Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Ρε σεις πιστεύετε όντως ότι θα βάλουν εν ενεργεία αστυνομικούς στα πανεπιστήμια ; Σοβαρά τώρα ; Αυτά είναι για να λένε κάτι
Gpap95 έγραψε:Ε σκαστε επιτέλους με το γκλοπ ρε. Στείλε προσωπικά μηνύματα. Γεμισατε 3 σελίδες για το γκλοπ αν είναι δυνατόν ! Επίσης ο ΕΦ21 άρχισε πάλι τα τρελά του. Το άρθρο λέει ότι Απρίλιο πάνε μερικοί αστυνομικοί στα άει μέχρι η οππι να τελειώσει την εκπαίδευση της και να τους αντικαταστάσει! Δεν είπε ούτε για άτομα λιγότερα, Ούτε για άκυρα, Ούτε για άλλη ημερομηνία. Πάλι για Σεπτέμβριο είπε στο άρθρο για 4η φορά που επιμένει σε Σεπτέμβριο! Πείτε κάτι ουσιαστικό και μη γράφετε το μακρύ σας και το κοντό σας. Μείνετε στα γεγονότα. Η μόνη νέα πληροφορία είναι ότι θα πάνε αστυνομικοί στα άει μέχρι να τελειώσει την εκπαίδευση της η οππι. Τελείωσε το θέμα.
Είμαι ο Μπαμπας σας χαζούλη και θα το δεις ότι από τα μέσα Μαΐου και μετά θα βγει δν πειράζει μην ανγχωνεστε
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Μαγκες, θα βγει απλα αντι για τον αλλο μηνα ισως παει πιο πισω μεχρι να ηρεμησει η ολη η κατασταση.
Απο τι εμαθα σημερα εχει και πορεια στο σημειο που χτυπησαν εκεινον τον αντρα, οποτε θα εχει επεισοδια σιγουρα.
Εχει ακομα ψωμι η υποθεση, αλλα θα βγει απλα αργοτερα.
Απο τι εμαθα σημερα εχει και πορεια στο σημειο που χτυπησαν εκεινον τον αντρα, οποτε θα εχει επεισοδια σιγουρα.
Εμενα λιγο δυσκολο μου φαινεται να βρει ατομα να βαλει στα πανεπιστημια ενω την ιδια στιγμη λενε πως πολλες υπηρεσιες ειναι υποστελεχωμενες, οποτε αν στειλει ατομα στα πανεπιστημια δημιουργει και σε αλλες υπηρεσιες κενα για να στειλει στα πανεπιστημια. Τι να πω παιδια δεν ξερω υπομονη μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση.
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Ρε συ εφ21 άραξε, είχες δίκιο δεν σ είπε κανένας κάτι ! Το θέμα είναι να βγει και να μπούμε, όλα τα άλλα είναι συζητήσεις του αέρα αραξτε ! Φτάνει για το τι γίνεται έξω εδώ είναι φόρουμ για τη επερχόμενη προκήρυξη οπότε υπομονή
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Τους νέους δόκιμους αστυφ που βγαίνουν για πρακτική τον Μάιο θα βάλει στην ΟΠΠΙ του Ζωγράφου σε πρώτη φάση, που είναι μπάχαλο ακόμα και τώρα με κλειστές τις σχολές.
Άρα με αυτά που λέει ο ΕΦ21, Μάιο να βγει,1 μήνα με εντάσεις, μέσα Ιουνίου,1 μήνα για τα αποτελέσματα, μέσα Ιουλίου, μετά από κάνα 2 βδομάδες θα πας για τα ψυχοτεχνικα, κάνα 3 βδομάδες και εκεί μέχρι να τελειώσουν όλοι, φτάνεις τέλη Αυγούστου, μετά 3 μήνες εκπαίδευση, άρα πολύ σωστά, Σεπτέμβριο θα είναι στα ΑΕΙ όπως είπε ο υπουργός. Τωρα ναι, βγάζει νόημα. Μόνο που τα μαθηματικά, τα ξέρουμε λάθος τόσα χρόνια. Τι να πω, απορώ ! Όλοι λένε για Σεπτέμβριο και ο άλλος στο κόσμο του. Εγώ δε λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει Μάιο, αλλά δε θα πάνε Σεπτέμβριο στα ΑΕΙ, άρα μας δουλεύουν. Αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Επίσης μίλησα με φιλαράκι εφ του 19 πριν λίγο, και μου είπε ότι η όλη διαδικασία μέχρι να πάνε Αθήνα, βγήκε 5 μήνες, μου τα εξήγησε αναλυτικά. Τώρα αν εσείς, επιμένετε στο Μάιο, έχει καλώς. Εγώ μιλάω με βάση ότι λέει ο υπουργός και όχι ότι με συμφέρει.
