Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Ναι γνωριζω πως ειναι αρκετα δυσκολο, αλλα καποιος που δεν εχει ουτε ενα lower ας πουμε, ειναι μεγαλη ανασα αυτο το ιντερνετικο πτυχιο.
Σε μερικες περιοχες, ηδη αλλοι εχουν αρχισει και κανουν μαθηματα οδηγησης και μολις τελειωσει η καραντινα, δινουν για το διπλωμα, παιρνουν την βεβαιωση και γεια σας, μοριακια στην τσεπη.
Ηδη γνωριζω απο πρωτο χερι 2 σειρες μου ΟΒΑ, που πηραν πτυχιο αγγλικων ενω δεν ειχαν και ηδη κανουν μαθηματα για Γ ή μηχανης.
Να παρακαλατε ολοι να βγουν γρηγορα σχετικα οι προκηρυξεις, διοτι οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο πολλα μορια μπορει να συγκεντρωσει καποιος, διοτι ακομα και 50 μοριακια να παρει απο ενα lower, μπορει να περασει καποιον αλλον, απλουστατα.
Σε μερικες περιοχες, ηδη αλλοι εχουν αρχισει και κανουν μαθηματα οδηγησης και μολις τελειωσει η καραντινα, δινουν για το διπλωμα, παιρνουν την βεβαιωση και γεια σας, μοριακια στην τσεπη.
Ηδη γνωριζω απο πρωτο χερι 2 σειρες μου ΟΒΑ, που πηραν πτυχιο αγγλικων ενω δεν ειχαν και ηδη κανουν μαθηματα για Γ ή μηχανης.
Να παρακαλατε ολοι να βγουν γρηγορα σχετικα οι προκηρυξεις, διοτι οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο πολλα μορια μπορει να συγκεντρωσει καποιος, διοτι ακομα και 50 μοριακια να παρει απο ενα lower, μπορει να περασει καποιον αλλον, απλουστατα.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Τα είπες όλα στην τελευταία σου παράγραφο αναλυτικοτατα...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο.
Δυστυχως ομως καθυστερει κι αλλο και απο οτι λενε πολλοι μαλλον παει για Μαιο.
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 70
Ειμαστε γενικα πολυ ατυχοι.
Περιμενουμε προκηρυξεις την χειροτερη περιοδο, που δεν λεει αυτο το τσιρκο με τον ιο να σταματησει.
Ας ελπισουμε να τελειωνει ολο αυτο τωρα τον Μαρτιο.
Περιμενουμε προκηρυξεις την χειροτερη περιοδο, που δεν λεει αυτο το τσιρκο με τον ιο να σταματησει.
Ας ελπισουμε να τελειωνει ολο αυτο τωρα τον Μαρτιο.
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Το θέατρο του παραλόγου παίζεται μεγάλα παιχνίδια. Το θέμα μας και η κάψα μας να βγει επιτέλους το ριμαδο ΦΕΚ ...
Λευτερη τα συγκεκριμενα πτυχια οσα δινονται διαδυκτιακα λογω της καταστασης ειναι αναγνωρισμενα και μεσω ΑΣΕΠ και σε προκηρυξεις εκτος ΑΣΕΠ; Γιατι καπου διαβασα οτι δεν ειναι αναγνωρισμενα.
nikos521 έγραψε:Λευτερη τα συγκεκριμενα πτυχια οσα δινονται διαδυκτιακα λογω της καταστασης ειναι αναγνωρισμενα και μεσω ΑΣΕΠ και σε προκηρυξεις εκτος ΑΣΕΠ; Γιατι καπου διαβασα οτι δεν ειναι αναγνωρισμενα.
Αν αναγνωρίζονται από ΑΣΕΠ θα πάρουν αρκετά άτομα, συν τα διπλώματα φορτηγών κτλ που κάνουν ανεπίσημα μαθήματα μέχρι να ανοίξουν και να δώσουν... Δε μας θέλει😂 αλλά ότι είναι είναι, τι να κάνουμε. Ας ελπίσουμε να μη μας επηρεάσουν πολύ!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Καλα παιδια χαλαρωστε δεν εχουν ολοι φραγκα να δινουν! Καποιοι θα βγαλουν σιγουρα, αλλα ειπαμε νταξει!
Γινονται οντως μαθηματα ανεπισημα;
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Αφου υπαρχει απαγορευση κυκλοφοριας και οι σχολες ειναι κλειστες δε μπορεις να κανεις μαθημα ανεπισημα, αμα τους σταματησουν για ελεγχο θα τους σκισουν!
Ξεχνάτε κάτι βασικό. Είμαστε εμείς και εμείς εδώ μέσα.15 20 άτομα που σχολιάζουμε και δείχνουμε ενδιαφέρον και για αυτό υπάρχουν και δυνατά μόρια. Μη νομίζετε ότι όλοι ξέρουν για την οππι και ότι βγάζουν πτυχία. Εγώ προσωπικά ρώτησα μερικά άτομα αν κάνουν τα χαρτιά τους για οππι Και μου απάντησαν τι είναι αυτό; Οτσν τους είπα ότι είναι αστυνομία, μου είπαν πάλι; Και μερικοί είπαν ότι με 750 800 ευρώ και 350 400 ευρώ Μόνο το νοίκι χωρίς ρεύματα, δε θα κάνουν τα χαρτιά τους γιατί δε βγαίνουν οικονομικά. Ρώτησα ειδικό φρουρο που πέρασε το 11 και μου είπε ότι μέχρι να γυρίσει πίσω, τον βοηθούσαν οι γονείς του. Φίλη που σπουδάζει Αθήνα, μένει Μοναστηράκι που είναι ότι να ναι Περιοχή και δίνει 400 ευρώ για 60 τετραγωνικά. Θέλω να καταλήξω σε 2 πράγματα.1, δε γνωρίζουν όλοι για την οππι όπως εδώ μέσα και 2, κακα τα ψέμματα, είναι δύσκολα παίδες. Πέρασαν και τωρς το 19 2 φίλοι μου και τους βοηθάνε οι γονείς τους στα έξοδα. Μη νομίζετε ότι είναι όλα ρόδινα.
Επίσης για να είμαστε ρεαλιστές. Το 1 είναι ότι το γουστάρουμε, αλλά αν πάμε μπορεί να πουμε που ήρθαμε και να φύγουμε και 2, θα δουλεύουμε για να πληρώνουμε λογαριασμούς χωρίς προσωπική ζωή. Άντε κανα καφέ το Σάββατο και Κυριακή. Έτσι είναι και ελπίζω να κάνετε συνειδητά τα χαρτιά σας ξέροντας τι σας περιμένει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες