Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Fotis_94
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

BilD όπως έχω γράψει ξανά έχω δηλώσει παραίτηση!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Μετα τα επεισόδια στη νεα Σμύρνη ολοι ειναι εναντια των αστυνομικών... Απο την αρχη ειχαμ ηδη στοχοποιηθει η οππι τωρα. . Ακόμα χειρότερα... Επισης ειπε ο χρυσοχοιδης απο φθινόπωρο η προκυρηξη.

. Και οτι κανονικοί αστυνομικοί θα επανδρωσουν αρχικά τα πανεπιστήμια. Καλη επιτυχία σε ολους μακαρι να βγει και οππι και εποπ κλπ... Και οχι αλλες κυβερνητικες κολοτουμπες.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Αν δεν κανω λαθος ειπε πως οι νεοι ΕΦ θα τοποθετηθουνε στα πανεπιστημια μετα το περας της εκπαιδευσης τους το φθινοπωρο δηλαδη, και οχι οτι θα ξεκινησει η διαδικασια προσληψης τους το φθινοπωρο. Θα στειλει προσωρινα ηδη υπηρετουντες αστυνομικους στα πανεπιστημια για να στελεχωσουν την ΟΠΠΙ. Αν ειναι Νεο αυτο και εχει αλλαξει κατι δεν το γνωριζω.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Scott1926 έγραψε:
Fotis_94 έγραψε:Πραγματικά διαβάζω στο φόρουμ αρκετό καιρό και οι μισοί τα έχετε βάλει με τον Glock ... Εύχομαι ολόψυχα να μπείτε στο σώμα και να δείτε τα πράγματα από άλλη όψη! Η ελληνική αστυνομία έχει μέσα πολύ ράδιο αρβύλα όπως και πολλά θέματα που λύνονται την τελευταία στιγμή αλλά όχι στο 100% χωρίς ν τον ξέρω τον άνθρωπο σε κάποια θέμα έχει δίκιο γτ παίζει πολύ ράδιο αρβύλα. Το λέω πραγματικά με αγάπη προς όλους !
Δεν εχω κάτι προσωπικό με τον ανθρωπο προς θεου αλλα οταν μπαινεις σε μια σελιδα ανωνυμα και λες οτι εισαι μεσα σε σωματειο κ. Τ. Λ συγνωμη αλλα πρεπει να λες και το πραγματικο ονομα και την πηγη σου για να εχουν βαση αυτα που λες... Εφόσον εισαι στο σωματειο δεν θα σου πει κανεις κατι κακο δεν εχεις να κρυφτεις απο κατι ουτε θα πουμε οτι το ειπες επίσημα... Αλλα το να μπαινεις σε φορουμ ανωνυμο να λες ειμαι μεσα στο σωματειο εδω και δύο χρονια απο το 19 και το μονο που κανεις ειναι να λες πραγματα τα οποια ακους μονο εσυ και κανενας αλλο συγνωμη αλλα εχετε προβλημα οσοι τον παιρνετε στα σοβαρα

Μια παρατηρηση αγαπητε.

Ο Glock δεν ειναι του 19 υποψηφιος, ειναι πολυ πιο παλιος και εχει αρκετα χρονια στην οικογενεια της ΕΛ. ΑΣ.

Εννοειται πως απαγορευεται να πει ονομα και που ανηκει μιας και το φορουμ παρακολουθειται απο πιο μεγαλα κεφαλια.

Να σου θυμισω παλια, που γραφανε αξωματικοι σε πληροφοριες για ΕΠΟΠ για στρατοπεδα και ονοματα κτλπ, δηλαδη προσωπικες πληροφοριες και ευαισθητες, τα πιο μεγαλα κεφαλια ειχαν πλησιασει το Yandr, οποτε καταλαβαινεις πως λειτουργει ολο αυτο σε ενα ανωνυμο φορουμ με τοσες χιλιαδες προβολες ανα ημερα.

Αν καποιος εχει αμφιβολιες μπορει να στειλει προσωπικο μηνυματα και να μαθει τι κα πως αλλα εννοεται σε ενα φορουμ δεν μπορει ο Glockaros να γραφει ποιος ειναι, τι κανει και που βρισκεται ενω ταυτοχρονα το νημα παροκολουθειται με πανω απο 100.000+ προβολες.

Απτη στιγμη που λεει πως ειναι στο Σωμα, φτανει. Απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενος αν θα τον πιστεψει ή οχι.

- φιλικα.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Fotis_94 έγραψε:BilD όπως έχω γράψει ξανά έχω δηλώσει παραίτηση!

