Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Και όταν μπεις στο λινκ κάτω κάτω έχει βίντεο από ειδήσεις του Όπεν για 1000 Ε. Φ... 🤣🤣🤣🤣
Αλλα σάιτ λένε για 1030 αλλα λένε για 1300 εν ολίγοις κανένας δεν ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός αναμονή...
Είμαστε κοντά αδέρφια.
Κάντε συνεχώς πράγματα μες στη μέρα να είσαστε απασχολημένοι αλλιώς δεν παλεύεται, όλοι αυτό σκεφτόμαστε.
Κάντε συνεχώς πράγματα μες στη μέρα να είσαστε απασχολημένοι αλλιώς δεν παλεύεται, όλοι αυτό σκεφτόμαστε.
Οι αιτήσεις πότε ξεκινούν;
Εισαι λιγο εκτός τοπου κ χρόνου φιλτατε. Συγνωμη κιολας. Μαλλον το είδες κ εσυ στην τηλεόραση κ ειπες δεν παω να ριξω κ εγω μια αίτηση; Ψάξε πρώτα αφου μπηκες στον κοπο κ μπήκες εδω μεσα ριξε κ καμια ματια στις προηγούμενες σελίδες γκουγκλαρε λιγο... Δεν εχει βγει φεκ ακομη.
Ο. Π. Κ. Ε
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
-
Giannis255
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα. νεος εδω και θα ηθελα τα φωτα σας.-πολυτεκνος
-πτυχιο αει
-γ2 αγγλικα
-αυτοκινητο
-μηχανη (α1)
-απολ λυκειου 16
να ελπιζω;
ευχαριστω
-πτυχιο αει
-γ2 αγγλικα
-αυτοκινητο
-μηχανη (α1)
-απολ λυκειου 16
να ελπιζω;
ευχαριστω
GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Στον Χρυσοχοιδη στειλε μηνυμα να του το πεις αυτο, διοτι στη συνεντευξη του ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι ετοιμοι!Καταλαβαινεις οτι αν βγει τελος Μαιου δε προλαβαινουν να ειναι ετοιμοι τον Σεπτεμβριο!
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
εκτιμάω οτι έχεις πει αλλά αυτή η υπερβολική σ σηγουρια οτι θα βγει Μάιο Από π πηγάζει ;ΕΦ21 έγραψε:GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Πιστεύω ότι αυτή είναι η άποψη σου ε; Καλησπέρα παιδιά! Γιατί προκηρυξη πριν το Τέλος του Μαΐου μην περίμενεις!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Ο ιδιος ο υπουργος ειπε οτι τον Σεπτεμβριο θα ειναι στα πανεπιστημια και οτι η διαδικασια θα τρεξει οσο πιο γρηγορα γινεται.ΕΦ21 έγραψε:GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Έχω μια απορία όποιος μπορεί να μου το διευκρινίσει. Εαν το όριο ηλικίας θα ειναι 28 έτη εγω που ειμαι γεννημένος το 92 και είμαι τωρα 28 αλλα δεν εχω κλήση τα 29 όταν βγει η προκήρυξη θα εχω δικαίωμα συμμετοχής; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Ναι όντως. Έχεις μια ανεξήγητη σιγουριά ενώ όλοι λένε Σεπτέμβριο. Το Μάιο τι σου κόλλησε δε ξέρω. Μάλλον θα θες να πάρεις κάνα πτυχίο επαλ αλλά Μάιο τραβάει πολύ το σχοινί.ΕΦ21 έγραψε:GreekRanger έγραψε:Μεσα στην αλλη βδομαδα λογικα θα βγει το φεκ και μεχρι 15 Μαρτιου η προκηρυξη!Το ποταμι της ΟΠΠΙ ξεκινησε εν μεσω τεραστιων εμποδιων και σιγα σιγα φτανει προς την τελικη νικη, ελπιζω το Σεπτεμβριο να φοραμε ολοι το πρασινο μπλουζακι με το καπελακι και αν φαμε ξυλο δε πειραζει... Ο Τολμων Νικα!
Jimmayy έγραψε:Έχω μια απορία όποιος μπορεί να μου το διευκρινίσει. Εαν το όριο ηλικίας θα ειναι 28 έτη εγω που ειμαι γεννημένος το 92 και είμαι τωρα 28 αλλα δεν εχω κλήση τα 29 όταν βγει η προκήρυξη θα εχω δικαίωμα συμμετοχής; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Αν δεν αλλάξει κάτι σε θέμα ορίου ηλικίας που δεν νομίζω να αλλάξει δικαίωμα θα έχουν οι του 93,94,95 κλπ κλπ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Εχεις 2600 με βαση την προκηρυξη του 19. Το πτυχια ΑΕΙ δεν ξερουμαι αν θα τα βαλει. Αν δεν τρολαρεις εχεις καλες πιθανοτητες.Giannis255 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Νεος εδω και θα ηθελα τα φωτα σας.-πολυτεκνος
-πτυχιο αει
-γ2 αγγλικα
-αυτοκινητο
-μηχανη (α1)
-απολ λυκειου 16
να ελπιζω;
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης