Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Charlie Harper 13 έγραψε:Λοιπον η προκηρυξη ειναι σε καλο δρομο δεν εχω ακουσει διαβασει κατι επισημο για ακυρωση η αναβολη. Η συνδικαλιστες δεν αποφασιζουν προσπαθουν να επηρεασουν την κυβερνηση. Η 200 ενενεργεια αστυνομικοι περνουν μεταθεση για οππι θα ειναι και μετα της προσληψεις εκει.

Εδώ διαφωνούμε. Είχα ανεβάσει αντίστοιχο άρθρο που λέει ότι θα είναι έως ότου ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των νέων ειδικών φρουρών που προβλέπει το νομοσχέδιο. Αν έμεναν εκεί, δε θα έπαιρναν 1000 άτομα αλλά 800.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Ρε Φίλε... Εγώ γράφω ότι ακούω, σωστά ή λάθος ή αβάσιμα κλπ. Αυτό που λένε είναι ότι την πάνε για παρακάτω την προκήρυξη δηλαδή Αυγούστο κ μετά.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

glock έγραψε:Ρε Φίλε... Εγώ γράφω ότι ακούω, σωστά ή λάθος ή αβάσιμα κλπ. Αυτό που λένε είναι ότι την πάνε για παρακάτω την προκήρυξη δηλαδή Αυγούστο κ μετά.
Δε το είπα με κακία. Αλλά αν πάει Αύγουστο και μετά, αποκαλείται να είναι Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ όπως έχουν σχεδιάσει. Εκτός και αν το πάνε 2022 και θέλουν να το περάσουν στον προϋπολογισμό του νέου έτους.

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 179

Δημοσίευση από glock »

Να δούνε θέλουν πως θα πάει το προσωρινό σχέδιο με τους Ίδη υπάρχοντες Αστυνομικούς
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

glock έγραψε:Να δούνε θέλουν πως θα πάει το προσωρινό σχέδιο με τους Ίδη υπάρχοντες Αστυνομικούς

Και να τους πάρει νωρίτερα και να μην πιάσει το σχέδιο οππι όσο εκπαιδεύονται πίστεψε με υπάρχουν κενές θέσεις 😉

-Bildakoss-
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Και να μη πιασει η ΟΠΠΙ, μοιραζεις 700 ατομα στα τμηματα,200 στη Δραση και μια 100αρα στις Πεζες Περιπολιες. Υπαρχουν κενα να χωθουν οι 1000 ΕΦ!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Καλημέρα ομάδα! Υπομονή! Αυτό έχω να πω! 😉
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

GreekRanger έγραψε:Και να μη πιασει η ΟΠΠΙ, μοιραζεις 700 ατομα στα τμηματα,200 στη Δραση και μια 100αρα στις Πεζες Περιπολιες. Υπαρχουν κενα να χωθουν οι 1000 ΕΦ!
Πως και δεν το σκεφτηκε κανεις αυτο που ειπες ρε φιλε ωραια ιδεα 200 εκει 200 εκει 100 εκει και τελος τοσο απλο...

Glock δεν βαρεθηκες να λες οτι εισαι μεσα στο σωματειο; Απο το 19 και εκεινη την προκήρυξη τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια λες εκτος αν εισαι αλλος απλα εχεις ιδιο ονομα τοτε αγνοησε αυτο που ειπα

Fotis_94
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Πραγματικά διαβάζω στο φόρουμ αρκετό καιρό και οι μισοί τα έχετε βάλει με τον Glock ... Εύχομαι ολόψυχα να μπείτε στο σώμα και να δείτε τα πράγματα από άλλη όψη! Η ελληνική αστυνομία έχει μέσα πολύ ράδιο αρβύλα όπως και πολλά θέματα που λύνονται την τελευταία στιγμή αλλά όχι στο 100% χωρίς ν τον ξέρω τον άνθρωπο σε κάποια θέμα έχει δίκιο γτ παίζει πολύ ράδιο αρβύλα. Το λέω πραγματικά με αγάπη προς όλους !
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Παντου επικρατει ραδιο αρβυλα οχι μονο στην Αστυνομια.
Άβαταρ μέλους
Scott1926
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Scott1926 »