Καλά αυτό με το Σεπτέμβριο μη το δένεις κόμπο, είχε πει στη αρχή Σεπτέμβρη και χθες είπε "μέχρις ότου το Φθινόπωρο έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους"... Το γενικευει. Θα μπορούσε να είναι και Νοέμβρης, άσε που με πιθανές καθυστερήσεις θα μπορουσε να πάει και πιο μετά. Προσωπική μου άποψη βέβαια δεν ξέρω κάτι, απλά λέω σε περίπτωση που βγει Μάιο όπως λέει ο ΕΦ21.
ΕΦ21 μετα το Μαιο αλλα ποτε; Ιουνιο; Ιουλιο; Σεπτεμβριο; Ποτε μετα το Μαιο?
Efedros2015 έγραψε:Ρε συ εφ21 άραξε, είχες δίκιο δεν σ είπε κανένας κάτι ! Το θέμα είναι να βγει και να μπούμε, όλα τα άλλα είναι συζητήσεις του αέρα αραξτε ! Φτάνει για το τι γίνεται έξω εδώ είναι φόρουμ για τη επερχόμενη προκήρυξη οπότε υπομονή
Κάτσε εσυ μου την έμπαινες και κάποιοι άλλοι ότι θα έχουμε ΦΕΚ Φλεβάρη θα βγει η προκ και τέτοια όταν έλεγα ότι θα βγει μέσα Μαΐου μόνο 3 με 4 άτομα με πίστεψαν! Ότι όντως τότε θα βγει !
Player7 έγραψε:ΕΦ21 μετα το Μαιο αλλα ποτε; Ιουνιο; Ιουλιο; Σεπτεμβριο; Ποτε μετα το Μαιο;
Μέσα Μαΐου έως βαριά τέλη Μαΐου θα βγει!
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μαγκες, θα βγει απλα αντι για τον αλλο μηνα ισως παει πιο πισω μεχρι να ηρεμησει η ολη η κατασταση.
Για ποσά μόρια δν μπήκες περσυ; Η είσαι μέσα;
Δεν ξερει κανεις παιδια μην πιστευετε τιποτα ολοι λενε και απο κατι διαφορετικο, πιεσεις δεχοτανε παντα και δεν αλλαξε τιποτα Υπομονη μεχρι το ΦΕΚ.
Για κάποιο λόγο διαγράφηκε η απάντηση ως προς τον ΕΦ21. Δεν έχω 6 μήνες στο φόρουμ αλλά 2. Επίσης αν βγει Μάιο, δε θα είναι Σεπτέμβριο αλλά κατά το Νοέμβριο. Επίσης είπα ότι θέλει να βγάλει κάνα πτυχίο και για αυτό καίγεται. Προσωπικά δε με ενοχλει και ας βγει όποτε θέλει. Απλά δε πιστεύω πως οι αστυνομικοί αν μπούνε τελικά τον Απρίλιο, θα καθίσουν μέχρι το Νοέμβριο για να πάει η οππι και να τους αντικαταστάσει. Επίσης γνώμη μου είναι ότι θα βάλουν εφ του 19 οι οποίοι δε θα έχουν τη εκπαίδευση στα ανακριτικα καθήκοντα όπως θα έχει η οππι. Τέλος πάντων, εικασίες είναι. Δείτε τώρα τι γίνεται στη Νέα Σμύρνη που τραυμάτισαν πολύ σοβαρά αστυνομικό και ας αφήσουμε τις κόντρες μεταξύ μας.
Μάγκες λέτε τώρα με αυτό που έγινε στην νέα Σμυρνη και χτυπησαν τον αστυνομικό να επισπεύσουν την προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες