Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Και όταν μπεις στο λινκ κάτω κάτω έχει βίντεο από ειδήσεις του Όπεν για 1000 Ε. Φ... 🤣🤣🤣🤣
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από DrTEO »

Αλλα σάιτ λένε για 1030 αλλα λένε για 1300 εν ολίγοις κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός αναμονή...
JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από JonasGR »

Είμαστε κοντά αδέρφια.

Κάντε συνεχώς πράγματα μες στη μέρα να είσαστε απασχολημένοι αλλιώς δεν παλεύεται, όλοι αυτό σκεφτόμαστε.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Οι αιτήσεις πότε ξεκινούν;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Xanthos »

Εισαι λιγο εκτός τοπου κ χρόνου φιλτατε. Συγνωμη κιολας. Μαλλον το είδες κ εσυ στην τηλεόραση κ ειπες δεν παω να ριξω κ εγω μια αίτηση; Ψάξε πρώτα αφου μπηκες στον κοπο κ μπήκες εδω μεσα ριξε κ καμια ματια στις προηγούμενες σελίδες γκουγκλαρε λιγο... Δεν εχει βγει φεκ ακομη.
Ο. Π. Κ. Ε
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!

Giannis255
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Giannis255 »

Παιδια καλησπερα. νεος εδω και θα ηθελα τα φωτα σας.-πολυτεκνος

-πτυχιο αει

-γ2 αγγλικα

-αυτοκινητο

-μηχανη (α1)

-απολ λυκειου 16

να ελπιζω;

ευχαριστω

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!

Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από GreekRanger »

Στον Χρυσοχοιδη στειλε μηνυμα να του το πεις αυτο, διοτι στη συνεντευξη του ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι ετοιμοι!Καταλαβαινεις οτι αν βγει τελος Μαιου δε προλαβαινουν να ειναι ετοιμοι τον Σεπτεμβριο!

Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

ΕΦ21 έγραψε:
GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!

Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!

εκτιμάω οτι έχεις πει αλλά αυτή η υπερβολική σ σηγουρια οτι θα βγει Μάιο Από π πηγάζει ;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

ΕΦ21 έγραψε:

Ο ιδιος ο υπουργος ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι στα πανεπιστημια και οτι η διαδικασια θα τρεξει οσο πιο γρηγορα γινεται.

Άβαταρ μέλους
Jimmayy
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Jimmayy »

Έχω μια απορία όποιος μπορεί να μου το διευκρινίσει. Εαν το όριο ηλικίας θα ειναι 28 έτη εγω που ειμαι γεννημένος το 92 και είμαι τωρα 28 αλλα δεν εχω κλήση τα 29 όταν βγει η προκήρυξη θα εχω δικαίωμα συμμετοχής; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

ΕΦ21 έγραψε:

Ναι όντως. Έχεις μια ανεξήγητη σιγουριά ενώ όλοι λένε Σεπτέμβριο. Το Μάιο τι σου κόλλησε δε ξέρω. Μάλλον θα θες να πάρεις κάνα πτυχίο επαλ αλλά Μάιο τραβάει πολύ το σχοινί.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

Jimmayy έγραψε:Έχω μια απορία όποιος μπορεί να μου το διευκρινίσει. Εαν το όριο ηλικίας θα ειναι 28 έτη εγω που ειμαι γεννημένος το 92 και είμαι τωρα 28 αλλα δεν εχω κλήση τα 29 όταν βγει η προκήρυξη θα εχω δικαίωμα συμμετοχής; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Αν δεν αλλάξει κάτι σε θέμα ορίου ηλικίας που δεν νομίζω να αλλάξει δικαίωμα θα έχουν οι του 93,94,95 κλπ κλπ

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 475

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Giannis255 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Νεος εδω και θα ηθελα τα φωτα σας.-πολυτεκνος

-πτυχιο αει

-γ2 αγγλικα

-αυτοκινητο

-μηχανη (α1)

-απολ λυκειου 16

να ελπιζω;

ευχαριστω

Εχεις 2600 με βαση την προκηρυξη του 19. Το πτυχια ΑΕΙ δεν ξερουμαι αν θα τα βαλει. Αν δεν τρολαρεις εχεις καλες πιθανοτητες.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες