Μακάρι να βγει αληθινός ο ΕΦ21 που μέχρι στιγμής το παλικάρι να ναι καλά μια χαρά πληροφορηση μας εχει δωσει. Όσο για την μοριοδοτηση δική μου άποψη ελπίζω να μην αλλάξει!
Γουλεα και wolf Που είστε ρε αλάνια όταν σας έλεγα ότι η προκυρηξη θα βγει Μάιο και μου λέγατε επειδή με συμφέρει να βγάλω το σχολείο και διπλώματα χαχαχαχ τι παλικάρια που είστε
35MK.A έγραψε:Γουλεα και wolf Που είστε ρε αλάνια όταν σας έλεγα ότι η προκυρηξη θα βγει Μάιο και μου λέγατε επειδή με συμφέρει να βγάλω το σχολείο και διπλώματα χαχαχαχ τι παλικάρια που είστε
Έχω πάρει τα πρωτεία από περσυ έρχεσαι δεύτερος φιλαράκο χαχα
Καλησπερα σε ολους... Ελπιζω σημερα μετα τον χαμο που εγινε εχθες το παληκαρι που ειπε για ξυλο και τετοια σε προηγουμενες σελιδες μπας και φοβηθουν καποιοι και δεν κανουν τα χαρτιά τους σημερα λιγο να το ξανασκεφτηκε σημερα να εβαλε λιγο μυαλο σημερα να βουτηξε την γλωσσα στον εγκεφαλο και να ξανασκεφτηκε το τι ειπε... Περαστικα στο παληκαρι που χτυπησε οπως και στους αλλους αστυνομικους γιατι ειχε και αλλους τραυματιες αλλα οχι τοσο σοβαρα... Και πριν μιλησετε παιδια να σκεφτεσται... Πριν οποιαδηποτε προκυρηξη να θυμαστε οτι ειστε ανθρωποι και οτι καποιοι με καποιους εδω μεσα μπορει να ειναι συνάδελφοι σε λιγο καιρο
Ρε παιδια αυτος που το εγραψε αυτο τις προαλλες εχει αποδειξει εδω μεσα οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του. Αλιμονο εαν εισρεουν στο σωμα ατομα με τετοιες νοοτροπιες, δεν παμε πουθενα. Καλη επιτυχια σε ολα τα νορμαλ και ισορροπημενα παιδια εδω μεσα.