Το είχα ξεχάσει... Με συγχωρείς 😀

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

Fotis_94 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος έντασης για πράγματα τα οποία πιθανών να μην αρέσουν σε κάποιους γτ τους στεναχωρεί. Η αγωνία όλων είναι το ίδιο και ξανά λέω όταν μπείτε στο σώμα πρώτα ο Θεός θα δείτε πολλά και θα πείτε από μόνη σας τι ***** έλεγα. Για διάφορα θέματα! Στους φρουρούς του 19 που ήμουν εγώ όλα τελευταία στιγμή τα κάνανε e mail στέλνανε σε άλλους απόγευμα σε άλλους βράδυ από άλλους μαθαίναμε που πάμε και μετά αλλάζανε. Τρέχα γυρευε. Ένα παράδειγμα είπα που μου ήρθε στο μυαλό
Φιλε μου ακου να σου πω φιλικα και ηρεμα παντα εξαλλου συζητηση να γινεται οπως εχω ξαναπει...1ον εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος εντασης και αν υπαρξη ενταση απο καποιον η καποιους υπαρχουν διαχειριστες να το χειριστουν οπως πρεπει.2ον δεν ειναι θεμα οτι στεναχωρουν η οχι καποιους γιατι δεν αρεσουν αυτα που λεγονται αλλα το θεμα ειναι ποιος τα λεει και απο ποια θεση...3ον δεν μπορει ο καθενας να ισχυριζεται οτι ειναι στο σωματειο η εχει καποια θεση καπου και ξερει πραγματα χωρίς να λεει το ονομα του το πραγματικο και την πηγη του γιατι οπως ειπα δεν εχει να φοβηθει κατι αν οντως εισαι στο σωματειο βγες παντελονατα και πες ειμαι ο ταδε ταδε και ακουσα αυτο απο αυτην την πηγη... Δεν θα το παρει καποιος οτι το λες επισημα

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από XristosMP »

Scott1926 έγραψε:
Fotis_94 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος έντασης για πράγματα τα οποία πιθανών να μην αρέσουν σε κάποιους γτ τους στεναχωρεί. Η αγωνία όλων είναι το ίδιο και ξανά λέω όταν μπείτε στο σώμα πρώτα ο Θεός θα δείτε πολλά και θα πείτε από μόνη σας τι ***** έλεγα. Για διάφορα θέματα! Στους φρουρούς του 19 που ήμουν εγώ όλα τελευταία στιγμή τα κάνανε e mail στέλνανε σε άλλους απόγευμα σε άλλους βράδυ από άλλους μαθαίναμε που πάμε και μετά αλλάζανε. Τρέχα γυρευε. Ένα παράδειγμα είπα που μου ήρθε στο μυαλό
Φιλε μου ακου να σου πω φιλικα και ηρεμα παντα εξαλλου συζητηση να γινεται οπως εχω ξαναπει...1ον εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος εντασης και αν υπαρξη ενταση απο καποιον η καποιους υπαρχουν διαχειριστες να το χειριστουν οπως πρεπει.2ον δεν ειναι θεμα οτι στεναχωρουν η οχι καποιους γιατι δεν αρεσουν αυτα που λεγονται αλλα το θεμα ειναι ποιος τα λεει και απο ποια θεση...3ον δεν μπορει ο καθενας να ισχυριζεται οτι ειναι στο σωματειο η εχει καποια θεση καπου και ξερει πραγματα χωρίς να λεει το ονομα του το πραγματικο και την πηγη του γιατι οπως ειπα δεν εχει να φοβηθει κατι αν οντως εισαι στο σωματειο βγες παντελονατα και πες ειμαι ο ταδε ταδε και ακουσα αυτο απο αυτην την πηγη... Δεν θα το παρει καποιος οτι το λες επισημα

Εισαι σοβαρος ρε φιλε; Θα πει ο ανθρωπος δημοσια ποιος ειναι;

Αν κανεις πλακα το δεχομαι. Αν οχι, τοτε εχεις μεγαλο προβλημα αντιληψης.

Άβαταρ μέλους
Scott1926

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια παρατηρηση αγαπητε.

Ο Glock δεν ειναι του 19 υποψηφιος, ειναι πολυ πιο παλιος και εχει αρκετα χρονια στην οικογενεια της ΕΛ. ΑΣ.

Εννοειται πως απαγορευεται να πει ονομα και που ανηκει μιας και το φορουμ παρακολουθειται απο πιο μεγαλα κεφαλια.

Να σου θυμισω παλια, που γραφανε αξωματικοι σε πληροφοριες για ΕΠΟΠ για στρατοπεδα και ονοματα κτλπ, δηλαδη προσωπικες πληροφοριες και ευαισθητες, τα πιο μεγαλα κεφαλια ειχαν πλησιασει το Yandr, οποτε καταλαβαινεις πως λειτουργει ολο αυτο σε ενα ανωνυμο φορουμ με τοσες χιλιαδες προβολες ανα ημερα.

Αν καποιος εχει αμφιβολιες μπορει να στειλει προσωπικο μηνυματα και να μαθει τι κα πως αλλα εννοεται σε ενα φορουμ δεν μπορει ο Glockaros να γραφει ποιος ειναι, τι κανει και που βρισκεται ενω ταυτοχρονα το νημα παροκολουθειται με πανω απο 100.000+ προβολες.

Απτη στιγμη που λεει πως ειναι στο Σωμα, φτανει. Απο εκει και περα ειναι επιλογη του καθενος αν θα τον πιστεψει ή οχι.

- φιλικα.

Λευτερη φιλαρακι μου τα εχουμε ξαναπει εμεις ομορφα και ωραια αλλα δεν ειναι λογικη να λεω οτι ειμαι στο σωμα παιδια και ξερω αυτο κι αυτο κι αυτο χωρις ονοματα πηγες κ. Τ. Λ το αν δεν αρεσουν σε καποιους αυτα που λεει γιατι δεν τους βολευει ειναι δικο τους θεμα... Αν οντως ειναι στο σωμα ας μας πει την πηγη του που το ακουσε και απο ποιον... Το οτι παρακολουθουνται ολα εννοειται το ξερουμε αν δεν θελει να πει γιατι φοβαται οτι μπορει να επιρεαστει στην δουλεια του σεβαστο και κατανοητο και του ζηταω συγνωμη οπως ξανα ειπα πιο πανω δεν εχω κανενα θεμα με τον ανθρωπο προς θεου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 11, 2021 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

XristosMP έγραψε:Εισαι σοβαρος ρε φιλε; Θα πει ο ανθρωπος δημοσια ποιος ειναι;Αν κανεις πλακα το δεχομαι. Αν οχι, τοτε εχεις μεγαλο προβλημα αντιληψης.

Την πηγη του ας μας πει αυτο φτανει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 11, 2021 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Αφου την εχει πει τη πηγη του ρε μεγαλε πλακα μας κανεις; Αφου σου λεει απο το Σωματειο!
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Οκ εγινε συγνωμη κυριε glock ειλικρινα χωρις να ειρωνευομαι
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Παιδιά η προκ θα βγει η μετά το 15ημερο Μαΐου η μέσα στο καλοκαίρι βαριά Αύγουστο όπως η προηγούμενη αυτά ξέρω εγώ μέχρι στιγμής ! Δν ακυρώνεται τίποτα !
Fotis_94
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Δηλαδή για να σας πείσει ότι είναι έγκυρες οι πηγές του η όχι πρέπει ν σας δώσει στοιχεία δλδ πρωσοπικα. Μάλιστα ! Αφού ρε μάγκες έχετε ενδιάμεσους για πιθανών ψευδή στοιχεία η αναξιόπιστες πηγές εγώ σαν Φώτης θα προσπερνούσα τα μνμ του αδιαφορώντας τι λέει.
Άβαταρ μέλους
Scott1926

Fotis_94 έγραψε:Δηλαδή για να σας πείσει ότι είναι έγκυρες οι πηγές του η όχι πρέπει ν σας δώσει στοιχεία δλδ πρωσοπικα. Μάλιστα ! Αφού ρε μάγκες έχετε ενδιάμεσους για πιθανών ψευδή στοιχεία η αναξιόπιστες πηγές εγώ σαν Φώτης θα προσπερνούσα τα μνμ του αδιαφορώντας τι λέει.
Για να μην δημιουργησω μεγαλυτερο προβλημα και τζαμπα γεμιζουμε σελιδες ετσι εχω ζητησει ηδη συγνωμη και εχω πει δεν εχω θεμα με τον ανθρωπο προς θεου... Προσπερναμε και παμε παρακατω

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Scott1926 έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μια παρατηρηση αγαπητε.

- φιλικα.

Λευτερη φιλαρακι μου τα εχουμε ξαναπει εμεις ομορφα και ωραια αλλα δεν ειναι λογικη να λεω οτι ειμαι στο σωμα παιδια και ξερω αυτο κι αυτο κι αυτο χωρις ονοματα πηγες κ. Τ. Λ το αν δεν αρεσουν σε καποιους αυτα που λεει γιατι δεν τους βολευει ειναι δικο τους θεμα... Αν οντως ειναι στο σωμα ας μας πει την πηγη του που το ακουσε και απο ποιον... Το οτι παρακολουθουνται ολα εννοειται το ξερουμε αν δεν θελει να πει γιατι φοβαται οτι μπορει να επιρεαστει στην δουλεια του σεβαστο και κατανοητο και του ζηταω συγνωμη οπως ξανα ειπα πιο πανω δεν εχω κανενα θεμα με τον ανθρωπο προς θεου

Σε θυμαμαι Σκοτ, εισαι σωστος τυπος, απλα φιλικα στα ειπα και ξερεις τι ανθρωπος ειμαι κι εγω.

Ολα καλα ομως, το παλικαρι ειπε συγνωμη για την αναστατωση οποτε δεν χρειαζεται αλλη συζητηση πανω σε αυτο το θεμα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες