GreekRanger έγραψε:Στον Χρυσοχοιδη στειλε μηνυμα να του το πεις αυτο, διοτι στη συνεντευξη του ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι ετοιμοι!Καταλαβαινεις οτι αν βγει τελος Μαιου δε προλαβαινουν να ειναι ετοιμοι τον Σεπτεμβριο!
Θα το δεις αυτό γιατί και άλλοι εδώ μέσα έλεγαν ΦΕΚ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα άσε εμένα να ξέρω καλύτερα πίστεψε με και θα με θυμηθείς όταν έρθει η ώρα!
GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!
εκτιμάω οτι έχεις πει αλλά αυτή η υπερβολική σ σηγουρια οτι θα βγει Μάιο Από π πηγάζει ;
Φιλαράκι τι κανεις; Εμείς τα έχουμε ξανά από μηνύματα όταν έρθει η στιγμή και θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις γιατί στο ελέγα! Πιθανότητες για μαιο είναι παρά πολλές έως σίγουρο αυτό ξέρω εγώ! Τώρα θα δείξει!
GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!
Ναι όντως. Έχεις μια ανεξήγητη σιγουριά ενώ όλοι λένε Σεπτέμβριο. Το Μάιο τι σου κόλλησε δε ξέρω. Μάλλον θα θες να πάρεις κάνα πτυχίο επαλ αλλά Μάιο τραβάει πολύ το σχοινί.
Θα δείξει το παρακολουθώ πάντως πολύ στενά το θέμα για να σου λέω μαιο!
GreekRanger έγραψε:Στον Χρυσοχοιδη στειλε μηνυμα να του το πεις αυτο, διοτι στη συνεντευξη του ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι ετοιμοι!Καταλαβαινεις οτι αν βγει τελος Μαιου δε προλαβαινουν να ειναι ετοιμοι τον Σεπτεμβριο!
Θα το δεις αυτό γιατί και άλλοι εδώ μέσα έλεγαν ΦΕΚ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα άσε εμένα να ξέρω καλύτερα πίστεψε με και θα με θυμηθείς όταν έρθει η ώρα!
Εξήγησε μας τότε για ποιο λόγο ο υπουργός λέει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν σύντομα επειδή θέλουν την οππι το Σεπτέμβριο μέσα; Γιατί δε το αφήνει πιο ελεύθερα και γίνεται τόσο συγκεκριμένος ώστε να δηλώνει και το μήνα που τους θέλει ; Αν βγει η προκήρυξη Μάιο, Η οππι θα είναι έτοιμη Νοέμβριο Δεκέμβριο.
GreekRanger έγραψε:Ρε μεγαλε ειτε βγει Μαρτιο ειτε Ιουνιο εμενα το ιδιο μου κανει δε με νοιζει.Απλα τα λεγομενα του Χρυσοχοιδη δε συναδουν με το να βγει Μαιο αυτο λεμε!
Αν βγει τελη Μαιου η οππι θα ειναι ετοιμη αρχες του 22'.
Άποψη σου πάλι αυτή όχι ότι ισχύει! Η εκπαίδευση για να ξέρεις από τώρα θα είναι βαριά 11 εβδομάδες βαριά πολύ! Και θα το δεις όταν θα μπεις με το καλό και στο πουν! Την 12 εβδομάδα θα κανείς υπηρεσία κανονικά !
Εξήγησε μας τότε για ποιο λόγο ο υπουργός λέει ότι οι προσλήψεις θα γίνουν σύντομα επειδή θέλουν την οππι το Σεπτέμβριο μέσα; Γιατί δε το αφήνει πιο ελεύθερα και γίνεται τόσο συγκεκριμένος ώστε να δηλώνει και το μήνα που τους θέλει ; Αν βγει η προκήρυξη Μάιο, Η οππι θα είναι έτοιμη Νοέμβριο Δεκέμβριο.
Δν μπορω να άου το εξηγήσω έτσι έλεγαν και με τους φρουρούς του 19 ότι πριν το έτος θα βγουν στους δρόμους και βγήκαν τον Ιανουάριο 2020 στα μέσα περίπου του μηνα
Jimmayy έγραψε:Έχω μια απορία όποιος μπορεί να μου το διευκρινίσει. Εαν το όριο ηλικίας θα ειναι 28 έτη εγω που ειμαι γεννημένος το 92 και είμαι τωρα 28 αλλα δεν εχω κλήση τα 29 όταν βγει η προκήρυξη θα εχω δικαίωμα συμμετοχής; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Αν δεν αλλάξει κάτι σε θέμα ορίου ηλικίας που δεν νομίζω να αλλάξει δικαίωμα θα έχουν οι του 93,94,95 κλπ κλπ
φιλε απο 93 και μετα δυστυχως αλλα δεν ξερουμε αν αλλαξει κατι ακομα
Η μόνη λογική αν δεν βγει αυτόν τον μηνα, είναι ότι η εκπαίδευση θα διαρκέσει λιγότερο από 3 μήνες που λένε προκειμένου να προλάβουν να είναι στα πανεπιστήμια Σεπτέμβρη
ydneas έγραψε:Ρε παιδιά ότι άρθρο και να διαβάσω λέει ότι βγήκε το ΦΕΚ. Δεν ισχυει; Ή περιμένουμε και άλλο ΦΕΚ... Είμαι άσχετος για αυτό ρωτάω. Μη πέσετε να με φατε