Fotis_94 έγραψε:Πραγματικά διαβάζω στο φόρουμ αρκετό καιρό και οι μισοί τα έχετε βάλει με τον Glock ... Εύχομαι ολόψυχα να μπείτε στο σώμα και να δείτε τα πράγματα από άλλη όψη! Η ελληνική αστυνομία έχει μέσα πολύ ράδιο αρβύλα όπως και πολλά θέματα που λύνονται την τελευταία στιγμή αλλά όχι στο 100% χωρίς ν τον ξέρω τον άνθρωπο σε κάποια θέμα έχει δίκιο γτ παίζει πολύ ράδιο αρβύλα. Το λέω πραγματικά με αγάπη προς όλους !
Δεν εχω κάτι προσωπικό με τον ανθρωπο προς θεου αλλα οταν μπαινεις σε μια σελιδα ανωνυμα και λες οτι εισαι μεσα σε σωματειο κ. Τ. Λ συγνωμη αλλα πρεπει να λες και το πραγματικο ονομα και την πηγη σου για να εχουν βαση αυτα που λες... Εφόσον εισαι στο σωματειο δεν θα σου πει κανεις κατι κακο δεν εχεις να κρυφτεις απο κατι ουτε θα πουμε οτι το ειπες επίσημα... Αλλα το να μπαινεις σε φορουμ ανωνυμο να λες ειμαι μεσα στο σωματειο εδω και δύο χρονια απο το 19 και το μονο που κανεις ειναι να λες πραγματα τα οποια ακους μονο εσυ και κανενας αλλο συγνωμη αλλα εχετε προβλημα οσοι τον παιρνετε στα σοβαρα

Fotis_94

Δεν υπάρχει λόγος έντασης για πράγματα τα οποία πιθανών να μην αρέσουν σε κάποιους γτ τους στεναχωρεί. Η αγωνία όλων είναι το ίδιο και ξανά λέω όταν μπείτε στο σώμα πρώτα ο Θεός θα δείτε πολλά και θα πείτε από μόνη σας τι ***** έλεγα. Για διάφορα θέματα! Στους φρουρούς του 19 που ήμουν εγώ όλα τελευταία στιγμή τα κάνανε e mail στέλνανε σε άλλους απόγευμα σε άλλους βράδυ από άλλους μαθαίναμε που πάμε και μετά αλλάζανε. Τρέχα γυρευε. Ένα παράδειγμα είπα που μου ήρθε στο μυαλό
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Τι εννοεις μεσω email Φωτη; Για το που παει ο καθενας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Μαρ 11, 2021 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fotis_94

Κάθε μέρα πηγαίναμε και αλλού ... Άλλοι βόρεια άλλοι κέντρο τρέχα γυρεύε άλλοι ήταν σε δύο εκπαιδεύσεις ταυτόχρονα! Για αυτό σας λέω υπομονή! Είναι δύσκολη η φάση μετά από αυτά που έγιναν! Λογικά θα πάει λίγο παρά κάτω η πρόσληψη
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Fotis_94 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος έντασης για πράγματα τα οποία πιθανών να μην αρέσουν σε κάποιους γτ τους στεναχωρεί. Η αγωνία όλων είναι το ίδιο και ξανά λέω όταν μπείτε στο σώμα πρώτα ο Θεός θα δείτε πολλά και θα πείτε από μόνη σας τι ***** έλεγα. Για διάφορα θέματα! Στους φρουρούς του 19 που ήμουν εγώ όλα τελευταία στιγμή τα κάνανε e mail στέλνανε σε άλλους απόγευμα σε άλλους βράδυ από άλλους μαθαίναμε που πάμε και μετά αλλάζανε. Τρέχα γυρευε. Ένα παράδειγμα είπα που μου ήρθε στο μυαλό

Είσαι στο σώμα δηλαδή εσύ τώρα;

-Bildakoss-
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ASTA και 10 επισκέπτες