπάν θα ξαναγυρίσει την Δευτέρα με μια λαγάνα δώρο!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Terminator την Σάβ Μαρ 13, 2021 10:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες